Skånskan > Nyheter

Tuesday, 21 January, 01:44

Skånskan - 15 jan 20 kl. 13:30

Man greps för hot i källareLimhamn En 18-årig man greps vid 20-tiden på tisdagskvällen misstänkt för försök till grov misshandel och olaga hot. Brottet ska ha skett när en boende i ett flerfamiljshus i Limhamn kom ner i källaren och upptäckte flera unga män som befann sig där.
När mannen frågade vad de gjorde där och bad dem lämna källaren, utsattes han för verbala hot. 18-åringen ska dessutom försökt slå honom med ett tillhygge. Han greps av polis 20 minuter senare, och anhölls senare..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Limhamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man grepsför , hoti , källare
Dalarnas tidningar - 03 nov 16 kl. 11:42

Man greps i källare efter dramatisk polisjakt till fots

På onsdagseftermiddagen kunde polisen, efter en nåt dramatisk jakt, gripa en man i en källare i Borlänge. Han misstänkt nu för både olovlig körning och misshandel..

DalaDemokraten - 03 nov 16 kl. 11:42

Man greps i källare efter dramatisk flykt till fots

På onsdagseftermiddagen kunde polisen, efter en nåt dramatisk jakt, gripa en man i en källare i Borlänge. Han misstänkt nu för både olovlig körning och misshandel..

Dalarnas tidningar - 03 nov 16 kl. 11:42

Man greps i källare efter dramatisk flykt till fots

På onsdagseftermiddagen kunde polisen, efter en nåt dramatisk jakt, gripa en man i en källare i Borlänge. Han misstänkt nu för både olovlig körning och misshandel..

YA - 30 okt 18 kl. 08:55

Förvirrade kvinna greps i källare

På måndagskvällen ringde boende i ett hus på Mejerigatan i Skurup och uppgav att de sett en förvirrad kvinna i husets källare. .

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 13 kl. 12:27

Hemlösa greps i källare

Ett för polisen välbekant par greps på onsdagen efter att de övernattat i en lokal som de inte hade lov att vara i..

Västerbottens Folkblad - 16 nov 14 kl. 08:04

Tjuv greps i källare

En boende på skolgatan i Umeå  hörde under natten hur det kom ljud från källarförrådet i hyreshuset. Polis kallades till platsen, och kunde ta en inbrottstjuv på bar gärning. Mannen som samlat ihop diverse gods i en väska greps av polisen.

Barometern - 06 jan 16 kl. 23:20

Man i sommarkläder greps i källare

UNT - 30 jan 16 kl. 01:52

Full tjuv greps i källare

Boende i flerfamiljshuset upptäckte hur mannen röjde runt i förrådet och ringde polisen..

Magazin24 - 29 mar 17 kl. 07:31

Snustjuv greps i källare

Slog till mot matbutik i Ramnäs..

Barometern - 25 mar 14 kl. 11:02

Kalmarbo greps av utklädd polis

En 31-årig man från Kalmar åtalas för att ha smugglat in 50 tårgasbehållare i landet. Han greps av en polis utklädd till paketbud. I början av december 2013 stoppade tullen ett paket på väg från Tyskland till kalmarbon.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Jämt lopp i Guldbaggekampen

Fyra guldbaggar var. Det fick storvinnarna på måndagens Guldbaggegala – Levan Akins And then we danced och Hugo Lilja och Pella Kågermans Aniara. Och så hamnade ännu ett exemplar av barnfilmpriset Gullspiran i Malmö – hos regissören och animatören Christian Ryltenius.

Skånskan - 3 timmar sedan

Katolska kyrkan behöver bostäder

MALMÖ Romersk-katolska kyrkan har en outnyttjad byggrätt på sin fastighet i Malmö och undersöker nu om det är möjligt att bygga på den. Anledningen är att det behövs bostäder till präster.En ansökan om planläggning har skickats in till stadsbyggnadskontoret.

Skånskan - 5 timmar sedan

Beslut i domstol: För få bevis för att döma ut vite

SJÖBO Blommor i fönstren, en tänd lampa och en grill i trädgården räcker inte som bevis.
Det anser mark- och miljödomstolen och avslår Sjöbo kommuns samhällsbyggnadsnämnds ansökan om att döma ut ett vite.Vitet gäller utsläpp av avloppsvatten.

Skånskan - 7 timmar sedan

Åtal väntas i kidnappningshärva

höör En 23-årig man omhäktades i fredags för att på sannolika skäl ha kidnappat och rånat en Höörsbo. Sedan tidigare sitter en 25-årig Malmöbo häktad för samma brott. Åklagaren Sandra Helgadottir Ingolfsson hoppas kunna väcka åtal inom två veckor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Svångrem för att klara budgeten 2021

Kävlinge Hårda besparingar men bibehållen skattesats. I inriktningsbeslutet för 2021 års budgetramar föreslås att kompensation för befolkningsförändringar tas bort. Det betyder fler barn och äldre, samtidigt som över 15 miljoner ska sparas inom utbildning och omsorg.

Skånskan - 8 timmar sedan

Varnar för falska takläggare

Skurup Polisen varnar för falska takläggare och asfaltsläggare som vill sälja sina tjänster. En äldre man fick taket till bostaden upprivet av tre män som påstod att det hade svartmögel.I torsdag fick en 84-årig man i Skurup påhälsning av tre engelsktalande män.

Skånskan - 8 timmar sedan

Brf Idas tidigare styrelse inför rätta

Malmö Den tidigare styrelsen i bostadsrättsföreningen Ida misstänks med hjälp av riggade anbud ha plundrat föreningen på 52,5 miljoner kronor.
Nu ställs sex personer inför rätta misstänkta för grov trolöshet mot huvudman. En av dem är den tidigare ordföranden, som tidigare dömts till 16 månaders fängelse för grovt mutbrott i samma härva.

Skånskan - 9 timmar sedan

Fastighetsägare ska åtgärda mögel skada

LUND En fastighetsägare till ett hus i sydöstra delen av Lunds innerstad måste åtgärda fuktproblem i en av lägenheterna han hyr ut.
Det har miljönämnden beslutat efter en längre tids skriftväxling med husägaren.Fastighetsägaren får fyra veckor på sig att presentera en fukt- och mögelutredning för hela bostaden.

Skånskan - 9 timmar sedan

Gammalt bråk bakom helgens mordförsök

lomma En stickskada i ryggen och en bruten käke. Det är de skador som en 17-åring från Lomma drabbades av i ett stort ungdomsbråk vid Strandskolan på lördagskvällen cirka klockan 22.– Det rubriceras som mordförsök eftersom han har en stickskada, jag vill inte säga knivskada, i ryggen som hade kunnat ta väldigt illa, säger Patrik Nyqvist, chef för enheten för grova brott vid polisen i Lund.

Skånskan - 9 timmar sedan

Informatörer, blipp och fler ombud

SKÅNE Skånetrafikens nya biljettsystem fortsätter skapa huvudbry, men med hjälpande personal, blippbetalning och fler ombud ska allt bli enklare.
– Vi tar allvarligt på kritiken och det handlar om att vi måste skapa förståelse och trygghet. Men det gamla systemet var inte bättre, det menar Linus Eriksson, trafikdirektör på Skånetrafiken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.