Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 February, 18:41

Skånskan - 17 jan 20 kl. 18:30

Boijertz konditori har försatts i konkurshöör/Eslöv Konditoriet har bedrivits i familjen Ragnarssons regi sedan 1991. I onsdags lämnade ägaren till Boijertz Conditori in en konkursansökan till tingsrätten i Lund. Konkursförvaltaren Jan Gruvstad håller butikerna i Höör och Eslöv fortsatt öppna i hopp om att hitta en ny ägare.– Det handlar om en väletablerad verksamhet och där finns en potential. Det gör att jag tror på att det finns intressenter som är beredda att ta över, säger Jan Gruvstad till SkD.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv Konditoriet, Ragnarssons, Boijertz Conditori, Lund, Jan Gruvstad, Höör, Eslöv, SkD, Boijertz, Ann-Charlotte Ragnarsson, Brödboden, Bagarboden, Malmgatan, Conditori Stenson, Hörby, Ragnarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boijertz, konditorihar , försattsi , konkurs
Skånskan - 08 feb 20 kl. 13:49

Boijertz konditori stänger tills vidare

höör/Eslöv Konditoriet försattes i konkurs 15 januari. Sent på fredagseftermiddagen kom beskedet till personalen på Boijertz att lördagen var sista dagen som konditorierna i Höör och Eslöv skulle hålla öppet. Konkursförvaltaren tror dock fortfarande på en lösning.

Nya Wermlands Tidningen - 10 maj 11 kl. 07:30

Damms konditori begärt i konkurs

Anrika Damms konditori i Viken har begärts i konkurs. Personalen har inte fått ut sina löner och Simo Poposki som tog över för mindre än ett halvår sedan har redan skatteskulder på nästan 360 000 kronor..

Blekinge Läns tidning - 18 jun 19 kl. 15:08

Så mycket skuld hade konditoriet när det gick i konkurs

Ninas konditori gick i konkurs med över 1,8 miljoner i skuld. .

Blekinge Läns tidning - 29 nov 19 kl. 13:57

Oklart varför känt konditori gick i konkurs

Sydöstran - 09 okt 17 kl. 08:36

Anrikt kondis i konkurs

Konditori Continental, Contan i Ronneby, har försatts i konkurs. Det meddelar ägaren via ett anslag på entrédörren..

Barometern - 09 jan 19 kl. 14:17

Mönsterås: Konditori har försatts i konkurs

Lilla bageriet i Mönsterås försattes i konkurs på onsdagen..

Kristianstadsbladet - 10 aug 19 kl. 11:03

Beskedet: Välkänt lokalt företag försatt i konkurs

Konditori Lövet har försatts i konkurs vid Hässleholms tingsrätt. Åtta anställda berörs, enligt Norra Skåne som var först med att berätta om konkursen.

Västerbottens Folkblad - 09 dec 15 kl. 20:26

[PLUS] Stenmans konditori begärs i konkurs

Anrika Stenmans konditori i Vilhelmina har begärts i konkurs - på grund av skatteskulder på 661 470....

Länstidningen i Jämtland - 16 jan 16 kl. 12:33

Anrikt konditori i konkurs

Edenbos konditori grundades 1944 och ligger på Rådhusgatan. Under torsdagen begärde företaget sig i konkurs. Fem anställda berörs av konkursen berättar den konkursförvaltare som utsetts, advokat Cilla Lindahl, för Östersundsposten..

Sydöstran - 03 maj 19 kl. 14:49

Ninas konditori ansöker om konkurs

I somras tog nya ägare över Ninas konditori i Mörrum. Nu har man lämnat in en ansökan om konkurs..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Särskilt boende i privat regi på gång

SVEDALA Veidekke vill vid Järnvägsgatan på Segestrand bygga ett särskilt boende med 40 lägenheter och till det 28 trygghetslägenheter.
I dag torsdag får bygg- och miljöpolitikerna deras ansökan om bygglov på sitt bord.15 personer med biståndsbeslut står just nu i kö för en plats på något av Svedalas särskilda boenden.

Skånskan - 45 minuter sedan

145 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt till ny ägare

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Norregatan 25 i Sjöbo av Bernt Åke Allan Jönsson. Ny ägare är Renate Maria Leni Löfvenhamn, 79. Priset blev 2 100 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i december 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Nämnd tillåter ölproduktion

BJÄRSJÖLAGÅRD Politikerna var eniga – en ny detaljplan ska fram, en plan som gör det möjligt att odla humle, brygga öl och producera honung på gamla idrottsplatsen i Bjärsjölagård.
Lyckas inte det finns en ny intressent som vill bygga solcellspark på marken.Nej, politikerna hade inga invändningar mot odlingsplanerna för idrottsplatsområdet i Bjärsjölagård.

Skånskan - 1 timme sedan

Max hade flera brister

Lund. Laboratoriet MAX IV på Lunds universitet brast i två punkter när Strålsäkerhetsmyndigheten gjorde sin inspektion den 15 november i fjol.Syftet med inspektionen var att få information om verksamheten som använder sig av joniserande strålning samt undersöka om laboratoriet uppfyller samtliga krav.

Skånskan - 1 timme sedan

Hotade misshandla ungdomar

Lund Två gärningsmän klädda i helsvarta kläder rånade en pojke i 13-års åldern på Örnvägen i Lund. Händelsen inträffade klockan 18.30.

Skånskan - 1 timme sedan

Fyra män rånade 17-åring

Lund Ett rån skedde på St:peters kyrkogata i Lund, i närheten av stadsbiblioteket. Fyra gärningsmän gick på en 17-åring som gick vid biblioteket. De fyra männen hotade 17-åringen med att knivhugga personer om han inte gav dem hans jacka.

Skånskan - 1 timme sedan

Smäll var inbrott i lägenhet

Lund Ett inbrott skedde runt halv sju på tisdagskvällen på Studiegången i Lund. En av grannarna hörde en smäll och valde att titta ut genom fönstret. Grannen upptäckte att altandörren var öppen trots att lägenhetsägarna inte var hemma.

Skånskan - 1 timme sedan

Bibliotek i öster bjuder in

DALBY Thomas Borglund ställer ut fotografier på Dalby bibliotek perioden 8 februari till den 5 mars.
På måndag, den 24 februari klockan 16, är det fantasybokklubb på biblioteket. På onsdagskvällen, klockan 18, bjuds alla in till öppen bokcirkel.

Skånskan - 1 timme sedan

Rulltrappan är stängd i tre månader till

Lund Flera tusen personer reser dagligen från centralstationen i Lund och många av dessa passerar även den västra delen av stationen.
Äldre som unga kommer fortsätta få bära sina tunga väskor när den befintliga rulltrappan kommer vara avstängd i ytterligare tre månader.Den 20 år gamla rulltrappan som går till Västra Stationstorget har slutat fungera flera gånger under det senaste året.

Skånskan - 1 timme sedan

Hotade sin assistent

Lund En ung kvinna i 19-års åldern hotade sin behandlingsassistent med hot och våld när han inte tillät henne delta på lektionen, utan skulle istället föras tillbaka till avdelningen.
Händelsen inträffade på Råby ungdomshem den 26 augusti 2019.
Enligt behandlingsassistenten ska den unga kvinnan ha sagt något i stil med, ”Akta dig, jag ska plocka dig och ta dig och sen ska jag skjuta dig”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.