Skånskan > Nyheter

Friday, 21 February, 06:56

Skånskan - 17 jan 20 kl. 17:07

Slaven i källarenI källaren på en välbesökt restaurang vid Möllevångstorget i Malmö hittades ett litet rum innanför ett kontor. I utrymmet fanns en nyligen använd säng. Det är kommunens inspektörers åsikt att det bodde någon där. Lokalen saknade fönster, ventilation och utrymningsväg. Den som bodde där löpte avsevärd risk om restaurangen började brinna.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Möllevångstorget, Malmö, Kvällsposten, Möllans, Sverige, Jarminder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slaveni , källaren
Nyheter 24 - 09 feb 14 kl. 19:53

Johan tänder på att vara fotpall åt kvinnor: "Det är en kul festgrej"

SVERIGE. "Clownen Johan kan bokas som underhållare och uppassare till möhippor, tjejfester, kvinnoträffar, m.m.

Nyheter 24 - 09 feb 14 kl. 19:53

Johan tänder på att vara fotpall åt kvinnor: "Som slav hyrs jag oftast ut för en kväll"Händelse ur barndomen

SVERIGE. "Clownen Johan kan bokas som underhållare och uppassare till möhippor, tjejfester, kvinnoträffar, m.m.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stefan Borg (SD): Facken missbrukar sin frihet

HÖRBY
En av kommunens tyngsta politiker, SD:s gruppledare Stefan Borg, går till angrepp mot de fackliga organisationerna i Hörby i ett inlägg på sociala medier.
Han anser att facken missbrukar sin roll genom att anmäla kommunen till Arbetsmiljöverket – och tror att de är ute efter skattehöjningar. Stefan Borg har en mängd tunga politiska uppdrag i kommunen, och är förutom gruppledare för SD i kommunfullmäktige även ordförande i den största av kommunens nämnder – barn- och utbildningsnämnden och ordförande i kommunala Hifab, Hörby Industrifastighets AB.

Skånskan - 1 timme sedan

Möte urartade till rån

Höör Gärningsmännen skulle hota och skrämma upp Höörsbon vid ett bestämt möte. Detta för att slippa betala en skuld till Höörsbon. Det mesta gick fel och nu åtalas en 24-årig Höörsbo och en 26-årig Malmöbo för människorov och rån.

Skånskan - 1 timme sedan

Nytt stöd för att få behålla Karl X Gustav-statyn

MALMÖ Statyn av Karl X Gustav ser ut att få att stå kvar på Stortorget eftersom den har ”hemortsrätt” där. Det konstateras i ett yttrande som kulturnämnden ska ta ställning till på sitt möte i nästa vecka.
Statyn väckte protester redan i slutet av 1800-talet när den var ny.

Skånskan - 1 timme sedan

Trygg men ändå utsatt

MALMÖ 84 procent av bibliotekspersonalen i Malmö upplever mer oro och ibland hot och våld på sin arbetsplats.
93 procent av dem känner sig ändå trygga på sin arbetsplats därför att de vet hur de ska agera.– Vi är duktiga på att observera och göra ett förebyggande arbete för att motverka hot och våld men kan bli bättre på att följa upp och skapa gemensamma policys och regler för samtliga bibliotek, säger stadsbibliotekarie Torbjörn Nilsson.

Skånskan - 8 timmar sedan

Maria Adler gör comeback i Lugi

handboll Landslagsmeriterade Maria Adler, 27, gör comeback i Lugi – med största säkerhet redan i fredagens hemmamatch.– Maria är en jättetillgång för vår trupp! Hon är såklart inte den spelare som när hon var som absolut bäst men den spelare hon är i dag är absolut bra nog att ta en plats i vilket SHE lag som helst i en skräddarsydd roll, säger Lugidamernas tränare Kenneth Andersson.

Skånskan - 9 timmar sedan

Adler tillbaka i Lugi

HANDBOLL Lugi har gjort klart med en övergång för Maria Adler från slovenska RK Krim.Adler är spelklar och kan komma att göra comeback redan på fredagskvällen i Lugis SHE-match borta mot Önnered.
– Maria är en jättetillgång för vår trupp!

Skånskan - 9 timmar sedan

Burakovsky tog sig förbi 20-målsgränsen

ISHOCKEY André Burakovsky är just nu inne i riktigt målstim. Limhamns-sonen sprängde i veckan 20-målsvallen för första gången i sin långa och framgångsrika NHL-karriär.Den 25-årige forwarden har gjort mål i tre av de senaste fyra matcherna, och han var en av målskyttarna när Colorado Avalanche lyckades bryta sin förlustsvit hemma mot New York Islanders.

Skånskan - 10 timmar sedan

Han röst lotsade i ovädret

KRISRÖST. Karsten Erichs gjorde ett så starkt avtryck i ett enda skeende att han kom att kallas Katastrof-Karre. Det var hans stämma som höll radiolyssnarna i Skåne underrättade om läget under de svåra snöovädren 1978 och 1979.

Skånskan - 10 timmar sedan

Kortare väntetid för att få assistens

MALMÖ På ett år har handläggningstiderna för personlig assistens minskat från 8,8 månader till 4,1 månaderSamtidigt har tiden för att få övriga LSS-tjänster, som hemtjänst och boendestöd gått ner från 4,08 till 2,24 månader.
– Vi är nöjda med att ha fått ner väntetiderna för att få ett besked om personlig assistens. Vi satsade 150 miljoner extra i fjol för att anställa fler handläggare och assistenter.

Skånskan - 10 timmar sedan

Många namnförslag för arenaområdet

LUND Olympen ligger fortfarande bra till men har fått konkurrens när nu arenaområdet i Lund ska få sitt namn.
Lundaborna har kommit in med över 300 förslag bland vilka ett tjugotal vaskats fram och går till slutstrid.– Vi har tillsatt en grupp som består av politiker och tjänstemän som ska försöka enas om ett förslag som vi kan skicka till byggnadsnämnden, säger stadsingenjör Jonas Andreasson på stadsbyggnadskontoret.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.