SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 18:37

SmålandsPosten - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vården
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiskt, möteom , lägeti , vården
YLE - 12 nov 15 kl. 05:15

"Sjukvården ingen anarkistisk marknad"

Enligt professorn i produktionsekonomi Paul Lillrank är den ökade valfriheten inom vården ett steg i rätt riktning. Det är ändå viktigt att man sätter upp tydliga kriterier för de privata aktörerna, påminner Lillrank. - Valfriheten är den centrala frågan i vårdreformen.

Skånskan - 06 dec 16 kl. 17:46

Politiskt hot mot tågvärd

Malmö Konflikten mellan Irak och Turkiet flyttade plötsligt in på ett tåg över Öresund. Nu åtalas en 25-årig man som ska ha hotat en tågvärd. ERWP.

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 10:22

Ett politiskt landskap i förändring

Moderaternas fall och Sverigedemokraternas uppgång har förändrat det politiska landskapet. Stefan Löfven räcker ut en hand till övriga partier och frågan är om blockpolitiken nu är död? Den största risken med blocköverskridande ”regnbågskoalitioner” är att väljarna tappar intresset, anser professor Henrik Ekengren Oscarsson.

Skånskan - 13 jun 19 kl. 16:27

Politiskt nej till fängelse?

Svedala Resultatet av folkomröstningen gav ett tydligt nej till ett beslut om nej till en kriminalvårdsanstalt i Svedala.
När ska kommunfullmäktige besluta att följa resultatet? var en av sju frågor som ställdes vid allmänhetens frågestund.

Nyheter 24 - 18 jun 12 kl. 11:49

Jägare bojkottar Kolmården


Efter gårdagens vargattack på Kolmårdens djurpark har vargdebatten fått vatten på sin kvarn. En av dem som nu bojkottar djurparken är Anders Ljung, ansvarig utgivare på tidningen Jakt & Jägare. KOLMÅRDEN.

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 15:53

Brännström (M): "SD skapade ett politiskt kaos"

Regeringen och Allianspartierna har kommit överens och det blir inget extraval den 22 mars.
- Det här visar på att det finns en vilja att ta ansvar för Sverige, säger Tomas Eneroth, socialdemokraternas gruppledare från Kronoberg. Under en presskonferens på lördagen meddelade statsminister Stefan Löfven att det inte blir något extraval.

BT - 31 okt 12 kl. 18:22

Folktandvården i Fritsla läggs ner

Folktandvården i Fritsla försvinner. Verksamheten slås ihop med Folktandvården i Kinna, när de flyttar in i sina nya lokaler nästa vår. Beslutet fattades i Folktandvårdens styrelse i går.

Aftonbladet - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vården

▸ Efter uppmärksamheten kring det ansträngda läget i sjukvården i Stockholm har finansregionråd Irene Svenonius (M) bjudit….

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vården

Efter uppmärksamheten kring det ansträngda läget i sjukvården i Stockholm har finansregionråd Irene Svenonius (M) bjudit in gruppledarna för samtliga partier i Region Stockholm till ett möte sent på fredagseftermiddagen, vilket DN var först med att rapp.

UNT - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vården

Efter uppmärksamheten kring det ansträngda läget i sjukvården i Stockholm har finansregionråd Irene Svenonius (M) bjudit in gruppledarna för samtliga partier i Region Stockholm till ett möte sent på fredagseftermiddagen, vilket DN var först med att rapportera om..

YA - 22 jan 14 kl. 03:50

Hett politiskt debattpar i duell

I söndags kväll var det dags för debattduell i Agenda mellan två av de viktigaste personerna inför höstens val: finansminister Anders Borg och Socialdemokraternas ekonomisk-politiske talesperson, Magdalena Andersson.
De två duellanterna sa ungefär vad som kunde väntas av dem. Andersson hade siktat in sig på underskottet i statsfinanserna, och underströk att den borgerliga regeringen lånat till ”vidlyftiga skattesänkningar”.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Växjö: Stadsdelen ska växa vidare – fler byggherrar söks

Växjös nya stadsdel Vikaholm ska växa vidare. Nu anordnar kommunen en markanvisningstävling för att få företag att köpa mark – och bygga fler bostäder..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sylvegård: ”Ska jag ta en tvåa är det mot Rögle”

Förra säsongen var Marcus Sylvegård en av ligans mest utvisade spelare. Den här säsongen står Växjöforwarden på noll utvisningsminuter. – Ska jag ta en tvåa är det mot Rögle, säger 20–åringen från Malmö inför mötet med antagonisten..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Matchrapport: Tingsrydsbacken fortfarande utanför laget

Taif och Mora slåss båda om den eftertraktade åttondeplatsen och utgången i onsdagens match lagen emellan kan bli helt avgörande för vilka som får jubla efter grundseriens slut. Följ allt som händer i matchen här i vår matchrapport..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rapparen Pop Smoke mördad

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera falska gisslanlarm

Polisen har ryckt ut på flera larm om gisslansituationer de senaste veckorna. Men åtminstone tre av larmen har visat sig vara falska..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"Parasit" orsakar rusning efter spanska chips

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Klart: De kör singelmixedstafetten

Det blir Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson som bildar Sveriges lag i singelmixedstafetten i skidskytte-VM i Antholz..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hårdare krav för unga i Växjö som vill ha sommarjobb

När Växjö kommun i fjol införde krav på att elever som ville ha ett sommarjobb behövde ha godkänt betyg i svenska och matematik möttes det av kritik från flera håll. Nu utökas kraven på de som vill ha ett jobb den här sommaren..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Filmrecension: Klassisk saga trampar snett

Jack Londons klassiska epos om en tam hund som finner sin inre varg är en söt och stark historia. Men den här datoranimerade jycken hade passat bäst i en renodlad barnfilm..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Glömde bort spisplatta – lägenheten blev totalförstörd

Branden som började på spisen spred sig snabbt och förstörde hela bostaden. Nu åtalas en man i 50-årsåldern – som blev allvarligt skadad vid branden – för allmänfarlig vårdslöshet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.