UNT > Inrikes

Tuesday, 18 February, 20:50

UNT - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vårdenEfter uppmärksamheten kring det ansträngda läget i sjukvården i Stockholm har finansregionråd Irene Svenonius (M) bjudit in gruppledarna för samtliga partier i Region Stockholm till ett möte sent på fredagseftermiddagen, vilket DN var först med att rapportera om..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stockholm, Irene Svenonius, Region Stockholm, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiskt, möteom , lägeti , vården
YLE - 12 nov 15 kl. 05:15

"Sjukvården ingen anarkistisk marknad"

Enligt professorn i produktionsekonomi Paul Lillrank är den ökade valfriheten inom vården ett steg i rätt riktning. Det är ändå viktigt att man sätter upp tydliga kriterier för de privata aktörerna, påminner Lillrank. - Valfriheten är den centrala frågan i vårdreformen.

Skånskan - 06 dec 16 kl. 17:46

Politiskt hot mot tågvärd

Malmö Konflikten mellan Irak och Turkiet flyttade plötsligt in på ett tåg över Öresund. Nu åtalas en 25-årig man som ska ha hotat en tågvärd. ERWP.

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 10:22

Ett politiskt landskap i förändring

Moderaternas fall och Sverigedemokraternas uppgång har förändrat det politiska landskapet. Stefan Löfven räcker ut en hand till övriga partier och frågan är om blockpolitiken nu är död? Den största risken med blocköverskridande ”regnbågskoalitioner” är att väljarna tappar intresset, anser professor Henrik Ekengren Oscarsson.

Skånskan - 13 jun 19 kl. 16:27

Politiskt nej till fängelse?

Svedala Resultatet av folkomröstningen gav ett tydligt nej till ett beslut om nej till en kriminalvårdsanstalt i Svedala.
När ska kommunfullmäktige besluta att följa resultatet? var en av sju frågor som ställdes vid allmänhetens frågestund.

Nyheter 24 - 18 jun 12 kl. 11:49

Jägare bojkottar Kolmården


Efter gårdagens vargattack på Kolmårdens djurpark har vargdebatten fått vatten på sin kvarn. En av dem som nu bojkottar djurparken är Anders Ljung, ansvarig utgivare på tidningen Jakt & Jägare. KOLMÅRDEN.

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 15:53

Brännström (M): "SD skapade ett politiskt kaos"

Regeringen och Allianspartierna har kommit överens och det blir inget extraval den 22 mars.
- Det här visar på att det finns en vilja att ta ansvar för Sverige, säger Tomas Eneroth, socialdemokraternas gruppledare från Kronoberg. Under en presskonferens på lördagen meddelade statsminister Stefan Löfven att det inte blir något extraval.

BT - 31 okt 12 kl. 18:22

Folktandvården i Fritsla läggs ner

Folktandvården i Fritsla försvinner. Verksamheten slås ihop med Folktandvården i Kinna, när de flyttar in i sina nya lokaler nästa vår. Beslutet fattades i Folktandvårdens styrelse i går.

Aftonbladet - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vården

▸ Efter uppmärksamheten kring det ansträngda läget i sjukvården i Stockholm har finansregionråd Irene Svenonius (M) bjudit….

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 20 kl. 16:51

Politiskt möte om läget i vården

Efter uppmärksamheten kring det ansträngda läget i sjukvården i Stockholm har finansregionråd Irene Svenonius (M) bjudit in gruppledarna för samtliga partier i Region Stockholm till ett möte sent på fredagseftermiddagen, vilket DN var först med att rapp.

YA - 22 jan 14 kl. 03:50

Hett politiskt debattpar i duell

I söndags kväll var det dags för debattduell i Agenda mellan två av de viktigaste personerna inför höstens val: finansminister Anders Borg och Socialdemokraternas ekonomisk-politiske talesperson, Magdalena Andersson.
De två duellanterna sa ungefär vad som kunde väntas av dem. Andersson hade siktat in sig på underskottet i statsfinanserna, och underströk att den borgerliga regeringen lånat till ”vidlyftiga skattesänkningar”.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Palmeexpert: Överraskande uppgifter

Sveriges mest uppmärksammade ordgåta kan få ett lösning före sommaren, uppger den ansvarige åklagaren – ett uttalande som förvånar Palmeexperten och författaren Gunnar Wall..

UNT - 30 minuter sedan

Misshandlade kvinnor lever dubbelt farligt

Även om en misshandlad kvinna överlever en våldsam relation riskerar hon att dö i förtid av helt andra orsaker..

UNT - 1 timme sedan

Ytterligare ett förbund backar Dadgostar

Tolv av Vänsterpartiets tjugofem partidistrikt har nu ställt sig bakom Nooshi Dadgostars kandidatur som ny partiledare efter Jonas Sjöstedt..

UNT - 1 timme sedan

Fler kommuner bryter samarbeten med Kina

Främmande makt försöker kortsluta det svenska politiska systemet, säger ordföranden i Linköpings kommunfullmäktige till Dagens Samhälle..

UNT - 2 timmar sedan

Palmeexpert om nya uppgifter: "Överraskande"

Sveriges kanske längsta mordgåta kan få ett svar innan sommaren, enligt chefsåklagare Krister Petersson..

UNT - 2 timmar sedan

Förslag: Strängare straff för fler unga

Regeringen, samarbetspartierna och Vänsterpartiet uppmanar regeringen att inskränka straffrabatten för brottsdömda mellan 18 och 21 år..

UNT - 2 timmar sedan

Åklagaren: Åtal kan väckas för Palmemordet

Åtal för mordet på Olof Palme kan komma att väckas före sommaren – eller också läggs mordutredningen ned..

UNT - 3 timmar sedan

Åklagaren: Åtal kan väckas i Palmemordet

Åtal för mordet på Olof Palme kan komma att väckas före sommaren – eller också läggs mordutredningen ned..

UNT - 3 timmar sedan

40 000 cigaretter beslagtagna i razzia

Polisen har tillsammans med ett tiotal myndigheter genomfört en gemensam insats mot organiserad brottslighet i Årsta partihallar i Stockholm..

UNT - 4 timmar sedan

Nytt överklagande från kritiserad friskola

Ägaren till den fristående grundskolan Elma school i södra Stockholm har överklagat domstolsbeslutet att den måste lägga ner verksamheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.