Barometern > Nyheter

Monday, 27 January, 20:29

Barometern - 15 jan 20 kl. 14:00

Åklagaren förkastar 46-åringens förklaring: ”Det händer inte”Åklagaren tror inte på den 46-årige mannens förklaring: att en okänd person har trakasserat barnfamiljen i hans namn. – Det vore ett högst egenartat sammanträffande, säger han..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagaren, förkastar, 46-åringens, förklaringDet , händerinte

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Liverpool backar Klopp i FA-cupbråk

Det engelska fotbollsförbundet (FA) är kritiskt mot Jürgen Klopps uttalande om att ingen i Liverpools A-lag kommer att delta i FA-cupens omspel mot Shrewsbury nästa vecka. Men klubbens ledning stöttar den tyske tränarens beslut, rapporterar ..

Barometern - 15 minuter sedan

Skadade Ica behövde akutvård – fick åka sex timmar

När hästen Ica blev skadad tvingades Ridklubben Udden att köra ända Västkusten för en operation som kunde ha gjorts i Kalmar. Orsaken – den pågående veterinärkrisen i Kalmar län. – Vi måste hitta en lösning, både för hästarnas och vår skull, säger Ingwor Högström Tagesson, verksamhetschef på Ridklubben Udden.

Barometern - 15 minuter sedan

Länet: Ingen lösning i sikte på veterinärkrisen

Veterinärkrisen för stordjur i Kalmar är inte nära någon lösning. ”Det är inte ett enkelt problem där någon enskild part sitter på lösningen” konstaterar Fredrik Weimarsson, regionchef för distriktsveterinärerna sydost..

Barometern - 10 minuter sedan

Gerhardsson tog första priset på Idrottsgalan

Peter Gerhardsson fick det första priset på Idrottsgalan. Damernas förbundskapten tackade sin familj och alla spelare och ledare han jobbar med..

Barometern - 15 minuter sedan

Resebyrå om coronaviruset: Mycket är osäkert

Inställda Kinaresor och kostnadsfria avbokningar – resebyråer följer noga utvecklingen för coronaviruset sedan UD avrått från resor till den kinesiska Hubeiprovinsen..

Barometern - 15 minuter sedan

Coronaviruset kan sprida sig till länet: ”Inte osannolikt”

Hittills har inga bekräftade fall av coronaviruset konstaterats i Sverige. Men risken för att den sprider sig hit och till Kalmar län finns, även om den bedöms som liten..

Barometern - 30 minuter sedan

Zlatans Milan håller tyst minut för Bryant

Kobe Bryant växte upp som Milansupporter i Italien. För att hedra den omkomne basketikonen inleder Zlatan Ibrahimovics klubb tisdagens cupmatch mot Torino med en tyst minut..

Barometern - 1 timme sedan

Flest fattiga barn i Norrliden och Oxhagen

Norrliden och Oxhagen har fortfarande i särklass flest barn i ekonomiskt utsatta hushåll, medan Bergavik och Bremer har lägst antal. Det visar kommunens nya välfärdsbokslut..

Barometern - 1 timme sedan

Gammal kärlek till musik fick dem att bilda nytt band

På 1970-talet hade de musiken som yrke. Numera spelar de för det höga nöjets skull. De är fyra erfarna män som nyss bildat dansbandet Dansbandet..

Barometern - 1 timme sedan

Regnigaste staden inte längre Borås

Borås förlorar utmärkelsen som Sveriges regnigaste plats – under 2019 regnade det mest i Halländska Torup. Solrekordet vinner Sveriges största ö. Men varmast var det långt mer norrut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.