Polisen > Nyheter

Thursday, 27 February, 03:24

Polisen - 17 jan 20 kl. 13:57

Fängelsestraff för flera personer i kriminellt nätverkI dag kom domen mot de totalt nio personer som stått åtalade gällande vapenbrott, narkotikabrott och penningtvätt. Alla åtalade döms, varav flera av dem får fängelsestraff..
Läs mer på Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelsestraffför flera personer i , kriminellt, nätverk
Skånskan - 02 maj 18 kl. 15:48

12 personer anhållna i kriminellt nätverk

Malmö.
Dansk och svensk polis har slog under måndagen till och anhöll 12 personer i ett större kriminellt nätverk. De misstänks för grova urkundsförfalskningar och rån.

Polisen - 01 aug 12 kl. 10:17

Idag den 1 augusti 2012 klockan 14.00 faller domen i den uppmärksammade rättegången mot ett kriminellt nätverk i Södertälje

Den 16 november 2011 lämnades stämningsansökan in till Södertälje tingsrätt mot 17 personer ingående i ett kriminellt nätverk. Åtalspunkterna var bland annat mord, dubbelmord, grov utpressning, människorov och grovt rån..

Nerikes Allehanda - 10 mar 17 kl. 22:13

Uppgifter: Häktad för Hallsbergsupploppet har koppling till kriminellt nätverk

En av de häktade efter upploppet på Alléskolan ska enligt Svt ha varit medlem i ett kriminellt nätverk länkat till Bandidos. Åklagaren undersöker nu om de kriminella kopplingarna har ett samband med händelserna i skolan i måndags..

Polisen - 18 maj 17 kl. 08:41

Polisen identifierar kriminellt nätverk i Strömstad

Under våren har polisen i en riktad insats arbetat för att identifiera och lagföra misstänkta personer i ett kriminellt nätverk i Strömstad..

GöteborgsPosten - 20 maj 17 kl. 17:16

Polisen slår till mot kriminellt nätverk vid norska gränsen

Polisen har under en tid haft en pågående insats mot ett kriminellt nätverk i Strömstad. Det handlar om ett tiotal personer som ägnar sig åt grov organiserad brottslighet kring gränsen..

GöteborgsPosten - 20 maj 17 kl. 18:16

Polisen slår till mot kriminellt nätverk kring norska gränsen

Polisen har under en tid haft en pågående insats mot ett kriminellt nätverk i Strömstad. Det handlar om ett tiotal personer som ägnar sig åt grov organiserad brottslighet kring gränsen..

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 17 kl. 00:01

Insats sprängde kriminellt nätverk

En särskild insats av polisen i Trelleborg mot ett kriminellt nätverk har lett till att 71 personer blivit misstänkta för olika brott. Nätverket har bland annat försökt få in barn i tio- och tolvårsåldern i sin sfär..

Expressen - 08 feb 18 kl. 18:02

"Kan inte godta att ett kriminellt nätverk tar över hela förorter"

I torsdagens avsnitt av ”Tala till punkt med Sven Melander" gästar statsminister Stefan Löfven (S).Statsministern fick rangordna de viktigaste politiska områdena. Polis och brottslighet satte han på tredje plats.

Expressen - 01 maj 18 kl. 14:05

Prostituerade utnyttjade av kriminellt nätverk

Ett tiotal personer har anhållits efter att svensk och dans polis vid en samordnad insats slagit till mot ett kriminellt nätverk. Enligt misstankarna har nätverket ägnat sig åt att både förfalska legitimationshandlingar och organisera prostitution.  .

Blekinge Läns tidning - 25 mar 19 kl. 10:15

Kriminellt nätverk slogs ut efter rekordbeslag i Karlskrona

Ett stort kriminellt nätverk i Polen som tros ha smugglat fyra ton narkotika i ett flertal länder har slagits ut. Ett av tillslagen gjordes vid färjeterminalen i Karlskrona i oktober 2016 när Tullverket lyckades gripa två män som försökte smuggla 355 kilo cannabisharts. – Det är stora och bra beslag som gjorts i flera länder, säger Dan Nilsson, utredare vid tullkriminalen i Karlshamn..

BT - 30 aug 19 kl. 16:03

JUST NU: Boråsare misstänkt bankir för kriminellt nätverk – fast i jättehärva: ”Tvättat flera miljoner”

En boråsare i 25-årsåldern häktades under fredagen på sannolika skäl misstänkt för grov ekonomisk brottslighet. Boråsaren misstänks ha tvättat flera miljoner kronor för ett kriminellt nätverk under flera år. Han är den tjugonde att misstänkas för brott i en omfattande härva som nu rullas upp i Mellansverige..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 8 timmar sedan

Flera personer åtalas för grovt narkotikabrott och penningtvätt

Totalt nio personer åtalas idag vid Göteborgs tingsrätt misstänkta för bland annat grovt narkotikabrott. Fallet är ytterligare ett exempel på den gränsöverskridande organiserade brottsligheten..

Polisen - 10 timmar sedan

Nytt Medborgarlöfte i Nyköping

Idag undertecknade polisen, Nyköpings kommun, HSB, Nyköpingshem och Victoria Park medborgarlöftet för 2020..

Polisen - 12 timmar sedan

Kamerabevakning i Oxhagen

Polisregion Bergslagen utökar kamerabevakning till fler platser i Örebro. I bostadsområdet Oxhagen uppförs nu kameror som ytterligare ett hjälpmedel för polisen att förebygga brott och öka tryggheten..

Polisen - 13 timmar sedan

Lättare lagföra sprängningar med LBE som alternativ

Att bevisa förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse kan vara svårt. I stället kan LBE, Lag om brandfarliga och explosiva varor, tillämpas för att få gärningspersonerna fällda för brott..

Polisen - 17 timmar sedan

Ung man misstänkt för knivöverfall på Lindholmen

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ett mordförsök på Lindholmen i Göteborg i början av december. Mannen är redan frihetsberövad misstänkt för andra brott..

Polisen - 17 timmar sedan

Några råd inför din passansökan

Ansökan om pass eller nationellt id-kort kan du göra på 12 platser i Dalarna, Värmland och Örebro län. Alla platser har tidsbokning. I vanliga fall får du en tid inom två veckor, men vissa tider på året kan det vara längre tider..

Polisen - Igår: 13:26

Ansök om pass i god tid innan sommaren

Ska du resa utomlands i sommar? Ansök om pass redan nu då tiderna för passbokning snabbt fylls på i receptionerna i region Bergslagen..

Polisen - Igår: 11:33

Poliserna som känner området

Fattigdom, hederskultur, gängkonflikter och polishat. I lokalpolisområde Rinkeby arbetar områdespoliserna i uppförsbacke för att stoppa det grova våldet, men ser framsteg..

Polisen - Igår: 09:45

Två personer gripna för inblandning i skjutningar i södra Stockholm

Två personer greps under morgonen den 25 februari misstänkta för inblandning i fyra skjutningar i Stockholms södra förorter den senaste tiden..

Polisen - Igår: 08:35

Polisen letar tusentals försvunna varje år

Svensk polis hanterar dagligen ärenden med försvunna personer. Under förra året uppgick antalet till drygt 27 000 i hela landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.