SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 18:34

SmålandsPosten - 17 jan 20 kl. 16:32

Ett skepp kommer lastat med småländskt timmerDet tog sju dagar för 22 personer att lasta Saga Faith med virke. Det sägs vara största virkeslasten som någonsin lämnat en svensk hamn. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Saga Faith

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett skeppkommer , lastatmed , småländskt, timmer
ÖstersundsPosten - 29 jul 13 kl. 16:35

Ett skepp kommer lastat - skogen avverkas på Verkön

I dagarna kommer en färja gå intensivt fram och tillbaka till Verkön. Fullastad med timmer. För skogen på ön håller på att avverkas.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jul 14 kl. 13:18

Släp med timmer brann på 63:an

Ett lastbilssläp lastat med timmer började på måndagen brinna under färd på 63:an..

BT - 11 jul 13 kl. 15:41

Fastnade på sjunkande skepp

Den norska segelbåten var på väg att sjunka när tre privatpersoner av okänd anledning bordade den. Nu befaras en person ha följt med båten ner i djupet. Båten med tio personer ombord hamnade i sjönöd mellan Öland och Gotland tidigt på torsdagsmorgonen.

Kristianstadsbladet - 29 jan 12 kl. 19:18

Sjöfarten smugglar vapen

Skepp kommer lastade med vapen och knark. Krig och oroshärdar närs av omfattande vapensmuggling med fartyg över världens oceaner. Många av skeppen ägs av länder i EU och Nato visar en banbrytande rapport från Sipri.

Cornucopia - 02 feb 17 kl. 06:55

Fakta: Sju ryska fartyg i Karlshamns hamn under hela 2016

Det cirkulerar i media en del alternativa fakta om Karlshamns Hamn, rysk fartygstrafik och olja. I detta inlägg hittar ni verkliga fakta från Sjöfartsverket, som visar att totalt anlöpte sju olika ryska fartyg hamnen under 2016. Ingen av dem lossade eller lastade olja.

Nyhetsverket - 16 feb 12 kl. 09:06

Sex sjömän räddades utanför Öland

Sex besättningsmän fördes med helikopter till sjukhus sedan deras lastfartyg hamnat i sjönöd utanför Öland sent på tisdagskvällen, skriver Expressen.se. - Vi har lyckats undvika att fartyget ska gå på grund, säger vakthavande befäl John Christoffersson, till tidningen.

BT - 12 nov 14 kl. 14:08

89-metersfartyg gick på grund i Trollhättan

Ett större fartyg gick vid 13-tiden på onsdagen på grund nära Stallbackabron i Trollhättan. Räddningstjänsten är på väg ut med båtar och har även bett Sjöfartsverket om assistans. Fartyget är 89 meter långt och är lastat med timmer, enligt räddningstjänsten i Trollhättan.

UNT - 28 okt 16 kl. 18:05

Godståg står i brand

En brand bröt ut i ett godståg lastat med timmer på tågstationen i Skutskär i Norduppland vid 17..

SmålandsPosten - 01 jul 18 kl. 16:04

Södra stambanan: Totalstopp för tågen efter bränder

Det råder just nu totalstopp för tågen på södra stambanan. Detta sedan ett godståg lastat med timmer fattat eld i höjd med Bodafors söder om Nässjö..

DN - 19 apr 19 kl. 18:55

Urspårat godståg hotar rasa ned på hus

Ett tåg lastat med timmer har spårat ur i centrala Ånge. Godståget med sina vagnar står på en viadukt och hotar att rasa ned på intilliggande hus..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Växjö: Stadsdelen ska växa vidare – fler byggherrar söks

Växjös nya stadsdel Vikaholm ska växa vidare. Nu anordnar kommunen en markanvisningstävling för att få företag att köpa mark – och bygga fler bostäder..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sylvegård: ”Ska jag ta en tvåa är det mot Rögle”

Förra säsongen var Marcus Sylvegård en av ligans mest utvisade spelare. Den här säsongen står Växjöforwarden på noll utvisningsminuter. – Ska jag ta en tvåa är det mot Rögle, säger 20–åringen från Malmö inför mötet med antagonisten..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Matchrapport: Tingsrydsbacken fortfarande utanför laget

Taif och Mora slåss båda om den eftertraktade åttondeplatsen och utgången i onsdagens match lagen emellan kan bli helt avgörande för vilka som får jubla efter grundseriens slut. Följ allt som händer i matchen här i vår matchrapport..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rapparen Pop Smoke mördad

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera falska gisslanlarm

Polisen har ryckt ut på flera larm om gisslansituationer de senaste veckorna. Men åtminstone tre av larmen har visat sig vara falska..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"Parasit" orsakar rusning efter spanska chips

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Klart: De kör singelmixedstafetten

Det blir Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson som bildar Sveriges lag i singelmixedstafetten i skidskytte-VM i Antholz..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hårdare krav för unga i Växjö som vill ha sommarjobb

När Växjö kommun i fjol införde krav på att elever som ville ha ett sommarjobb behövde ha godkänt betyg i svenska och matematik möttes det av kritik från flera håll. Nu utökas kraven på de som vill ha ett jobb den här sommaren..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Filmrecension: Klassisk saga trampar snett

Jack Londons klassiska epos om en tam hund som finner sin inre varg är en söt och stark historia. Men den här datoranimerade jycken hade passat bäst i en renodlad barnfilm..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Glömde bort spisplatta – lägenheten blev totalförstörd

Branden som började på spisen spred sig snabbt och förstörde hela bostaden. Nu åtalas en man i 50-årsåldern – som blev allvarligt skadad vid branden – för allmänfarlig vårdslöshet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.