Skånskan > Nyheter

Monday, 24 February, 22:06

Skånskan - 17 jan 20 kl. 16:12

102 kvadratmeter stort hus i Stehag såltStehag Sara Linnéa Svahn, 46 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Skogsvägen 7 i Stehag. Huset är byggt 1988 och har en boyta på 102 kvadratmeter. Säljare är Karl Rune Jörgen Nilsson och Kennet Julin. Affären blev klar i december 2019 och köpesumman blev 1 675 000 kronor. Bara några hundra meter bort såldes tidigare i år ett annat hus, på Kungskillevägen 4.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Stehag, Sara Linnéa Svahn, Skogsvägen, Karl Rune Jörgen Nilsson, Kennet Julin, Kungskillevägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 102, kvadratmeter, stort, husi , Stehag, sålt
Skånskan - 12 jan 19 kl. 18:00

102 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv Ulf och Inga Lill Persson, 58 och 56 år, från Vara, har tagit över fastigheten på Sjöhusvägen 11 i Eslöv från Emil Skelterwijk och Caroline Carlsson. Ägarbytet blev klart i december 2018 och köpesumman blev 2 100 000 kronor. Det 102 kvadratmeter stora huset är byggt 1955.

Skånskan - 06 sep 19 kl. 11:46

102 kvadratmeter stort hus i Löberöd sålt

Löberöd Piotr Miroslaw Wrobel, 34 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Vårgatan 5 i Löberöd. Huset är byggt 1966 och har en boyta på 102 kvadratmeter. Säljare är Christer och Ingrid Ankargren.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:17

102 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till ny ägare

Vollsjö Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Tollstorp 9425 i Vollsjö av Ola Theander. Ny ägare är Jeppe Tolstrup-Möller från Fredriksberg C, Danmark. Priset blev 700 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2018.

Skånskan - 22 jan 20 kl. 16:52

102 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Håkan Rickard Ekvall, 56 år, från Klagshamn har köpt fastigheten på adressen Sätofta Hed Hedvägen 11 i Höör av säljaren Margot Inga Margareta Axelsson. Köpesumman blev 1 646 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i januari 2020. Byggår för huset är 1957 och boarean är 102 kvadratmeter.

Skånskan - 14 dec 18 kl. 09:00

102 kvadratmeter stort hus i Kågeröd sålt till ny ägare

Kågeröd Försäljningen av fastigheten på Telegatan 4 i Kågeröd är nu klar. Ny ägare är Dag Anders Mikael Oredsson, 55, och säljare är Rasmus Görgen Ståhl. Husets byggår är 1949 och det har en boyta på 102 kvadratmeter.

Skånskan - 19 mar 19 kl. 18:00

102 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Lise Lott och Mattias Kihl, 45 och 47 år, är nya ägare till fastigheten på adressen Slagtofta Kornvägen 4 i Hörby. Huset byggdes 1968 och har en boyta på 102 kvadratmeter. Säljare är Ingvar Karlssons dödsbo.

Skånskan - 26 sep 19 kl. 10:30

102 kvadratmeter stort hus i Röstånga sålt till ny ägare

Röstånga Fastigheten på Hantverksgatan 1 i Röstånga har fått en ny ägare. Köpare är Mahmoud Kasem Abo Raia, 39 år, tidigare boende på Solgatan i Röstånga och säljare är Röstånga Utvecklings Aktiebolag (Svb). Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 400 000 kronor.

Skånskan - 19 nov 19 kl. 12:00

102 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Sven Inge Bertilsson Nilsson, 65, är ny ägare till huset på Idrottsgatan 13 i Svalöv. Huset byggdes 1946 och har en boyta på 102 kvadratmeter. Säljare är Oscar Christiansson.

GöteborgsPosten - 13 nov 18 kl. 02:55

102 kvadratmeter stort hus i Tvååker sålt till nya ägare

Försäljningen av huset på Tvååker 48 i Tvååker är nu klar. Nya ägare blir Krister Eriksson, 23, och Anna Nilsson, 21, som köper fastigheten av Stella Margareta Svenssons dödsbo. Huset byggdes 1965 och har en boyta på 102 kvadratmeter samt en tomt på 6 214 kvadratmeter.

Skånskan - 19 jan 19 kl. 12:00

102 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på adressen Lejdingsväg 45 i Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Mattias Andersson, 34, och Tina Liljedahl, 25, som köper fastigheten av Sara Elisabeth och Claes-Åke Håkan Åkesson. Byggår för huset är 1929 och boarean är 102 kvadratmeter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Fotbollsbelysning får tummen ner

MARIEHOLM Det får inte sättas upp några ljusramper vid fotbollsplanen i Marieholm innan miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Eslöv motiverat varför. Länsstyrelsen upphäver nämndens besked och skickar tillbaka ärendet för ny handläggning, och vill se en motivering och redogörelse för hur nämnden resonerat.Skånskan skrev för någon månad sedan om att fotbollsklubben Marieholms IS önskat sätta upp en ljusanläggning vid en av hemmaplanerna, fått ja av Eslövs byggpolitiker, men att en granne överklagat bygglovet.

Skånskan - 30 minuter sedan

Överklagar beslut om borttaget stöd

STAFFANSTORP Frågan om Theodor Jönssons stiftelse och framtiden för Kulturforum Esarp har orsakat politisk splittring.
Nu överklagar Torbjörn Lövendahl (S) kommunstyrelsens beslut att inte ge stiftelsen fortsatt kulturstöd.Ett beslut som sannolikt innebär att stiftelsen inte kan överleva.

Skånskan - 1 timme sedan

Vill återinföra nerlagda och effektiva folkhälsoarbetet

Svalöv Folkhälsoarbetet fungera inte i Svalövs kommun.
Något måste göras och därför måste folkhälsorådet komma tillbaka.Liberalerna Sara B Selberg och Torbjörn Ekelund är inte nöjda med hur arbetet sköts.

Skånskan - 1 timme sedan

Döms för att ha daskat sina barn

STAFFANSTORP En pappa döms för misshandel sedan han daskat sina minderåriga barn vid flera tillfällen.Det har handlat om mer än tiotalet slag på rumpan och i ett fall även ett slag på kinden på ena barnet.
Barnen har känt rädsla, fått ont och gråtit.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sexpreparat i rumpan var heroin

Malmö Den 50-årige mannen uppgav att han stoppat upp sex kapslar med sexuella preparat för män i baken.
När de kom ut den naturliga vägen visade de sig innehålla 60 gram heroin.
Mannen döms till två års fängelse.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Den befintliga skolan kan skadas”

Höör Förste vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden Susanne Andersson (M) ser positivt på Kubelidens utökning. Samtidigt tror hon att de kommunala skolorna kan skadas.
– Fyller Kubeliden sina klasser blir det följden, säger hon.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kubeliden satsar på högstadieskola

Höör I 25 år har Kubelidens Montessoriskola byggt upp en stabil verksamhet. Nu är man redo för ett nytt steg och vill få igång en högstadieskola. En ansökan är inlämnad till skolinspektionen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nytt svanpar har flyttat in i parken

LUND Lundaborna tar sig gärna en promenad i Stadsparken just nu.
Sen i förra veckan har nämligen ett svanpar flyttat in till dammen till glädje får många.– Nu hoppas vi att svanparet stannar kvar och bygger bo vid dammen så att vi få se ungar växa upp och får en ny svankoloni, säger Lundabon Elsa Pedersen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skulle köpa kryddor – fick fängelsestraff

Malmö En 40-årig man har dömts till två år och sex månaders fängelse för grov narkotikasmuggling.
Bland annat hade han med sig cirka 820 gram av partydrogen ketamin och 52 gram kokain.Mannen erkänner att han fört in drogerna från Danmark till Sverige i slutet av november förra året, men menar att han gjort det under hot om förföljelse av hans familj hemma i Polen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vill att vilda bin ska få bo kvar i sandtäkt

ERIKSDAL
Ägarna till Fyleverken ger sig inte. I en överklagan argumenterar bolaget för att slippa en del av efterbehandlingen av den nerlagda sandtäkten.
Framför allt vill man slippa att lägga tillbaka lagrade sandmassor för att inte skada sällsynta vildbiarter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.