Skånskan > Nyheter

Friday, 24 January, 13:09

Skånskan - 15 jan 20 kl. 13:30

Inbrott och inbrottsförsökLöddeköpinge Vid 21-tiden i lördags upptäcktes ett inbrottsförsök i en bostad på Skönadalsvägen.
Brytmärken på två fönster hittades.
Bara en timme tidigare inträffade ett inbrott på Skönadalsskolan, där två iPads, två laptops och två iPhone 6 stals.
Om det finns något samband mellan händelserna vet polisen inte..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Vid, Skönadalsvägen, Skönadalsskolan, Ipads, Iphone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottoch , inbrottsförsök
Dalarnas tidningar - 04 nov 14 kl. 11:04

Inbrott i fritidshus

Ett fritidshus i Korsgården i Falun utsattes mellan 29 oktober och 3 november för inbrott. Inbrottsförsök har även gjorts i ett tillhörande uthus. Det är oklart om något stulits..

Skånskan - 25 jul 16 kl. 13:00

Förening utsatt för inbrott

LÖVESTAD Genom att lyfta av gallret till Lövestads IF:s kafeteria har en eller flera gärningsmän försökt göra inbrott.
Inbrottsförsöket upptäcktes på söndagens morgon men enligt polisanmälan har man i nuläget inte upptäckt att något stulits ur lokalen..

Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 10:00

Oro efter inbrott i Huaröd

Ett par grannar i Huaröd hade inbrott i sina hus under samma natt i somras. Tjuvarna var där medan de sov. Med ytterligare ett par inbrott och inbrottsförsök i Huarödstrakten i somras har inbrotten blivit byns stora fråga.

YA - 1 timme sedan

Polisen: Påverkad man förd till sjukhus efter inbrottsförsök

Mannen var så påverkad att inbrottsförsöket beskrivs som ”otjänligt” av polisen och han fick föras direkt till sjukhuset. .

UT - 05 jan 15 kl. 08:12

En till förhör efter tre inbrott

Bilisten i Blidsberg utsattes natten till måndagen för ett inbrottsförsök. En person har tagits in för förhör med anledning av detta samt ytterligare brott. Inbrottsförsöket i Blidsberg skedde vid tolvtiden natten till måndagen.

Kristianstadsbladet - 29 dec 13 kl. 13:09

Färre inbrott trots inbrottsvåg

Under hösten har en inbrottsvåg svept fram över Sverige. Bara i Värmland fördubblades antalet bostadsinbrott i november.Trots det har det totala antalet inbrott i lägenheter och villor sjunkit i år.

BT - 29 dec 13 kl. 13:11

Färre inbrott trots inbrottsvåg

Under hösten har en inbrottsvåg svept fram över Sverige. Bara i Värmland fördubblades antalet bostadsinbrott i november. Trots det har det totala antalet inbrott i lägenheter och villor sjunkit i år.

Kristianstadsbladet - 31 okt 12 kl. 07:02

Flera inbrott under natten

Fyra inbrott eller inbrottsförsök i nordöstra Skåne har hittills upptäckt under natten till onsdagen.
Det första larmet kom 02.47, om att någon tagit sig in i Krinova, företagshotellet som ligger jämte Högskolan.

YLE - 19 aug 13 kl. 14:59

Flera inbrott i Vasa under veckoslutet

Ett flertal inbrott har inträffat under veckoslutet i Vasa. Mindre penningsummor har stulits. Tjuvar tog sig in i en pizzeria på Köpmansgatan natten mellan lördag och söndag.

BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Polisen - 20 feb 13 kl. 12:47

Många inbrott i villor senaste tiden

Ett stort antal inbrott och inbrottsförsök i villor och radhus har inträffat i Uppsala mellan 9 februari och 19 februari. Samma period har även inbrott och inbrottsförsök inträffat i Knivsta, Enköping och Bålsta..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Massiva polisinsatser under hela nästa vecka

Malmö Dygnet runt i en hel vecka, med start på måndag, ska polisen slå till mot kriminella personer runt om i Malmö.
Inför insatserna delas en informationsfolder på fyra språk ut till boende i staden.– Allmänheten kommer att märka att det är betydligt fler poliser i områdena.

Skånskan - 1 timme sedan

Fler gripanden görs vid gränsen med nya kameror

Skåne/öresund Med utökad kamerabevakning på Öresundsbron och i Helsingborgs hamn har Tullverket fått ett nytt verktyg i kampen mot smugglarna.– Det här är en klok investering från myndigheterna, jag trodde aldrig att det skulle bli så bra, säger Martin Petersson, Tullverkets biträdande gränsskyddschef i region Syd. Han förklarar att Tullverket just nu befinner sig i en expansiv period.

Skånskan - 1 timme sedan

126 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt till nya ägare

Marieholm Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Köpmannagatan 17 i Marieholm av Ingrid Birgitta Bromée och Stig Bertil Persson. Nya ägare är Marianne Landgren och Michael Larsson, båda 51 år. Priset blev 2 320 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2020.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilolycka på Lilla Norregatan

Sjöbo Det har skett en bilolycka mellan två bilar på Lilla Norregatan strax innan halv tolv på fredagen.
En av bilar ska ha kört på den andra som stod parkerad. Skadeläget på föraren är än så länge oklart.

Skånskan - 1 timme sedan

Singelolycka i Sjöbo centrum

Sjöbo En ensam förare är inblandad i en trafikolycka på Lilla Norregatan i centrala Sjöbo.Larmet om olyckan inkom vid klockan 11 26 på fredagen. Enligt uppgift från den person som larmat SOS ska det röra sig om en singelolycka.

Skånskan - 2 timmar sedan

Värvet gör fyra skånska stopp på turné

kultur och nöje På podcastens åttonde år beger sig Kristoffer Triumf ut i landet.Totalt 80 miljoner nedladdningar har gjorts av avsnitten till Kristoffer Triumfs intervjupodcast Värvet. På sitt åttonde år sedan starten blir det nu också en turné – Värvet runt.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mänskliga faktorn bakom SMS från Magnus

Malmö Fick du SMS av Magnus på VA Syd i morse?
Det var du inte ensam om. Det var vid 08-tiden på fredagsmorgonen som 90 000 malmöbor fick ett SMS från VA Syd med innehållet ”Magnus test”.

Skånskan - 3 timmar sedan

Inga gratis blöjor på Eslövs dagis

ESLÖV Eslövs kommun har inga planer på att införa gratis blöjor på förskolorna.Föräldrarna får alltså även fortsättningsvis stå för blöjkostnaderna.
– Det har kommit en dom om detta men Sveriges kommuner och regioner (SKR) har gått ut och uppmanat kommunerna att inte ändra sina rutiner på grund av detta, säger barn- och familjenämndens ordförande David Westlund (S).

Skånskan - 4 timmar sedan

Gård i Hörby får ny ägare

Hörby Lantbruksfastigheten på Hagstad 4356 i Hörby har bytt ägare. Ny ägare är Ingrid Ann Marie Svensson, 82, som tar över fastigheten från Sven Åke Uno Svensson. Ägarskiftet blev klart i december 2019.

Skånskan - 4 timmar sedan

Misstänkt utsläpp i å

Hörby Räddningstjänsten har kallats till en misstänkt drivmedelsutsläpp i Hörby. Utsläppet ska ha skett i ån intill Ystadsvägen.
Enligt SOS Alarm rör det sig om ett misstänkt utsläpp av drivmedel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.