Skånskan > Nyheter

Monday, 17 February, 08:40

Skånskan - 17 jan 20 kl. 20:17

Skandinavisk fest på arenanMalmö När Danmark sensationellt inte gick vidare från första gruppspelet har istället övriga Skandinavien tagit över Malmö Arena.
Och än är det gott om rödvita fans, om än de numera är från Norge.Karianne Snemyr och Hilde Haukom är riktiga norska handbollsfans. I morse åkte till flygplatsen strax utanför Lillesand med destination Malmö.
Vid fyratiden på eftermiddagen var de rejält laddade för match.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
När Danmark, Skandinavien, Malmö Arena, Norge, Snemyr, Hilde Haukom, Lillesand, Malmö, EM, Persson, Christian Jönsson, Spanien, Kristianstad, Daniel Persson, Korpen, Åstrand, Kalmar, Köpenhamn, Susanne Åstrand, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skandinavisk, fest, arenan
YLE - 03 dec 15 kl. 15:48

Skandinavisk fest när VM börjar i Danmark

Världsmästerskapet i handboll för damer avgörs med två års mellanrum om i december 2015 är det igen dags: Danmark står värd för en turnering där Norge enligt de flesta får axla favoritskapet. Birgitta Lindholm är idag tränare för Helsingfors IFK:s damer i FM-serien, men arbetade i över fyra år med det finska landslaget. Hon ser fram emot mästerskapet.

Skånskan - 17 jan 20 kl. 20:17

Skandinavisk fest nylle

Malmö När Danmark sensationellt inte gick vidare från första gruppspelet har istället övriga Skandinavien tagit över Malmö Arena.
Och än är det gott om rödvita fans, om än de numera är från Norge.Karianne Snemyr och Hilde Haukom är riktiga norska handbollsfans.

YLE - 06 nov 13 kl. 09:42

Han vill göra Svenska dagen till en fest över språkgränserna

- Att skapa förståelse och att ha en bra fest. Inte mer än det - men det räcker.
Så säger Helsingin Sanomat-redaktören Saska Saarikoski om vad han vill med initiativet Päivä på svenska.

Kristianstadsbladet - 12 maj 12 kl. 13:14

"Vi har en makalös fest framför oss"

Den röda arenan i den ljusblå staden är på väg att färgas orange. Det snackas om drygt 7 000 Kristianstadsbor som kommer att inta Malmö Arena i eftermiddag. Det har byggts en supporterkultur kring IFK som når sin kulmen i dag.

YLE - 28 apr 14 kl. 11:57

Vandabarn föreslås ha fest - staden har inte råd

Fullmäktigeledamot Timo Auvinen (Sannf) och 26 andra fullmäktigeledamöter i Vanda vill att staden inleder en tradition med självständighetsfest för lågstadieeleverna, föreslagsvis eleverna i årskurs fyra, som i Helsingfors. Men stadens tjänstemän säger nu av ekonomiska orsaker nej till en fest. I motionen som behandlas av stadsstyrelsen i dag måndag finns två festförslag.

Kristianstadsbladet - 02 feb 12 kl. 11:51

Fest i Arenan - begravning i ishallen

Idrottspulsen är på topp i Kristianstad. I går slog den volter. 2 920 åskådare såg IFK:s omstart mot?

BT - 18 jun 14 kl. 07:42

Ochoa stoppade Brasiliens fest

Guillermo Ochoa. Det är namnet på Mexikos målvakt som lär ge Brasiliens fotbollsstjärnor mardrömmar. Med parad efter parad stoppade han spelare efter spelare under tisdagens mållösa VM-möte i Fortaleza.

Sydsvenskan - 30 nov 14 kl. 23:25

Halva Lund på fötter men inget spex i Arenan

När ska ett Lundaderby i handboll spelas om inte den 30 november. Kan man tycka. Jag tänker inte så mycket på de våldsamma kopplingarna till Karl XII.

YLE - 10 aug 16 kl. 20:13

Rugby-fest i Rio efter 92 års lång väntan

Rugbyn var tillbaka på OS-programmet efter en paus på 92 år och väl framme i Rio lyckades den fartfyllda publiksporten åtminstone övertyga Yle Sportens Antti Koivukangas, som besökte damernas medaljmatcher. Den olympiska rugby-turneringen spelas vid Deodoro Olympic Stadium, en tillfällig arena dit det tar ungefär 15 minuter att åka med buss från Barra. En angelägenhet för samväldet I ölkön utanför arenan står Lauren Potter och Stacey Burns från Queensland i Australien.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 15 kl. 04:00

HIF:s tur att förstöra en fest med Häcken

Sommaren har till slut gjort sitt intåg i Sverige och den har gjort det med besked. Då är semestern över för HIF och nu handlar det om hårt jobb. HIF-spelarna slet i värmen inför omstarten.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Projektet blir flera miljoner dyrare

ESLÖV Projektet med att bygga en gång- och cykelväg mellan Billinge och Röstånga ser ut att blir flera miljoner kronor dyrare än tänkt för Eslövs del.Eslövs nota för att anlägga den nya gång- och cykelvägen delas så att Eslövs kommun betalar hälften och Trafikverket den andra halvan.
Men nu ser satsningen ut att blir dyrare än tänkt för Eslövs del.

Skånskan - 1 timme sedan

Äntligen byggs gc-vägen

röstånga Äntligen knyts Röstånga och Billinge samman för gående och cyklister.
Trafikverket gör tummen upp för en gång- och cykelväg mellan byarna och 2024 ska hela bygget stå klart.Det var i månadsskiftet som kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD) fick beskedet att kommunens idoga lobbingarbete gett resultat.

Skånskan - 1 timme sedan

Hårda vindar vid Bron

Öresund Vindkänsliga fordon avråds från att köras över Öresundsbron under måndagen.Trafikverkets rekommendationer gäller under hela måndagen och först vid 18-tiden väntas de kraftiga vindarna avta..

Skånskan - 3 timmar sedan

Hembageriet till salu

Vollsjö I drygt två år har paret Svana Kjartansdottir och Mario Mehlis drivit Vollsjö hembageri som även fungerat som en mötesplats i byn. Men nu är kaféet och hela fastigheten till salu.
– Det har varit ett tungt beslut att ta, men vi känner att vi behöver mer tid för familjen, säger Svana Kjartansdottir.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mackleanskolan kan jämnas med marken

SKURUP Mackleanskolans öde verkar vara beseglat. Byggkonsulten som gått igenom de gamla byggnaderna rekommenderar att hela skolan rivs.
Samma rekommendation gör styrelsen hos fastighetsägaren, Skurups kommunala AB.

Skånskan - 10 timmar sedan

Närmare 900 kunder strömlösa i Malmö

891 hushåll är just nu strömlösa i Malmö.21.51 inträffade ett strömavbrott i stadsdelarna Davidshall, Lugnet och Triangeln.

Skånskan - 10 timmar sedan

Knapp derbyseger för HK Ankaret

HANDBOLL Toppkrigande HK Ankaret vann som väntat söndagens derby hemma mot division 1 södra-jumbon IK Lågan.
Men det satt hårt inne och segersiffrorna blev knappa 32-29 (16-15).– En konstig match.

Skånskan - 13 timmar sedan

I väntan på en ishall står hoppet till vädrets makter

KRÖNIKA När vi härom veckan åkte 80 mil norrut för att köra skidor utför, såg vi för första gången så här års sommargröna fairways på golfbanan i Sunne. Inte en snöfläck i sikte, bara glada golfare. Lite längre norrut blev mötet med Västerdalälven ännu ett unikt inslag.

Skånskan - 17 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken Malmö-Simrishamn

Det är stopp i tågtrafiken mellan Rydsgård och Ystad på grund av ett tåg med fordonsfel på sträckan.
Buss ersätter på sträckan Rydsgård–Ystad.
Enligt Trafikverket beräknas tågen rulla igen klockan 18.

Skånskan - 17 timmar sedan

Stormen Dennis orsakade tågförseningar och fallna träd

Sverige Under helgen drog stormen Dennis in med full kraft över Sverige. I Skåne drabbades tågresenärer av förseningar och flera hushåll fick strömavbrott.Det blåste på bra under söndagen i Skåne, men det var ändå ingenting mot hur vindbyarna gick norrut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.