YLE > Finland

Monday, 24 February, 20:58

YLE - 17 jan 20 kl. 13:06

Regeringen vill utveckla lönesubventionerna och få flyt på arbetskraftsinvandringen - se arbetsministerns info liveArbetsministern Tuula Haatainen (SDP) vill bland annat satsa på en förnyelse av lönesubventionssystemet, stöda de arbetslösa i jobbsökandet och att få flyt på arbetskraftsinvandringen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Tuula Haatainen, SDP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Bromarv byaråd förhandlar vidare om skärgårdshamnen med en företagare

Bromarv byaråd sade i vintras upp avtalet med den hamnföretagare som hade skött den nybyggda skärgårdshamnen i två somrar. Nu behöver man en ny företagare för att få i gång verksamheten från och med 1 maj i vanlig ordning..

YLE - 1 timme sedan

Efterlysning: Äventyrslysten murare - gärna från Tenala - för bygge av värmelagrande eldstad i Etiopien

En finsk-etiopisk familj efterlyser experthjälp till sitt nybygge i huvudstaden Addis Abeba i Etiopien. Den lokala befolkningen kan inte bygga rätt sorts eldstad..

YLE - 3 timmar sedan

Estnisk försvarsexpert: "Nato har inga planer på att försvara Finland om Ryssland anfaller" - det finländska medlemskapet i snabbinsatsstyrkan hjälper inte

Trots att Finland är medlem i Natos snabbinsatsstyrka JEF sedan flera år tillbaks finns det inga garantier för att den sätts in för Finland i fall vi blir anfallna av Ryssland. Det här konstaterar den brittiska kommendören för Nato-bataljonen i Estland, Paul Clayton, i en intervju i dag för Lännen Media..

YLE - 7 timmar sedan

Kallade sig själv fascist - utesluts av Sannfinländarna

Sannfinländarna kommer att utesluta Finsk ungdoms andra vice ordförande Toni Jalonen ur partiet. Jalonen kallade i ett tal under veckoslutet sig för fascist..

YLE - 7 timmar sedan

Mats Sjöholm är polisen och ishockeytränaren som verkar ha fler timmar i dygnet än de flesta: "Man får försöka göra det bästa av den tid man har"

För de flesta västnylänningar är Mats Sjöholm den bekante kriminalkommissarien som uttalar sig i media då det skett något större brott. Men Sjöholm är också ishockeytränare och träningschef i den lokala ishockeyklubben..

YLE - 7 timmar sedan

Sannfinländarna utesluter ungdomsförbundsaktivist efter uttalande om fascism

Sannfinländarna kommer att utesluta Finsk ungdoms andra vice ordförande Toni Jalonen ur partiet. Jalonen kallade i ett tal under veckoslutet sig för fascist..

YLE - 8 timmar sedan

Posti Group köper svenskt logistikbolag

Posti Group meddelade på måndagen att de köper upp det svenska logistikbolaget Aditro Logistics. Aditro sysselsätter för tillfället över 1 000 personer..

YLE - 9 timmar sedan

Lovisa har en plan för översvämningar - Skeppsbron det mest utsatta området

Lovisa är i riskzonen för översvämningar. Strandvägens vall skyddar mot högt vatten, men vid Skeppsbron måste staden bygga tillfälliga vallar om vattennivån blir mer än 140 centimeter över det normala..

YLE - 10 timmar sedan

Italien det mest utsatta landet för coronaviruset i Europa - Utrikesministeriet uppmanar resenärer till särskild försiktighet

Minst 190 människor har smittats av coronaviruset i Italien och fyra människor har avlidit till följd av viruset..

YLE - 9 timmar sedan

Växande oro inom hemvården i Esbo - vårdarna vittnar om utmattning: "Om jag vore yngre skulle jag säga upp mig genast"

Hemvården i Esbo stad får kritik av personalen. Vårdare är oroliga över orken både för egen del och bland kollegerna. Dessutom oroar de sig över kvaliteten på vården som klienterna får.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.