Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 18 February, 20:54

Cornucopia - 17 jan 20 kl. 12:34

Ionitys misstag visade sig stämma - chockhöjer nu priserna för elbilsladdning till runt 20:- SEK milenIonitys misstänkta felkonfiguration av en elbilsladdare visade sig stämma relativt sett och bolaget som skulle vara BMW, Mercedes, Ford, Audi, Porsche och Volkswagens Tesla-dödande snabbladdningsnätverk höjer nu priserna till 8:70 SEK per kWh. Det innebär att lågeffektiva bilar som Audi E-Tron kommer kosta över 20:- SEK per mil vid motorvägskörning och laddning hos Ionity.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
SEK, BMW, Volkswagens Tesla, kWh, Audi, tron, Ionity, Supercharger, Teslas, Sverige, Euro, EUR, kWh Audi, Tesla, Volkswagens, Tesla Model, Superchargernätverk, LARS35932, Superchargerladdning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ionitys, misstag, visadesig , stämma, chockhöjernu , prisernaför , elbilsladdning till runt 20 SEK milen
Nyheter 24 - 15 jun 12 kl. 10:33

Med Pirlo kan vi börja drömma


Nyheter24:s krönikör Siavoush Fallahi om ett Italien där en spelare skapar hopp inför sista omgången i gruppen. I fotboll räcker det inte med en bra halvlek. Det visade Italien-Kroatien då Italien fullkomligt dominerade första halvlek och trots det blev det ett oavgjort resultat i matchen.

Skånskan - 01 mar 17 kl. 22:13

YIF:s tiomålsskytt visade landslagsklass

HANDBOLL Hampus Andersson gjorde mål, totalt tio stycken, från i stort sett alla positioner och bidrog starkt till Ystads IF:s 31-27-triumf hemma i Ystad arena över tabelltvåan Alingsås. ERWP.fif(0)– Kul att kunna bidra.

Nyheter 24 - 22 feb 14 kl. 16:15

SD-poltiker hoppar av: "Har begått ett fruktansvärt misstag"

SVERIGE. För två år sedan engagerade sig Mrutyuanjai Mishra i partiet Sverigedemokraterna, men han skriver själv att hans bekantskap med främlingsfientliga partier började för omkring sex år sedan. Då utsågs han att sitta i styrelsen för Tryckfrihetssällskapet i Danmark, en organisation som kämpar för yttrandefrihet.

Nyheter 24 - 22 feb 14 kl. 16:15

SD-politiker hoppar av: "Har begått ett fruktansvärt misstag"

SVERIGE. För två år sedan engagerade sig Mrutyuanjai Mishra i partiet Sverigedemokraterna, men han skriver själv att hans bekantskap med främlingsfientliga partier började för omkring sex år sedan. Då utsågs han att sitta i styrelsen för Tryckfrihetssällskapet i Danmark, en organisation som kämpar för yttrandefrihet.

Nyheter 24 - 15 aug 13 kl. 16:35

MMA-stjärnan Reza Madadi riskerar fängelse ? i dag kommer domen"Här är tjuvarnas misstag"

STOCKHOLM. Gärningsmännen fick med sig väskor värda över en miljon kronor men fastnade på flera övervakningsbilder både under och efter stölden.Vill se en friande domMadadi har nekat till alla anklagelser och hävdat att han var på fel plats vid fel tillfälleUnder förmiddagen kommer svaret från Stockholms tingsrätt.

YLE - 31 mar 15 kl. 19:07

HIFK visade mästarklass från start

Helsingfors IFK behövde tio minuter för att avgöra den andra semifinalen mot Sparta. Då var ställningen redan 5-0 till gästerna som till slut vann klart med 30-15. Förra veckans öppningsmatch som HIFK vann med 34-27 var jämn i 40 minuter.

YLE - 28 maj 14 kl. 15:53

Behörighetskrav för kuratorer "inget misstag"

Det är inget misstag att skolkuratorer som studerat utvecklingspsykologi blir obehöriga när den nya elevvårdslagen träder i kraft i augusti. Det säger överinspektör Marjaana Pelkonen från Social- och hälsovårdsministeriet. - Skolkuratorn representerar det sociala arbetet i skolan, och nu har man velat fastställa behörighetskriterierna så att man får in kunnandet från det sociala området i kuratorsyrket.

SmålandsPosten - 12 nov 14 kl. 06:16

Interna utskicket var ett misstag av skolan

Utskicket var ett misstag i hanteringen. Så be­dömer utbildningsförvaltningen anmälan om det interna brev som gick ut till två klasser på Hjortsbergaskolan efter valet. Detta i en utredning som nu är klar.

Sydsvenskan - 04 jan 16 kl. 06:45

Saudis "stora misstag" glöms inte

Saudiarabiens avrättning av en shiitisk religiös ledare var ett "stort misstag" som inte glöms av att landet bryter de diplomatiska förbindelserna med Iran.Budskapet kommer från Irans biträdande utrikesminister Hossein Amir Abdollahian, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Irna i Teheran.— Saudiarabien kan inte få (världen att) glömma dess stora misstag att avrätta en religiös ledare genom att bryta (diplomatiska) relationer, säger han enligt Irna.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 16 kl. 06:45

Saudis "stora misstag" glöms inte

Saudiarabiens avrättning av en shiitisk religiös ledare var ett "stort misstag" som inte glöms av att landet bryter de diplomatiska förbindelserna med Iran.Budskapet kommer från Irans biträdande utrikesminister Hossein Amir Abdollahian, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Irna i Teheran.— Saudiarabien kan inte få (världen att) glömma dess stora misstag att avrätta en religiös ledare genom att bryta (diplomatiska) relationer, säger han enligt Irna.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 5 timmar sedan

Volvo Car-underleverantör i Trollhättan i rekonstruktion - kan ej leverera på grund av coronaviruset

Ett första konkret svenskt företagsoffer för coronavirusutbrottet i Kina hittas nu i Trollhättan. Spectra Premium, som är underleverantör till Volvo Cars, har satts i företagsrekonstruktion eftersom de itne kan leverera bränsltankar till Volvo Cars på grund av coronaviruset. 100 anställda berörs och får nu statlig lönegaranti.

Cornucopia - 6 timmar sedan

Malmö: Svagaste januari för lägenhetspriserna sedan 2012 - bra månad för villor

Bostadspriserna i Malmö spretar. För lägenheter var siffrorna mycket svaga och visade på den lägsta uppgången i priserna sedan 2012. Villor kom dock in starkare än de brukar i januari, som normalt är årets starkaste månad för bostadspriserna.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Apple vinstvarnar på grund av coronaviruset - når inte sina prognoser - tillgång till iPhone begränsad

Apple vinstvarnar enligt ett pressmeddelande. Man uppger nu att man inte kommer nå sin prognos från den 28:e januari på grund av coronaviruset, som innebär att man inte kan tillverka iPhone i normal takt, och på grund av att kineserna dragit ner på sin konsumtion.
En Apple-logga.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 är den näst sämsta någonsin, kraftigt under säsongsmedlet på +2.

Cornucopia - Igår: 16:21

Enkät: Har du personligen fått det bättre sedan 2017?

Dags för en liten enkät. Har du personligen fått det bättre sedan 2017? Svara nedan.

Cornucopia - Igår: 15:12

Icke-inflationen: Höjd sophämtningstaxa i Västervik med 55%

Den hyllade icke-inflationen firar en stor seger i Västerviks kommun, som  höjer priserna med 55% om man komposterar sitt eget avfall.Soptunnor.Någon officiell inflation att tala om finns förstås inte, så egentligen har inte Västervik kommun höjt soptaxorna för villor med mellan 55% om man har ett 140-liters kärl.

Cornucopia - Igår: 11:53

Nya börsrekord under förmiddagen

Förmiddagen har än så länge bjudit på nya börsrekord, även om Stockholmsbörsen sedan fallit tillbaka lite igen.Bullen är stark.I sammanhanget kan man fråga sig om centralbankerna hittat den perfekta lösningen på allt - permanenta krisräntor och så kallad kvantitativa lättnader så fort marknaden kräver högre räntor.

Cornucopia - Igår: 09:13

Försäljningen av digitala böcker ökade - själv var 64% av antalet digitalt

Förläggareföreningens rapport om bokförsäljningen 2019 visar på ökad försäljninng under 2019, både i antal och pengar. Det är framför allt de digitala abonnemangstjänsterna som ökade. Justerar man försäljnignen i pengar för inflationen och/eller BNP är dock inte tillväxten imponerande.

Cornucopia - I förrgår: 19:24

Att vara statsminister är att ta ansvar - inte skylla på andra

Att vara statsminister är att ta ansvar för landet, så som det är idag och oavsett vad som kommit innan. Det är därför beklämmande att se hur Sverige har en statsminister som efter snart sex år vid makten väljer att skylla på tidigare regeringar i väldigt långsökta resonemang. Politiker får gärna skylla på andra, men då ska man inte inneha en ministerpost, som innebär att ta ansvar för landet.

Cornucopia - I förrgår: 11:01

Lite långvarigare strömavbrott - batteribackup inkopplad

Det smällde till rätt rejält här för en stund sedan, elledningarna gungade till och strömmen bröts. Lågtrycket Dennis drog ner en fullvuxen trettiometers tall, som slet av ledningen upp hit. Så nu är batteribackup inkopplat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.