DI > Ekonomi

Monday, 17 February, 17:48

DI - 17 jan 20 kl. 19:31

Glöm inte de kritiska frågornaGravt missvisande rådgivning och stöld – det är grova övertramp de anställda på finansmarknaden som blivit av med sina. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glöminte de , kritiska, frågorna
Expressen - 29 sep 18 kl. 13:17

Kamratpostens ilska – efter kritiska frågorna

Kamratpostens undersökning – att ledsna barn hellre pratar med "ingen alls" än med pappa – granskas i veckans avsnitt av SR:s Medierna.De kritiska frågorna leder till att barntidningens chefredaktör Lukas Björkman stormar ut ur intervjun.– Vet du inte vad en rubrik är?

SmålandsPosten - 01 jun 19 kl. 09:18

De frågorna avgör om bergtäkten får tillstånd

Behovet av bergmaterial och trafiksituationen genom Gemla. Det är frågor som Miljöprövningsdelegationen kommer att bedöma och som kan bli avgörande för vilket beslut man fattar. Materialet kring ansökan om en bergtäkt mellan Alvesta och Gemla är digert.

Världen Idag - 04 mar 16 kl. 00:10

De kritiska frågorna till Ryssland lyser med sin frånvaro.

Jag blev så lycklig av att se Elise Lindqvist på sin drömfest, alltsåi måndagens Världen idag. Artikeln påminde mig om att nästa gång jag är på Arlanda måste jag uppsöka deras Hall of Fame-vägg och se hennes porträtt mitt emellan Börje Salmings och Nacka Skoglunds. Alla människor kan bli inspirerade av Elises karaktär och gärningar, men jag tror man blir extra berörd av att få möta henne – vilket jag haft förmånen att göra.

Sydsvenskan - 30 jan 17 kl. 17:36

De kritiska frågorna är marinerade i Trumps gift

Peter Fällmar Andersson om frågor som köper Trumps logik..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 17 kl. 17:36

De kritiska frågorna är marinerade i Trumps gift

Peter Fällmar Andersson om frågor som köper Trumps logik..

SmålandsPosten - 21 jan 15 kl. 06:25

Kritiska politiker får en analys

De som kritiserat avvecklingen av kultur- och fritidsnämnden har nu fått sin konsekvensanalys. På måndag ska full­mäktiges politiker fatta slutgiltigt beslut om framtiden för frågorna som rör kultur- och fritidslivet. Majoriteten har bestämt sig – de vill att nämnden ska bort till förmån för ett nyinrättat utskott under kommunstyrelsen.

Skånskan - 04 nov 15 kl. 14:00

Många kritiska mot medborgarförslag

ESLÖV Tanken var att möjligheten till medborgarförslag skulle minska glappet mellan väljare och folkvalda. Men när förslagslämnarna själva fick utvärdera systemet var många kritiska.
”Klantigt”, ”byråkratiskt” och till och med ”förnedrande” blev några av svaren på frågorna i den enkät som kommunen skickade ut.

Kristianstadsbladet - 10 sep 14 kl. 08:00

Dandelo: Jag drivs av sakfrågorna

Foto: Tommy Svensson
Efter flera år som politiskt aktiv fokuserar Göran Dandelo nu främst på sakfrågor pensionärerna.
Göran Dandelo började sitt politiska engagemang i Malmö för Moderaterna i slutet av 80-talet. Därefter var han aktiv i Moderaterna i Kristianstad och sedan i Kristianstadsbygdens framtid.

SR - 13 apr 15 kl. 07:44

EU-kritiska partier mer aktiva i Europaparlamentet

Farhågorna att EU-kritiska och ultranationalistiska partier skulle få ett större inflytande i Europaparlamentet efter EU-valet för ett år sedan, har inte infriats. Men de är betydligt mer aktiva än tidigare, visar en studie från organisationen Votewatch i Bryssel..

BT - 23 maj 14 kl. 21:47

Grisar och abort - hetaste frågorna

SVT:s slutdebatt började med kanske den hetaste valfrågan just nu: danska grisar. Jobben och jämställdheten var andra frågor som fick debatten att hetta till.Alla åtta partiers toppkandidater var eniga om att Danmarks uppfödning av grisar bryter mot EU:s regler.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Åklagaren yrkar på maxstraff i pensionshärvan

Åklagaren yrkar på långa fängelsestraff för de tre huvudmisstänkta i Falcon Funds-härvan. ”Alla tre tilltalades brottslighet har högsta och….

DI - 15 minuter sedan

Ministerns löfte: Sverige kommer ta strid för rejäl EU-rabatt

Sverige kommer att strida för en rejäl, permanent rabatt på EU-avgiften i förhandlingarna om den nya långtidsbudgeten 2021-2027..

DI - 10 minuter sedan

Nyfosa vill göra riktad nyemission

Fastighetsbolaget Nyfosa har gett ABG Sundal Collier i uppdrag att utreda förutsättningarna för att genomföra en nyemission riktad till….

DI - 15 minuter sedan

En krockkudde mot sämre tider – krut kvar i lågriskaktien

Rådet ”köp lågriskaktien” kan ha varit ett av våra allra bästa som ändå går till historien som en underpresterare..

DI - 30 minuter sedan

Börsrusning i onkologibolaget – aktien upp med 14 procent

Aktien i forskningsbolaget Oasmia Pharmaceuticals, som utvecklar läkemedel för svåra sjukdomar inom human- och veterinäronkologi, handlas….

DI - 45 minuter sedan

Perfekt storm över Japan – nu hotar recession

Med en rejäl inbromsning i slutet av förra året stiger risken för en recession i Japan..

DI - 45 minuter sedan

Strategen: Köp trendvinnande aktien till rabatt – ”ett riktigt fynd”

Ett bolag som tidigt vinner på en samhällstrend handlas nu till reapris, och är därför en stark köpkandidat, tipsar Esbjörn Lundevall,.

DI - 45 minuter sedan

WHO-experter tveksamma att virusfallen minskar

WHO, Världshälsoorganisationen, uppger att de ser med försiktighet på beräkningen av färre nya fall av coronasmittade och anser att det är….

DI - 1 timme sedan

Imorgon är sista dag för teckning i Staybles unitemission inför planerad notering på Nasdaq First North Growth Market

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA (INNEFATTANDE DESS TERRITORIER….

DI - 1 timme sedan

Jacob Lundberg ny vd i C Security

C Security har utsett Jacob Lundberg till ny vd och han efterträder därmed Magnus Söderberg som enligt tidigare kommunikation lämnar….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.