Skånskan > Opinion

Wednesday, 22 January, 16:07

Skånskan - 15 jan 20 kl. 12:36

Teknikmagasinet på väg mot konkurs



Inrikes Teknikmagasinet lämnade på onsdagen in en ansökan om konkurs samtidigt som bolaget begärt att rekonstruktionen avbryts.Satsningen på mobilreparationer räckte inte för att vända den negativa utvecklingen. Under 2019 har Teknikmagasinet, enligt dem själva, utvecklats till ledande i Norden på området. Butikskedjan som har butiker över hela Sverige har nu begärt sig själv i konkurs. Därmed avbryter man också försöken att rädda företaget.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Teknikmagasinet, Norden, Sverige, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teknikmagasinet, vägmot , konkurs
Cornucopia - 15 jan 20 kl. 15:51

Butiksdöden: Teknikmagasinet begärs i konkurs - julhandelns räkningar knackar på dörren?

Efter ytterligare rekonstruktionsförsök begärdes idag Teknikmagasinet i konkurs. 2018 hade man 306 anställda. Är fler konkurser att vänta nu när leverantörsfakturorna från julhandeln ska vara betalda?

Aftonbladet - 15 jan 20 kl. 11:47

Teknikmagasinet begärs i konkurs

▸ Pryljätten Teknikmagasinet har begärts i konkurs. Trots en andra rekonstruktion på kort tid såg ägarna ingen annan….

DI - 15 jan 20 kl. 11:49

Teknikmagasinet i konkurs

Krisande Teknikmagasinet, som redan var under rekonstruktion, ansöker nu om konkurs..

Expressen Dina Pengar - 15 jan 20 kl. 11:52

Teknikmagasinet går i konkurs

Butikskedjan Teknikmagasinet går i konkurs.Det uppger sajten Breakit.”Det har det inte varit möjligt att nå lönsamhet”, skriver kedjan i ett pressmeddelande..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 11:58

Teknikmagasinet ansöker om konkurs

Prylkedjan Teknikmagasinet ansöker om konkurs, rapporterar Market. Bolaget gick i juni förra året in en rekonstruktion och skulle genom att stänga olönsamma butiker och i stället satsa på mobilreparationer vända utvecklingen, skriver sajten Breakit. ”Bu.

SR - 15 jan 20 kl. 11:58

Teknikmagasinet begärs i konkurs

Butikskedjan Teknikmagasinet begärs i konkurs, rapporterar Aftonbladet..

Computer Sweden - 15 jan 20 kl. 12:02

Rekonstruktion räckte inte – Teknikmagasinet ansöker om konkurs


För två och ett halvt år sedan inleddes en rekonstruktion av Teknikmagasinet. Nu ger butikskedjan upp det arbetet och ansöker om konkurs..

IDG - 15 jan 20 kl. 12:02

Rekonstruktion räckte inte – Teknikmagasinet ansöker om konkurs


För två och ett halvt år sedan inleddes en rekonstruktion av Teknikmagasinet. Nu ger butikskedjan upp det arbetet och ansöker om konkurs..

SVT - 15 jan 20 kl. 12:04

Butikskedjan Teknikmagasinet begärs i konkurs

Teknikmagasinet har brottats med ekonomiska svårigheter under en lång tid. Nu under onsdagen kastade pryljätten slutligen in handduken och har begärts i konkurs, skriver Aftonbladet..

SVT - 15 jan 20 kl. 12:04

Butikskedjan Teknikmagasinet begärs i konkurs

Teknikmagasinet har brottats med ekonomiska svårigheter under en lång tid. Nu under onsdagen kastade pryljätten slutligen in handduken och har begärts i konkurs, skriver Aftonbladet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till hus i Flyinge

Flyinge Nu är det klart vem som köpt huset på Åkervägen 8 i Flyinge av Jan Henriksson. Nya ägare är Thale-Marie Haugen, 28, och Kaj Lauderfeldt, 35. Priset blev 2 400 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2020.

Skånskan - 3 timmar sedan

Man slog kvinna med tillhygge

Malmö En 59-årig man har anhållits misstänkt för att i förra veckan ha slagit en kvinna i huvudet med ett tillhygge. Kvinnan fick en kraftig sårskada till följd av slaget.
Mannen misstänks nu för grov misshandel..

Skånskan - 3 timmar sedan

Påverkad hade knarkgömma

Malmö När polis kontrollerade en misstänkt narkotikapåverkad 27-årig man i centrum natten till onsdagen hittades även en mindre mängd narkotika på honom. Det ledde till en husrannsakan i en bostad mannen har kopplingar till.
I lägenheten fanns en 29-årig man, också han påverkad av narkotika, och en större mängd narkotika.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Hassleröd 125 i Eslöv

Eslöv Rolf Björn Kuno Böös, 43, och Bodil Ingegerd Böös, 41, har köpt huset på adressen Hassleröd 125 i Eslöv av säljaren Karin Ann-Charlotte Ingvarsson och Henrik Hansson. Köpesumman blev 3 050 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2020. Datum: 2020-01-10
Typ: Småhusenhet, bebyggd
Överlåtelse: Vanligt köp
Pris: 3 050 000 kr
Taxeringsvärde: 1 022 000 kr
Adress: Hassleröd 125, Eslöv
Kommun: Eslöv
Beteckning: Hassleröd 1:25.

Skånskan - 4 timmar sedan

Stal mobil på Erikshjälpen

LUND En mobil och en öronsnäcka stals vid ett inbrott på Erikshjälpen under natten mellan lördag och söndag.
Tjuven tog sig in i ett personalutrymme genom att bryta upp ett fönster. Det finns inga uppgifter om att något har stulits från butiken.

Skånskan - 4 timmar sedan

Knuffade och slog tonåring

LUND Av okänd anledning knuffade och slog en tonåring en annan i en matbutik på Trollebergsvägen i tisdags. Han behövde dock inte uppsöka sjukhus.
Enligt offret, en 16-åring, ska den misstänkte ha varit okänd.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tjuv sågade av bildel

TRELLEBORG När bilägaren i 30-årsåldern i startade sin bil tyckte hon att den lät oroande mycket och körde den till en verkstad för kontroll.
På verkstaden upptäcktes att bilens katalysator sågats av.
Enligt kvinnan ska stölden ha genomförts någon gång under natten den 14 och 15 januari då bilen stod parkerad på Engelbrektsgatan i Trelleborg..

Skånskan - 4 timmar sedan

Brf-föreningens handlingar ”kapade”

VELLINGE En ny styrelse valdes i en bostadsrättsförening i Vellinge och ansvaret togs över i oktober förra året. Kort efter uppges en tidigare ledamot olovligen hämtat ut föreningens pärmar med handlingar i form av räkningar, kvitton och avtal från en revisionsbyrå där pärmarnas fanns.
När den nya styrelsen krävt att mannen, som är i 40-årsåldern och bosatt i Malmö, skulle lämna ifrån sig handlingarna ska han ha vägrat av oklar anledning.

Skånskan - 5 timmar sedan

50-talshus på 110 kvadratmeter sålt i Eslöv

Eslöv Försäljningen av huset på adressen Karlsrogatan 1 i Eslöv är nu klar. Nya ägare blir Mimmi Dahlkvist, 26, och Alexander Roos, 29, som köper fastigheten av Per-Åke Lennart och Eva Katarin Månsson. Det 110 kvadratmeter stora huset är byggt 1954.

Skånskan - 6 timmar sedan

Dieseltjuvar stal direkt från maskinen

Skurup En grävmaskin som stod på Hästhagsvägen blev tömd på diesel någon gång mellan måndagen och tisdagen. Tjuvarna lyckades få med sig cirka 70 liter diesel. Det fanns skador på tanklocket efter stölden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.