Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 29 January, 22:46

Affärsvärlden - 15 jan 20 kl. 14:40

Rekommendationer i fokus på börsenStockholmsbörsen tyngdes på onsdagen likt omvärldsbörserna av oro för utvecklingen av handelskonflikten mellan USA och Kina. Rekommendations- och riktkursändringar rörde om bland storbolagen där de svenska teleoperatörerna pressades i förmiddagshandeln..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekommendationeri , fokus, börsen
DI - 05 nov 19 kl. 09:56

Rapportbolag i fokus – Stockholmsbörsen tappar mark

Stockholmsbörsen backade i inledningshandeln på tisdagen, samtidigt som flera rapportbolags aktiekurser slog vilt..

Affärsvärlden - 22 jul 16 kl. 14:16

Stockholmsbörsen handlas oregelbundet

Stockholmsbörsen handlas oregelbundet på fredagen med rapportbolag i fokus. Börsen utvecklas något svagare än tendensen ute i Europa där de stora indexen är marginellt uppåt. Verkstadsindustri tillhör dagens förlorarsektor..

PrivataAffärer - 21 jan 14 kl. 13:30

Rekommendationer lyfter börsen

Stockholmsbörsens OMXS30-index handlades vid lunchtid alltjämt något över nollstrecket, i likhet med de större europeiska handelsplatserna....

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Rapporter i fokus på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel kring oförändrade indexrörelser, men med rapportdrivna rörelser i enskilda aktier..

Affärsvärlden - 16 apr 19 kl. 09:55

Rekommendationer i fokus på börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagen upp med viss draghjälp från omvärlden och flera delårsrapporter och rekommendationsändringar var i fokus..

DI - 02 apr 14 kl. 10:45

Börsen: Trevande start

Kurserna på Stockholmsbörsen har inlett strax ovanför nollan på onsdagen. RNB har släppt rapport, och flera analyshus har sett över sina rekommendationer. Makromässigt är USA-statistik i fokus..

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 13:53

Stockholmsbörsen: Högre kurser inför USA-makro

Stockholmsbörsen handlades fortsatt något högre efter lunchtid på onsdagen. RNB släppte rapport, och flera analyshus har sett över sina rekommendationer. Makromässigt är USA-statistik i fokus..

PrivataAffärer - 11 jun 18 kl. 09:03

Uppåt på Stockholmsbörsen

Globalt har nyheterna i mångt och mycket kretsat kring helgens G7-möte, men mycket fokus ligger även på det stundande toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong Un på tisdag. USA-börserna stängde på ett försiktigt plus i fredags med dagligvaror som starkaste sektor. I Asien har börserna på måndagen gått åt skilda håll, med små uppgångar i Tokyo, Hongkong och Söul samt nedgångar i Fastlandskina och Taiwan.

DI - 23 jul 18 kl. 13:18

Kinnevik tappar på Stockholmsbörsen efter sänkta rekommendationer

Stockholmsbörsen noterades marginellt på minus under måndagen omkring lunchtid. Telia, vars styrelseordförande har köpt aktier i bolaget, avancerade medan Kinnevik tappade efter sänkta rekommendationer. Börserna i Frankfurt, Paris och London var ner..

Affärsvärlden - 25 nov 19 kl. 12:46

Höjda rekommendationer för sydkoreanska börsen

Tre av de mest ansedda amerikanska investmentbankerna för börsrekommendationer har höjt sina rekommendationer för den sydkoreanska börsen - som ofta är en vindflöjel avseende globalhandeln givet hur exportberoende det till ytan lilla landet är..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Dollardominans på menyn

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

4 frågor: vd Johan Steene

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Avanzemang på börsen

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Två lyckade köpråd

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Tysk höst

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

”Alla stjärnor står rätt”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Verkstäder på framfart

Atlas Copco har tagit över ledningen i Affärsvärldens femårsjämförelse..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

För mycket dåligt inprisat

Klädetikettfirman Nilörngruppen är en doldis som levererat starkt senaste decenniet. En tillfällig svacka har skapat ett bra köpläge..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Widing tar över på topp

Sandvik har varit en av de bästa verkstadsaktierna att äga på senare år när lönsamheten gått från svag till superb under Björn Rosengrens ledning. Att ta aktien till ännu högre höjder blir ett tufft jobb för nya vd:n Stefan Widing..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Bättre utsikter med växande molnverksamhet

Omställningen till molntjänster har pressat marginalerna inom datalagringsspecialisten Proact. Men på lite sikt bör samma faktor snarare leda till ökad lönsamhet. I så fall kan aktien få revansch..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.