UT > Nyheter

Friday, 28 February, 03:31

UT - 17 jan 20 kl. 17:43

Lugnt för snöröjarna – vädret sparar pengar åt kommunenNågra enstaka insatser för att halkbekämpa, men någon snöröjning har inte behövts. Kostnaden hittills för Ulricehamns kommun ligger cirka 200 000 kronor lägre än en genomsnittlig vinter, så här långt..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ulricehamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugntför , snöröjarna, vädret, sparar, pengar, åt, kommunen
YLE - 12 jan 16 kl. 17:51

Snöväder inget för ynkryggar

Snövädret fortsätter och plogbilarna kommer att ha fullt upp också i morgon. Trafikverket uppmanar bilister att reservera tillräckligt med tid i trafiken och att köra försiktigt. Spade, handskar, reflexväst och ficklampa är bra att ha i bilen.

Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 09:59

Dispens hindrade befarat snökaos

Foto: Tommy Svensson
Snöröjningen gick betydligt bättre än Sveriges Åkeriföretag fruktat. Lagtolkningen som skulle omöjliggjort snöröjning på övertid har tagits bort ? bara ett dygn innan årets stora snöstorm i Skåne.

Fler nyheter från UT

UT - 11 timmar sedan

Mellokändis kommer till galadagen

Renata Chlumska och Mariette är klara för Ulricehamns näringslivs galadag i mars..

UT - 15 timmar sedan

Bolaget satsar på stor solcellsanläggning

Om några månader ska Bergman och Bevings solcellsanläggning vara på plats och tagen i drift. – Känns väldigt roligt att äntligen få se resultat av det engagemang som lagts på detta, säger Anna Barkfeldt, marknadschef vid företaget i Ulricehamn..

UT - 17 timmar sedan

Socialdemokraterna ifrågasätter köp av Brunnsnäs

Med hänvisning till de stora investeringar som väntar ifrågasätter Socialdemokraterna i Ulricehamn kommunens köp av Brunnsnäs..

UT - 17 timmar sedan

Bo Högborn: Stadsutveckling väcker känslor

Hur en stad ska växa och utvecklas blir lätt en infekterad fråga. Samma sak i hela landet. Förståeligt, för om det blir ”fel” är det nästan omöjligt att rätta till.

UT - 20 timmar sedan

Insändare: Äras den som äras bör

Äldreomsorgspersonalen får toppbetyg. En väntad god nyhet när frågan ställdes direkt till vårdtagare inom kommunens äldrevård..

UT - 20 timmar sedan

Insändare: Digitalisering kan få hela landet att leva

Hela landet ska leva. Under valet i september 2018 upprepades detta ofta. Har något hänt sedan dess?.

UT - 21 timmar sedan

DOM: Man skulle köpa mat – åkte fast för rattfylla

En man i 40-årsåldern döms till samhällstjänst efter att ha erkänt grovt rattfylleri..

UT - 21 timmar sedan

Man våldtog kvinna i sin bostad – nu åtalas han

En man i 40-årsåldern åtalas misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i sin bostad. Det misstänkta brottet skedde i november förra året, mannen åtalas dessutom för ett fall av sexuellt ofredande och samt stöld. .

UT - 21 timmar sedan

Hagström laddad för mästerskap: ”Vill ta revansch för förra året”

I fjol förstörde en vurpa dagen i sprintfinalen. I Oberwiesenthal hoppas Johanna Hagström stå på benen och överträffa fjolårets sjätteplats på U23-VM i Lahtis..

UT - 22 timmar sedan

Träffpunkt för hälsosamt liv

Kunskap om hälsa och livsstil ska hjälpa fler äldre att må bättre. Under våren träffas en grupp i Limmared för att hitta vägar till sundare levnadsvanor. Den 19 mars arrangeras en hel eftermiddag i hälsans tecken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.