Skånskan > Nyheter

Saturday, 18 January, 02:42

Skånskan - I förrgår: 13:00

Ny ägare till fastigheten på Centralgatan 7A i HöörHöör Ekonomisk förening Edens skola, tidigare boende på Skolg i Höör har tagit över fastigheten på Centralgatan 7A i Höör från Clas Ingvar Christer Gärdebring. Ägarbytet blev klart i december 2019 och köpesumman blev 4 200 000 kronor. På fastigheten står två hus på 94 respektive 71 kvadratmeter boyta. Nyligen såldes en fastighet en dryg kilometer därifrån, på Violgatan 9. Där landade priset på 873 000 kronor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Centralgatan, Höör, Ekonomisk, Edens, Skolg, Clas Ingvar Christer Gärdebring, Violgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny ägaretill , fastigheten, Centralgatan7A i , Höör
Skånskan - 14 maj 19 kl. 12:13

Villa från 1918 på 146 kvadratmeter i Teckomatorp har fått nya ägare

Teckomatorp Anne Åsa och Henrik Ljungvall, 48 och 38 år, har tagit över fastigheten på adressen Centralgatan 22 i Teckomatorp från Krister Andersson och Åse Helen Cecilia Dahlberg. Ägarbytet blev klart i april 2019 och köpesumman blev 2 970 000 kronor. Husets byggår är 1918 och det har en boyta på 146 kvadratmeter.

Skånskan - 02 feb 19 kl. 11:34

Hus på 115 kvadratmeter i Teckomatorp har fått nya ägare

Teckomatorp Fastigheten på Centralgatan 3 i Teckomatorp har fått nya ägare. Köpare är Louise Lundberg och Tommy Mattias Stjärnström, båda 31 år, och säljare är Jan Eugén Mikael och Sonja Zielinski. Köpet blev klart i januari 2019 och priset blev 1 800 000 kronor.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 19 kl. 07:38

Nya ägare till 60-talshus i Klippan – 3 325 000 kronor blev priset

Nya ägare har tagit över fastigheten på Centralgatan 11 i….

HBL - 04 maj 14 kl. 05:19

Centralgatan byggplats hela sommaren

Lik en labyrint, oöverskådlig och oframkomlig, ligger norra ändan av Centralgatan. Arbetet med att fullborda den nya gågatan drar ytterligare ut på tiden, och tidigast i augusti är det fritt fram för flanörer.Stadsmiljö

Han är måttligt road, urmakaren Tuukka Saavalainen på anrika ur- och guldaffären Westerback på Centralgatan.

YLE - 17 mar 17 kl. 15:05

Ettankrögare hotar stämma staden Raseborg

Krögarna i nattklubben Number One i Norra hamnen i Ekenäs hotar stämma staden Raseborg för oinfriade muntliga löften. Stadsdirektör Tom Simola säger att det är för riskfyllt att ha verksamhet i det gamla magasinet. Markus Halkosaari driver nattklubben tillsammans med Tony Andersson.

YLE - 25 dec 16 kl. 18:12

Mjölbolsta bytte ägare igen - vårdreformen lockar utländska finansiärer

Den stora gamla sjukhusfastigheten i Mjölbolsta utanför Karis har bytt ägare igen. Priset var lägre än när huset senast bytte ägare för några månader sedan. Förra gången huset fick en ny ägare var så sent som i slutet av sommaren.

Skånskan - 06 nov 19 kl. 05:00

Stationshuset har fått ny ägare

Lövestad Det före detta stationshuset i Lövestad – där restaurangen La Prima Classe tidigare låg – har sålts.
Enligt den nya ägaren kommer en krögare att öppna verksamhet i huset inom kort.”Vi når ändstationen på vår resa den 10 december.

Alingsås tidning - 02 apr 19 kl. 13:59

Fabriksbyggnad byter ägare

Fastigheten med VårgårdaHus fabrik byter ägare. TB-Gruppen säljer den till Logistri Fastighets AB. Affären offentliggjordes under tisdagen i ett pressmeddelande från Alingsåsföretaget TB-gruppen.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 20:59

Ny ägare av Borgmästargården

Foto: Bosse Nilsson
Borgmästargården vid Stora Torg i Kristianstad får ny ägare. Komper AB köper fastigheten för drygt 8 miljoner kronor.
Kristianstads kommun har ägt Borgmästargården sedan 1962 och tidigare har bland annat Turistbyrån haft sitt kontor där.

Skånskan - 26 dec 15 kl. 16:48

Falsterbo stationshus söker snart ny ägare

FALSTERBO Vellinge kommun ska sälja Falsterbo stationshus. Många intresserade har redan hört av sig och vill använda huset som bostad men det är inte aktuellt. Kommunen vill ha någon form av verksamhet i huset som helst är öppen året runt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

KRÖNIKA: Tyvärr, Malmö – festen är över nu

Efter det svenska praktfiaskot mot Portugal är det bara att inse: Tyvärr Malmö, handbollsfesten är över nu. Åtminstone om man hoppats på ett svenskt avancemang till semifinal, för det kommer det inte att bli.
Malmö arena har inte varit någon lyckoarena för hemmafansen i det här mästerskapet, den saken är klar.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ekström blev tremålsskytt

INNEBANDY Maja Ekström firade U19-landslagsuttagningen med att göra tre mål i Malmö FBC:s fredagsmatch i SSL. Hemma i Baltiska hallen besegrades Jönköpings IK med 10-6 (3-1, 4-1, 3-4).Även Ellen Rasmussen, Malmö FBC:s lagkapten och världsmästare, fick före nedsläppet i Baltiskan beskedet att hon fått plats i Sveriges seniorlandslag i Finnkampen den 1 februari i Uppsala.

Skånskan - 4 timmar sedan

Brons och silver i veteran-SM för Peter

BORDTENNIS Den för IF Ale i Kåseberga spelande Peter Larsson tog hand om bronsmedaljen i H65-klassen i det veteran-SM i bordtennis som detta veckoslut avgörs i Helsingborg. I dubbeln, i par med Christer Axelsson från Linné, tog Peter Larsson silver.Lägg till detta spel i lag i 60-årsklassen med klubbkompisen Christer Bertilsson, där det dock blev respass i andra omgången.

Skånskan - 6 timmar sedan

Skandinavisk fest på arenan

Malmö När Danmark sensationellt inte gick vidare från första gruppspelet har istället övriga Skandinavien tagit över Malmö Arena.
Och än är det gott om rödvita fans, om än de numera är från Norge.Karianne Snemyr och Hilde Haukom är riktiga norska handbollsfans.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Tråkigt att kasta in handduken”

höör/Eslöv Boijertz ägare Ann-Charlotte Ragnarsson försökte både rädda och sälja sin rörelse. Till slut såg hon ingen annan utväg än att sätta bolaget i konkurs.
– Jag har dragit ner på personal men har tyvärr inte kunnat minska kostnaderna i samma takt som omsättningen sjunkit, säger hon.

Skånskan - 8 timmar sedan

Boijertz konditori har försatts i konkurs

höör/Eslöv Konditoriet har bedrivits i familjen Ragnarssons regi sedan 1991. I onsdags lämnade ägaren till Boijertz Conditori in en konkursansökan till tingsrätten i Lund. Konkursförvaltaren Jan Gruvstad håller butikerna i Höör och Eslöv fortsatt öppna i hopp om att hitta en ny ägare.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ratade kan sinka stugleveransen

Kävlinge De två företag som ratades vid utnämningen av leverantörer av stugor till Barsebäckstrand lämnade på torsdagen in sin överklaga. Utvecklingen av campingen kan försenas flera år.Turerna kring nya campingstugorna på Barsebäckstrand har varit många.

Skånskan - 8 timmar sedan

134 kvadratmeter stort kedjehus i Hörby sålt

Hörby 1 600 000 kronor fick Mia Marie-Helene Nilsson, 47 år, tidigare boende på Algatan i Hörby ge för kedjehuset på adressen Tvärgatan 9 i Hörby. Huset är 134 kvadratmeter stort och byggdes 1979. Köpet från säljaren Marita Eva-Britt Schjerva, Alf Tommy Erling Nilsson och Lars-Erik Ingemar Nilsson blev klart i december 2019.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kanske miljardkatastrof

Europas tretton största biltillverkare kommer att missa EU.s utsläppskrav – vissa rejält. Det anser det brittiskt analysföretaget PA consulting, som gör en årlig prognos för om tillverkarna kan leva upp till kraven.

Skånskan - 9 timmar sedan

Slaven i källaren

I källaren på en välbesökt restaurang vid Möllevångstorget i Malmö hittades ett litet rum innanför ett kontor. I utrymmet fanns en nyligen använd säng. Det är kommunens inspektörers åsikt att det bodde någon där.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.