Computer Sweden > IT

Friday, 21 February, 06:54

Computer Sweden - 17 jan 20 kl. 15:35

Nya kedjan fortsätter växa – med 14 butiker
Under januari har 14 nya butiker anslutit sig till hemelektronikkedjan som numera heter Elon Ljud & Bild. Det innebär att kedjan nu består av över 100 butiker runt om i Sverige..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Elon Ljud, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kedjanfortsätter , växamed 14 , butiker
DI - 08 apr 16 kl. 13:52

Mio-kedjan öppnar nya butiker

Möbelhandlaren Mio växer snabbt. I år ska kedjan öppna fem nya butiker..

YLE - 19 feb 13 kl. 10:35

Halpa-Halli kedjan växer

Halpa-Halli kedjan växer och investerar 30 miljoner euro i fyra nya butiker. Kedjan planerar tre butiker i Uleåborgstrakten och en i Savolax. Tillsammans sysselsätter de nya butikerna 100 personer.

HBL - 16 jul 13 kl. 14:02

Tiimari stänger 24 butiker i Finland

Tiimari stänger 24 butiker i Finland Pappershandeln Tiimari stänger 24 butiker i Finland fram till slutet av 2015. Antalet anställda som sägs upp är 70, meddelade bolagets vd Jarmo Kanervo efter avslutade samarbetsförhandlingar på tisdagen. Nedskärningarna är något mindre än vad som aviserades i början av förhandlingarna.

DN - 15 dec 17 kl. 08:15

H&M stänger butiker – sämre försäljning än väntat

Det går dåligt för klädjätten H&M. Nu tvingas kedjan stänga butiker. Analytikerna hade räknat med ökad försäljning..

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 14:18

4Sound uppges gått i konkurs - 19 butiker och 110 anställda

Musikinstrumentbutikskedjan 4Sound uppges ha ansökt om konkurs. Bolaget hade 19 butiker i Sverige och förra året 110 anställda. Orsaken uppges till media vara konkurrensen från onlinehandeln och frånvaron av nya investerare.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 12 kl. 08:28

RNB tar över franchise-butiker

Retail and Brands (RNB) tar över en del franchiseägda butiker för drift och vidareutveckling, skriver bolaget i ett pressmeddelande. I JC-kedjan handlar det om butiker i Borlänge, Linköping City, Norrköping, Sickla och Vällingby i Stockholm, Värnamo och Östersund. I Brothers-kedjan tar RNB över verksamheten i Linköping City och Norrköping..

YLE - 04 mar 14 kl. 10:50

Marks & Spencer öppnar butiker i Finland

Den brittiska kedjan Marks & Spencer öppnar flera butiker i Finland. Det är S-gruppen som har gjort ett avtal med affärskedjan som säljer både kläder, inredning och livsmedel. S-gruppen öppnar sju Marks & Spencer-affärer före år 2016.

IDG - 17 jan 20 kl. 15:35

Nya kedjan fortsätter växa – med 14 butiker


Under januari har 14 nya butiker anslutit sig till hemelektronikkedjan som numera heter Elon Ljud & Bild. Det innebär att kedjan nu består av över 100 butiker runt om i Sverige..

BT - 05 dec 14 kl. 12:23

Boconcept stänger butiker

Den danska möbelkedjan Boconcept har ekonomiska problem och kommer därför att lägga ned de butiker som är minst lönsamma. Bolaget genomför en "storskalig omorganisation" av kedjan, riktad mot de 35-50 butiker som går sämst. Boconcept kommer att söka nya franchisetagare som kan driva de butiker som har störst potential.

Trelleborgs Allehanda - 04 dec 12 kl. 09:15

Två nya butiker ska in i Experts lokal på Algatan

Tomas Nyberg
Experts lokaler på Algatan står inte tomma länge. Snart fylls skyltfönstren med nya varor. Redan i februari ska kommersen vara igång igen.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 15 minuter sedan

Nu ger sig Google in i matchen. Hur påverkar det stordatorns framtid?


Google köper upp Cornerstone, specialist på migreringar från stordatorer till molnet. Är det ett hot mot stordatorn eller går trotjänaren rent av mot en ny vår?.

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Bugg bakom panikstopp hos Stockholms bostadsförmedling


En bugg i kontohanteringen orsakade det driftstopp som sedan i tisdags orsakat att Bostadsförmedlingen i Stockholms sajt och onlinetjänst legat nere. Sajten är nu uppe i normal drift..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Blockkedja basen i Riksbankens test med e-krona


Nu har Riksbanken valt en teknisk lösning för den plattform för e-krona som tas fram tillsammans med Accenture i ett pilottest. Och det bygger på blockkedjeteknik..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Hittade rätt medicin – Iver driver Mölnlycke


Mölnlycke, som levererar medicinska produkter tar it-hjälp av Iver. Partnerna har tecknat ett globalt driftavtal som sträcker sig över tre och ett halvt år..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Efter 28 år – nu släpper Lenovo en Thinkpad som sticker ut på skrivborden


Nu släpper Lenovo sin kanske flashigaste modell någonsin av den klassiska företagsdatorn Thinkpad: X1 Fold med vikbar skärm. CS träffade Lenovos pc-nestor Kevin Beck i samband med den svenska presentationen..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Historiskt lågt? Nu skriver Radar upp prognosen


Analysföretaget Radar reviderar nu sin rapport om historiskt låg tillväxt för it-investeringarna under 2020. Prognosen för svenska verksamheters it-kostnad skrivs upp med drygt 2 miljarder kronor..

Computer Sweden - 21 timmar sedan

Brittiska Googleanvändare flyttas ut ur EU – och bort från GDPR


Google planerar enligt uppgift att flytta brittiska användare från EU:s dataskyddsregler efter Brexit och i stället lägga dem under amerikansk lag. Det ger enskilda mindre skydd men brittisk polis får lättare ut information..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

Nätfiskare använder coronaviruset för att lura till sig användaruppgifter


Utger sig för att jobba för hälsomyndigheter som har viktig information om viruset..

Computer Sweden - Igår: 06:30

Familjebostäder går all in på elektroniska lås – men håller säkerheten?


Allmännyttiga Familjebostäder ska införa elektroniska i alla sina hus. Lägenhetsdörren öppnas med en mobilapp. Säkerheten ska enligt bolaget inte vara något problem, men experter är tveksamma..

Computer Sweden - Igår: 16:09

Spotify körde det största dataflödet någonsin i Googles moln


Streamingtjänsten Spotifys årliga succétjänst Wrapped med användarnas mest lyssnade låtar är det största jobb som någonsin körts i Googles molnbaserade dataflödestjänst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.