Nyteknik > Teknik

Tuesday, 21 January, 07:34

Nyteknik - 15 jan 20 kl. 13:24

Regeringen saknar skarpa förslag om snabbtågRegeringen har inga nya förslag med sig när partierna inleder sina samtal om hur nya stambanor för snabbtåg ska byggas och betalas i veckan..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, saknar, skarpa, förslagom , snabbtåg
DN - 13 jun 15 kl. 00:05

”Vi saknar skarpa förslag för gröna omställningen”


Förnybar energi. Vi ser en tydlig förbättringspotential jämfört med vad som ­presterats under Miljöpartiets första tid i regeringen. Vi saknar långtgående ambitioner och ­skarpa förslag, samtidigt som det tyvärr lagts förslag som förstärker konkurrenskraften för det fossila, skriver representanter för förnybar energibranscher och Fores..

SVT - 25 aug 15 kl. 15:50

Ullenhag: ”Regeringen saknar grundläggande idéer”

”Regeringen saknar konkreta förslag för att sänka trösklarna in till arbetsmarknaden”, det säger Erik Ullenhag, gruppledare för Folkpartiet. Han är skeptisk till regeringens planer för hur Fas 3 ska avvecklas..

Supermiljöbloggen - 20 aug 15 kl. 08:05

Centerpartiet: ”Tio skarpa förslag för att minska användningen av antibiotika”

En av vår tids stora ödesfrågor, och regeringen har efter ett år vid makten inte fört fram några förslag på åtgärder, det skriver Kristina Yngwe, riksdagsledamot och vice ordförande i Miljö- och jordbruksutskottet, och Fredrick Federley, EU-parlamentariker. Överanvändningen av antibiotika är en av vår tids stora ödesfrågor. Bara i Europa står antibiotikaresistensen för 25 000 dödsfall och kostar cirka 13 miljarder kronor per år, enligt OECD.

Vimmerby Tidning - 20 mar 18 kl. 09:59

"Lång väg att gå" - Centern saknar konkreta förslag

Regeringen stakar ut vägen för en livskraftig landsbygd och för att stoppa avfolkningen. Men Centern saknar konkreta förslag..

Skånskan - 05 sep 19 kl. 21:24

Skarpa förslag mot våldet på paneldebatt

MALMÖ Flera skarpa förslag kom fram när Socialdemokraterna i Limhamn bjöd in till en paneldebatt om våldet i Malmö på tisdagskvällen.– Vi har ett nära samarbete mellan polisen och Malmö stad och vet att det både behövs polisiära insatser och ett förebyggande arbete. Men vi behöver skärpa flera verktyg för att stoppa de gängkriminella, säger kommunalrådet Andreas Schönström.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kritiserar bristen på skarpa förslag

– Den största bristen med den rödgröna majoritetens budget är att de inte kommer med några skarpa förslag för att korta vårdköerna, säger Ola Karlsson, moderat oppositionsråd, i en kommentar till den budget som S, V och MP presenterat för Region Örebro län..

Sydsvenskan - 23 nov 18 kl. 10:44

Skarpa förslag för oss närmare extraval

Det är bara genom att lägga skarpa förslag i riksdagen som man kommer ett steg närmare extraval, säger Jan Teorell, professor vid statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet. – Talmannen nämnde tillståndet i nationen och att det finns en stor.

UNT - 23 nov 18 kl. 10:44

Skarpa förslag för oss närmare extraval

Det är bara genom att lägga skarpa förslag i riksdagen som man kommer ett steg närmare extraval, säger Jan Teorell, professor vid statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet..

SmålandsPosten - 23 nov 18 kl. 10:44

Skarpa förslag för oss närmare extraval

Det är bara genom att lägga skarpa förslag i riksdagen som man kommer ett steg närmare extraval, säger Jan Teorell, professor vid statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet. - Talmannen nämnde tillståndet i nationen och att det finns en stor otålighet.(TT).

Sydöstran - 23 nov 18 kl. 10:44

Skarpa förslag för oss närmare extraval

Det är bara genom att lägga skarpa förslag i riksdagen som man kommer ett steg närmare extraval, säger Jan Teorell, professor vid statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet. - Talmannen nämnde tillståndet i nationen och att det finns en stor otålighet.(TT).

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Klimatforskare ställer krav i Davos

Omedelbart stopp för investeringar i fossila bränslen och omfattande skydd av jordens naturområden. Det är några krav som framstående klimatforskare ställer på de företagsledare och politiker som nu samlas för Världsekonomiskt forum i Davos..

Nyteknik - 15 minuter sedan

Tesla förnekar att bilar ofrivilligt gasar

Elbilstillverkaren Tesla förnekar uppgifter om att Teslabilar plötsligt och ofrivilligt skulle accelerera, efter att USA:s trafiksäkerhetsmyndighet (NHTSA) tagit emot en begäran om att inleda en formell utredning av Teslas fordon efter rapporter om det..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Kalldusch för elbilister som inte valde Tesla

Nu höjer Ionity sitt pris. Det innebär att de som använder laddnätverket kan få en högre milkostnad för elbilen än förare som kör på diesel..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Vulkanen har nära nog förångat hela kratersjön

Utbrottet på Filippinerna skickade vattenånga till 14 kilometers höjd. Nu avslöjar finska satelliter att endast en liten spillra av Yellow Lake har överlevt..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Så säkrar du industriella IoT-lösningar mot hackare

Det finns skäl att anta att hackare i ökad utsträckning kommer sikta in sig på de många IoT-lösningar som industrin använder sig av nuförtiden. Om produktionsverksamheter stängs ner av hackare kan det bli riktigt dyrt..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Här är Ikea nya satsning – ett grönt varuhus utan parkering

2021 ska Ikeas nya urbana projekt i centrala Wien stå klart. Ett grönt varuhus som skiljer sig stort från de klassiska boxarna i externa handelsområden..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Toyota pumpar upp räckvidden i nya vätgasbilen Mirai: ”En revolution”

Tre tankar och ett omarbetat bränslecellsystem ökar modellens räckvidd. Nu klarar Toyotas vätgasdrivna Mirai av 650 kilometer på en tank..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Kina kräver att Kanada släpper Huawei-chef

Kinas regering har upprepat kravet på att Kanada friger Meng Wanzhou, finanschef på telekomtillverkaren Huawei Technologies. Korrigera ert misstag, kräver Geng Shuang, talesperson för Kinas utrikesdepartement till Kina på en pressträff..

Nyteknik - 21 timmar sedan

ESA vill skapa syre av måndamm

Ska människor klara en längre vistelse på månen måste de få tillgång till mer syre. Regolit från månens yta kan vara en nyckel..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Biljätten miljardinvesterar i billiga brittiska elskåpbilar

Hyundai/Kia investerar drygt en miljard kronor i brittiska Arrival. Tillsammans ska de utveckla batteridrivna skåpbilar för att möta det stora suget efter gröna transportfordon i Europa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.