Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 21 January, 22:13

Kristianstadsbladet - 15 jan 20 kl. 11:55

Regeringen utan nya besked om snabbtågRegeringen har inga riktigt skarpa förslag med sig när partierna inleder sina samtal om hur nya stambanor för snabbtåg ska byggas och betalas i veckan..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenutan nya , beskedom , snabbtåg
DI - 06 jul 11 kl. 08:24

Regeringen lovar snabbt Saabbesked

Regeringen utlovar snabba besked om Saabs fastighetsaffär som ska ge det krisdrabbade bolaget 255 miljoner kronor..

DI - 07 jun 17 kl. 18:55

På torsdag ger regeringen besked om bankavgift

På torsdagen ska finansminister Magdalena Andersson (S) och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) ge besked om bankernas så kallade resolutionsavgift. Det meddelar regeringen i ett pressmeddelande..

YLE - 02 mar 16 kl. 12:27

I dag ger regeringen besked om samhällsfördraget

Regeringen berättar i kväll om den är beredd att godkänna arbetsmarknadsparternas förhandlingslösning om samhällsfördraget. Statsminister Juha Sipilä (C) säger att han ska träffa alla ledare för organisationerna på arbetsmarknaden skilt för sig. Efter att ronden har gjorts samlas regeringen för att besluta om hur man ska förhålla sig till förhandlingslösningen.

Sydöstran - 15 maj 18 kl. 12:03

Regeringen: "Besked om Sydostlänken kommer”

På ett åkeri i Olofström kommenterade infrastrukturministern utbyggnad av järnvägen mellan Karlshamn och Älmhult: – Det kommer ett besked inom några veckor, säger han..

SmålandsPosten - 16 maj 18 kl. 10:16

Regeringen: "Besked om Sydostlänken kommer”

Infrastrukturministern kommenterade utbyggnad av järnvägen mellan Karlshamn och Älmhult under ett besök i Olofström: – Det kommer ett besked inom någon vecka, säger Tomas Eneroth (S)..

ÖstersundsPosten - 13 mar 17 kl. 16:30

Nervös väntan i Frostviken – snart ger regeringen besked om skoterområdet

Det är väntans tider för skoterfolket i Frostviken. Snart ska nämligen regeringen lämna sin syn kring det uppmärksammade regleringsområdet för skoteråkning. Men oavsett utfallet så är det högtryck i området – och de anställda naturvärdarna ser redan positiva resultat..

HBL - 04 apr 13 kl. 15:47

Regeringen gav nya besked om dividendskatten

Regeringen har kommit överens om korrigeringarna av dividendbeskattningen. För förmögnare företag skärps beskattningen.Den omtvistade beskattningen på dividender fick regeringen att skyndsamt komma överens om preciseringar till de beslut som fattades under budgetramförhandlingen för ett par veckor sedan.

Kristianstadsbladet - 06 jul 11 kl. 09:57

Snabbt beslut om Saabaffär

Regeringen utlovar snabbt besked om Saabs fastighetsaffär som ska ge bolaget 255 miljoner kronor. Riksgälden och EIB har godkänt affären. Regeringen jobbar på det, säger Erik Bratthall på näringsdepartementet.

PrivataAffärer - 13 nov 17 kl. 14:31

Amorteringskravet: Besked från regeringen dröjer

Regeringen kommer snabbt att analysera och bereda Finansinspektionens förslag om skärpt amorteringskrav. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister på måndagen....

SVT - 30 nov 17 kl. 08:59

Regeringen ger besked om amorteringskrav

Idag lämnar regeringen besked om det blir nya tuffare amorteringsregler. Om regeringen säger ja, så införs de nya reglerna i mars nästa år. Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) håller presskonferens kl 11.

Regeringen - 23 mar 18 kl. 11:00

Regeringen ger besked om miljözoner

Infrastrukturminister Tomas Eneroth och miljöminister Karolina Skog har i dag gett besked om hur de nya bestämmelserna om miljözoner kommer utformas. Regeringen ger kommuner möjlighet att införa tre olika miljözoner från den 1 januari 2020..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

USA planerar inreseförbud från Vitryssland

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

”Olafurs nästan-comeback, Chrintz-kollen och Palmarsson i ide”

EM rullar vidare – trots att Sverige är borta från medaljchanserna. Det gör även Kristianstadsbladets EM-blogg..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Appelgrens storspel bakom Sveriges seger

Efter två raka förluster kom till slut en seger i mellanrundan. Och även om mästerskapet redan var över för Sverige – var det en viktig vinst. 24–18 mot Ungern blev landslagets första steg till OS-kvalet i april..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kommuner backar – inga gratisblöjor

Trelleborg backar, liksom Växjö, Karlshamn och Uppsala. Föräldrarna får tillsvidare ta med egna blöjor till sina barn. En snabbupphandling av blöjor startades i Trelleborgs kommun – men nu har man vänt, rapporterar ..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Förlustsviten bruten för Linköping

Tio raka förluster fick räcka. Linköping tog en mycket efterlängtad seger mot HV71 – och blott den andra trepoängaren på bortais den här säsongen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bokks galna målform höll i sig när Rögle vann

Individuella misstag i Skellefteå – och en stekhet Dominik Bokk. Där har ni huvudorsakerna till att Rögle vann stort med 4–0 på hemmais..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tiotals dödade i attentat i Burkina Faso

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Elisabet Gunnarsdottir är årets lokala yrkeskvinna

Under tisdagskvällen delade det kvinnliga yrkesnätverket BPW ut sitt pris ”Årets Lokala yrkeskvinna”. Vinnaren blev KDFF-tränaren Elisabet Gunnarsdottir, ”en kvinna som inte räds motgångar och som kan lyfta fram alla i medgångar.”.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Pamela Anderson har gift sig

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Andersson får prestigeuppdrag i Davos

Bra diskussioner om klimat- och miljöfrågor och en uppdatering om det världsekonomiska läget hoppas finansminister Magdalena Andersson (S) få med sig från årets Davosmöte. Hon har inför mötet fått ett nytt prestigeuppdrag av värdorganisationen Världsekonomiskt forum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.