Barometern > Nyheter

Wednesday, 22 January, 13:14

Barometern - 15 jan 20 kl. 11:55

Regeringen utan nya besked om snabbtågRegeringen har inga riktigt skarpa förslag med sig när partierna inleder sina samtal om hur nya stambanor för snabbtåg ska byggas och betalas i veckan..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenutan nya , beskedom , snabbtåg
DI - 06 jul 11 kl. 08:24

Regeringen lovar snabbt Saabbesked

Regeringen utlovar snabba besked om Saabs fastighetsaffär som ska ge det krisdrabbade bolaget 255 miljoner kronor..

DI - 07 jun 17 kl. 18:55

På torsdag ger regeringen besked om bankavgift

På torsdagen ska finansminister Magdalena Andersson (S) och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) ge besked om bankernas så kallade resolutionsavgift. Det meddelar regeringen i ett pressmeddelande..

YLE - 02 mar 16 kl. 12:27

I dag ger regeringen besked om samhällsfördraget

Regeringen berättar i kväll om den är beredd att godkänna arbetsmarknadsparternas förhandlingslösning om samhällsfördraget. Statsminister Juha Sipilä (C) säger att han ska träffa alla ledare för organisationerna på arbetsmarknaden skilt för sig. Efter att ronden har gjorts samlas regeringen för att besluta om hur man ska förhålla sig till förhandlingslösningen.

Sydöstran - 15 maj 18 kl. 12:03

Regeringen: "Besked om Sydostlänken kommer”

På ett åkeri i Olofström kommenterade infrastrukturministern utbyggnad av järnvägen mellan Karlshamn och Älmhult: – Det kommer ett besked inom några veckor, säger han..

SmålandsPosten - 16 maj 18 kl. 10:16

Regeringen: "Besked om Sydostlänken kommer”

Infrastrukturministern kommenterade utbyggnad av järnvägen mellan Karlshamn och Älmhult under ett besök i Olofström: – Det kommer ett besked inom någon vecka, säger Tomas Eneroth (S)..

ÖstersundsPosten - 13 mar 17 kl. 16:30

Nervös väntan i Frostviken – snart ger regeringen besked om skoterområdet

Det är väntans tider för skoterfolket i Frostviken. Snart ska nämligen regeringen lämna sin syn kring det uppmärksammade regleringsområdet för skoteråkning. Men oavsett utfallet så är det högtryck i området – och de anställda naturvärdarna ser redan positiva resultat..

HBL - 04 apr 13 kl. 15:47

Regeringen gav nya besked om dividendskatten

Regeringen har kommit överens om korrigeringarna av dividendbeskattningen. För förmögnare företag skärps beskattningen.Den omtvistade beskattningen på dividender fick regeringen att skyndsamt komma överens om preciseringar till de beslut som fattades under budgetramförhandlingen för ett par veckor sedan.

Kristianstadsbladet - 06 jul 11 kl. 09:57

Snabbt beslut om Saabaffär

Regeringen utlovar snabbt besked om Saabs fastighetsaffär som ska ge bolaget 255 miljoner kronor. Riksgälden och EIB har godkänt affären. Regeringen jobbar på det, säger Erik Bratthall på näringsdepartementet.

PrivataAffärer - 13 nov 17 kl. 14:31

Amorteringskravet: Besked från regeringen dröjer

Regeringen kommer snabbt att analysera och bereda Finansinspektionens förslag om skärpt amorteringskrav. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister på måndagen....

SVT - 30 nov 17 kl. 08:59

Regeringen ger besked om amorteringskrav

Idag lämnar regeringen besked om det blir nya tuffare amorteringsregler. Om regeringen säger ja, så införs de nya reglerna i mars nästa år. Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) håller presskonferens kl 11.

Regeringen - 23 mar 18 kl. 11:00

Regeringen ger besked om miljözoner

Infrastrukturminister Tomas Eneroth och miljöminister Karolina Skog har i dag gett besked om hur de nya bestämmelserna om miljözoner kommer utformas. Regeringen ger kommuner möjlighet att införa tre olika miljözoner från den 1 januari 2020..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

TT-FLASH: M, V och KD överens

M, V och KD har enats om en extra ändringsbudget på nästan 2,5 miljarder kronor i år utöver vad regeringen, C och L redan utlovat..

Barometern - 10 minuter sedan

Google-chefen vill satsa på AI i sjukvården

Sundar Pichai, koncernchef för Googleägaren Alphabet, ser artficiell intelligens (AI) inom sjukvården som framtiden. Han utlovar hög ribba för att skydda personlig integritet..

Barometern - 15 minuter sedan

Munskydd – inget skydd mot virus

Nio personer i Kina har hittills avlidit av det mystiska, sarsliknande virus som nu sprider sig i landet. Ytterligare fall har upptäckts i Thailand, Japan, Sydkorea och USA. Men hur orolig ska man vara för en ny pandemi?.

Barometern - 30 minuter sedan

Federer och Djokovic lätt vidare i Melbourne

De stora stjärnorna tog sig utan problem vidare till tredje omgången i Australian Open i tennis. Både Roger Feder och Novak Djokovic vann sina matcher i tre raka set..

Barometern - 1 timme sedan

Dubbelmord i Bergen: 56-åring erkänner

Barometern - 1 timme sedan

Vässa pennan: Vass satir ställs ut i Bjursnäs

Bjursnäs bygdegård bjuder på en riktig klassiker. En skärmutställning med bitska satirer och EWK i fokus. En utställning som också tar ett rejält grepp om vår egen samtid..

Barometern - 1 timme sedan

Högsby toppar skuldlista hos Kronofogden

Andelen skuldsatta personer i Högsby kommun vid årsskiftet var högst i hela Kalmar län..

Barometern - 1 timme sedan

Satsning på Hamntorget kan senareläggas

Kommunen öppnar nu för privat finansiering av etapp två av Hamntorget, som planeras att genomföras under 2021..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.