YLE > Svenskfinland

Sunday, 23 February, 01:39

YLE - 17 jan 20 kl. 10:43

Lastningen av blårävarna har börjat i Karleby – demonstranterna kördes bort av polisenBlårävarna började lastas vid den kinesiskt ägda gården för transport till Kina efter 10-tiden idag, enligt uppgifter till Yle. Enligt Vasabladet/ÖT har de protesterande pälsfarmarna körts bort av polisen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Karleby, Kina, Yle, VasabladetÖT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

Vasa Sport kvitterade med sekunden kvar mot JYP – förlorade efter 30 straffar

Tufft underläge halvvägs in i matchen, men Vasa Sport lyckades kvittera hemmamatchen mot JYP med en enda sekund kvar att spela. Matchens avgörande dröjde sedan sällsynt länge. TPS gjorde en imponerande uppryckning i Lahtis, medan Ilves nådde en historisk milstolpe i kvällens ligaomgång..

YLE - Igår: 14:56

Wasaline gick två miljoner på plus – trots många missade avgångar

Wasaline hade ett ovanligare år 2019 med färjan på varv i januari och strejk i november. Trots det är man nöjd med fjolårets resultat, som visar plus 2,1 miljoner..

YLE - Igår: 14:23

Olika åsikter om Tornbergets framtid – marktäkt eller rekreationsområde är frågan

Arbetsgruppen som kämpar för att behålla Tornberget i Pedersöre som ett rekreationsområde är besviken på miljö- och byggnadsnämnden som återremitterade ärendet. Kommunstyrelsen vill att området ska planläggas..

YLE - Igår: 14:23

Olika åsikter om Tonrberget i Bennäs framtid – marktäkt eller rekreationsområde är frågan

Arbetsgruppen som kämpar för att behålla Tornberget i Bennäs som ett rekreationsområde är besviken på miljö- och byggnadsnämnden som återremitterade ärendet. Kommunstyrelsen vill att området ska planläggas..

YLE - Igår: 13:39

Det blir ingen utförsåkning på Öjberget den här vintern: "Av säkerhetsskäl kan vi inte alls öppna backarna"

Backarna vid Öjbergets skidcentrum kommer inte alls att öppnas i vinter. Man har inte lyckats producera tillräckligt med snö och av säkerhetsskäl kan man därför inte öppna backarna..

YLE - Igår: 09:13

Jakobstads stadsdirektör söker nytt jobb

Jakobstads stadsdirektör Kristina Stenman vill bli diskrimineringsombudsman. Det är ett intressant jobb och det handlar om jätteviktiga frågor i samhället, säger hon..

YLE - Igår: 09:13

”Det här kan bli min huvudsträcka” – Camilla Richardsson under EM-gränsen i halvmaraton och överväger att utöka tävlingsbördan

Vasalöparen Camilla Richardsson var på hugget på halvmaran i Ras al Khaimah i Förenade Arabemiraten tidigt på fredagsmorgonen. Tiden 1.12.

YLE - Igår: 04:28

Mirkas kontorspersonal i Shanghai jobbar hemifrån – Wärtsiläs fabrikspersonal har återvänt till jobbet

Coronaviruset som härjar i Kina påverkar naturligtvis också österbottniska företag, till exempel Mirka. Företaget har skrivit ner sina prognoser för den kinesiska marknaden. Samtidigt har Wärtsiläs personal i Kina återvänt till fabrikerna..

YLE - I förrgår: 19:04

Arbetsgrupp vill rädda Tornberget i Pedersöre från exploatering – samlar in namn mot marktäkt

En arbetsgrupp kämpar just nu för att behålla Tornberget i Bennäs som ett rekreationsområde. Företaget R&R Frostdahl vill i sin tur bryta och krossa berg i området och miljö- och byggnadsnämnden i Pedersöre ser ut att stå på bolagets sida..

YLE - I förrgår: 16:20

"Älgarnas årsmöte" överraskade Malaxbo: Det var ganska speciellt

Malaxbon Patrik Silfver var på väg till jobbet på torsdagsmorgonen, då han fick se en ovanlig syn. Tjugo älgar samlade på ett och samma ställe..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.