Realtid > Ekonomi

Thursday, 20 February, 22:28

Realtid - 17 jan 20 kl. 15:39

Fastator vill komma upp sig – siktar på Nasdaqs huvudlistaDet svenka investmentbolaget Fastator aktiekurs har ökat med 146 procent på tolv månader och värderas nu till över 1,4 miljarder kronor. Nu har bolaget blivit för stora för First North och siktar på Nasdaqs huvudlista..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nasdaqs, Fastator, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastatorvill , kommaupp sig , siktar, Nasdaqs, huvudlista
DI - 23 nov 18 kl. 15:34

Fastator offentliggör obligationsprospekt och ansöker om inregistrering av sitt obligationslån vid Nasdaq Stockholm

Aktiebolaget Fastator (publ) (”Fastator” eller ”Bolaget”) offentliggjorde den 19 oktober 2018 att Bolaget har emitterat obligationer till ett initialt värde om 350 MSEK inom ett rambelopp om 700 MSEK, med förfallodatum den 26 oktober 2021. Bolaget har som säkerhet för obligationerna pantsatt vissa av Bolagets tillgångar och Bolaget kan i framtiden komma att pantsätta ytterligare tillgångar..

DI - 15 jul 19 kl. 10:43

Fastators vice VD Svante Bengtsson har i juli köpt 125 000 teckningsoptioner samt 1 400 aktier i Fastator

Teckningsoptionerna är av serie 2015/2020 och är del av ett existerande program avsedda för personer i ledande ställning beslutat på årsstämman 2015. Transaktionerna har även insynsrapporterats till Finansinspektionen.  För mer detaljerad information kring transaktionerna hänvisas till insynsregistret som förs av Finansinspektionen, www.

DI - 05 feb 19 kl. 16:41

Fastator byter ticker (kortnamn) till FASTAT

Fastators aktie är upptagen till handel på Nasdaq First North. Från och med den 6 februari 2019 handlas aktien med tickern FASTAT och ändras därmed från det tidigare kortnamnet ABFAST. För mer information, vänligen kontakta: Joachim Kuylenstierna, VD Fastator joachim.

DI - 15 timmar sedan

Fastator lämnar utdelning för första gången

Fastator, ett investmentbolag med inriktning på fastighetssektorn, lämnar utdelning till aktieägarna för första gången..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Fastator föreslår utdelning för första gången

Fastator, ett investmentbolag med inriktning på fastighetssektorn, lämnar utdelning till aktieägarna för första gången..

DI - 25 sep 18 kl. 11:05

Fastator fokuserar på stadsnära industriområden genom förvärv av Portvakten Industrifastigheter

Fastator blir nu ensamägare till Portvakten Industrifastigheter, där Fastator sedan tidigare är delägare. Med tillträde den 2 oktober förvärvar Fastator 50% av aktierna från Per-Axel Bengtsson, VD och delägare i bolaget. Portvakten är en etablerad aktör i Öresundsregionen med en uthyrningsbar yta om ca 57 000 kvm och obebyggd mark om ca 55 000 kvm..

DI - 22 okt 18 kl. 09:00

AB Fastator löser in samtliga utestående obligationer med förfall 2019

AB Fastator (publ) (”Fastator”) skickar underrättelse till innehavare av Fastators företagsobligationslån 2016/2019 med ISIN: SE0008405831 (”Obligationerna”) om att Fastator utnyttjar optionen att förtidsinlösa samtliga utestående Obligationer. Underrättelsen skickas till direktregistrerade ägare och registrerade behöriga förvaltare av Obligationerna enligt skuldboken per den 22 oktober 2018..

DI - 21 feb 19 kl. 15:20

Fastator undersöker möjligheten att emittera företagsobligationer

Aktiebolaget Fastator (publ) (”Fastator” eller ”Bolaget”) avser undersöka möjligheten att emittera ytterligare seniora säkerställda företagsobligationer under befintligt obligationslån 2018/2021 (ISIN: SE001176212). Fastator har mandaterat Pareto Securities och Swedbank som finansiella rådgivare vilka har getts i uppdrag att arrangera investerarmöten med potentiella obligationsinvesterare med start den 4 mars 2019..

DI - 06 mar 19 kl. 14:45

Ab fastator har framgÅngsrikt emitterat ytterligare seniora sÄkerstÄllda fÖretagsobligationer om 200 mkr

AB Fastator (publ) (”Fastator”) har beslutat att emittera ytterligare seniora säkerställda företagsobligationer under sitt utestående obligationsprogram 2018/2021.  Fastator emitterade den 26 oktober 2018 ett säkerställt obligationslån om 350 mkr inom ett rambelopp om 700 mkr (ISIN: SE0011762129). Målsättningen i denna tap issue var att emittera ytterligare obligationer för 100 mkr..

DI - 31 maj 19 kl. 08:55

Fastator undersöker möjligheten att emittera företagsobligationer

Aktiebolaget Fastator (publ) (”Fastator” eller ”Bolaget”) avser undersöka möjligheten att emittera ytterligare seniora säkerställda företagsobligationer under befintligt obligationslån 2018/2021 (ISIN: SE0011762129). Fastator har mandaterat Pareto Securities och Swedbank som finansiella rådgivare vilka har getts i uppdrag att arrangera investerarmöten med potentiella obligationsinvesterare med start den 3e juni 2019..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 timmar sedan

”Vi kan arbeta med en transaktion i flera månader”

Arbetet med en transaktion hos en rådgivare är intensivt, ofta tidskrävande och skapar en tight teamkänsla visar Realtids M&A-panel..

Realtid - 6 timmar sedan

"Vi har inget val, vi köper oss bara tid"

När den internationella investeringsfirman Odysseus Partners rankar de mest inflytelserika personerna inom nischen hållbara finanser hamnar svenske Sasja Beslik på schweiziska banken J. Safara Sarasin på första plats..

Realtid - 7 timmar sedan

"M&A-affärer är lite som att åka på träningsläger"

Vad förväntar sig klienten av rådgivaren, hur viktig är personkemin och hur stor betydelse har kostnaderna när en klient väljer rådgivare? Realtid har intervjuat en investeringschef och en advokat som har arbetat ihop i tolv år..

Realtid - 7 timmar sedan

Morgan Stanley köper E-trade

Morgan Stanley har förvärvat alla aktier i nätmäklaren E-trade. Pris: 13 miljarder dollar..

Realtid - 8 timmar sedan

Danske Bank inför minusränta

Danske Bank inför minusränta för sina danska kunder..

Realtid - 8 timmar sedan

Lundbergs ökar utdelningen och substansvärdet

Investmentbolaget Lundbergs substansvärde ökade 35 procent under 2019 och styrelsen föreslår en höjd utdelning på 6 procent..

Realtid - 9 timmar sedan

Skadeslöshetsåtagande tänkbar lösning

Är det rimligt att man som säljare ska garantera att man uppfyllt alla förpliktelser enligt GDPR? Det frågar sig Nicklas Bexelius på Advokatbyrån Lindahl och Hampus Stålholm på Sync..

Realtid - 10 timmar sedan

”Alla förutsättningar för att fastighetsbranschen tuffar på i samma höga takt ”

Dagens panel pekar ut fastigheter och gaming som fortsatt heta för M&A – detsamma gäller cleantech, mjukvarusektorn och dessutom finns stora möjligheter inom detaljhandeln..

Realtid - 10 timmar sedan

KKR går in i Avida Finans

Det amerikanska riskkapitalbolaget KKR blir ny huvudaktieägare i det norska kreditmarknadsbolaget Avida Finans..

Realtid - 16 timmar sedan

Kokko: Därför lockar public-to-private

Det som trendar nu inom M&A är public-to-private och det är särskilt privat equity-fonder som ligger i startgroparna. Christina Kokko från Advokatfirman Vinge förklarar varför. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.