SVT > Kultur

Wednesday, 29 January, 19:20

SVT - 15 jan 20 kl. 11:10

Här är nya P3: Tablå och programledare presenterasNu presenteras Sveriges Radios förändringar av P3. Sedan tidigare har det nya formatet beskrivits som ”sömlöst och inga hejdåor” med samhällsfrågor och musikjournalistik i fokus. Idag tillkännages hur kanalen kommer se ut i detalj..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
P3, Sveriges Radios

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är nya P3 Tablåoch , programledare, presenteras
Sydsvenskan - 10 mar 15 kl. 18:27

"Top gear"-programledare stängs av

"Top gear"-programledaren Jeremy Clarkson har blivit avstängd från programmet efter ett bråk med en producent. Programmets kommande avsnitt plockas ur tablån och nu väntar en utredning, skriver BBC News.I maj förra året ska Clarkson ha fått en sista varning efter att ha uttryckt sig rasistiskt i samband med en inspelning, skriver BBC News.

Västerbottens Folkblad - 10 mar 15 kl. 18:27

”Top gear”-programledare stängs av

”Top gear”-programledaren Jeremy Clarkson har blivit avstängd från programmet efter ett bråk med en producent. Programmets kommande avsnitt plockas ur tablån och nu väntar en utredning, skriver BBC News. I maj förra året ska Clarkson ha fått en sista varning efter att ha uttryckt sig rasistiskt i samband med en inspelning, skriver BBC News.

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 15 kl. 18:27

"Top gear"-programledare stängs av

"Top gear"-programledaren Jeremy Clarkson har blivit avstängd från programmet efter ett bråk med en producent. Programmets kommande avsnitt plockas ur tablån och nu väntar en utredning, skriver BBC News.I maj förra året ska Clarkson ha fått en sista varning efter att ha uttryckt sig rasistiskt i samband med en inspelning, skriver BBC News.

SvD - 10 mar 15 kl. 18:26

”Top gear”-programledare stängs av

”Top gear”-programledaren Jeremy Clarkson har blivit avstängd från programmet efter ett bråk med en producent. Programmets kommande avsnitt plockas ur tablån och nu väntar en utredning, skriver BBC News..

SR - 05 dec 14 kl. 14:15

Programledares medverkan ses över i P3

Nya valet innebär att Sveriges Radio och Sveriges Television nu ser över vilka som medverkar som programledare och i vilka sammanhang politiker förekommer i program. Under förra valrörelsen lyftes Soran Ismael ur P3:s tablå som programledare på grund av sitt politiska engagemang som en del i kravet på opartiskhet..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

YA - 14 feb 14 kl. 03:58

Politisk beröringsskräck

Stefan Jarls samhällskritiska film Godheten har köpts in av SVT.
Men kommer inte att tablåläggas under valåret, vilket fått Jarl att gå i spinn. Att Jarls film är politisk råder det ingen tvekan om, valfrihet för medborgarna inom offentligt finansierad sektor menar Jarl är ett sätt att krossa godheten: ”Jag tror att sådana saker som empati, solidaritet, barmhärtighet inte ska hamna på marknaden.

Dagensanalys.se - 27 mar 19 kl. 17:37

Strömmade och digitala medier ökar samtidigt som traditionella tappar

Nordicom presenterar första resultaten från Mediebarometern 2018, den årliga undersökningen om svenskarnas medievanor. Här får du en första sneak peek. Det digitala skiftet Traditionella medieplattformar som fm radio, tablålagd tv och papperstidningar fortsätter att tappa lyssnare, tittare och läsare medan de traditionella mediernas strömmade och digitala versioner ökar.

BLT - 14 sep 12 kl. 10:14

Paul Melén beror och förför i tv

Han har social fobi.
Men älskar att synas och höras.
I höst blir Karlskronaprofilen Paul Melén ett tv-fenomen igen.

BLT - 14 sep 12 kl. 10:14

Paul berör och förför i tv

Han har social fobi.
Men älskar att synas och höras.
I höst blir Karlskronaprofilen Paul Melén ett tv-fenomen igen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Filmrecension: Thalasso, eller hur Houellebecq och Depardieu hittade meningen med livet igen

Två vita män i övre medelåldern som ondgör sig över världen, kommenterar kvinnors kroppar, och drygar sig på olika sätt – men de ömkliga gubbarna är faktiskt smått underhållande i sin fundamentala egocentrism..

SVT - 45 minuter sedan

Årets julkalender: En tidsresa till 1920

Mirakel, så heter SVT:s julkalender 2020, i vilken två flickor byter kropp och färdas 100 år i tiden. I rollerna ser vi bland andra komikerna Johan Glans och Babben Larsson..

SVT - 2 timmar sedan

BBC bantar nyhetspersonalen med 450 tjänster

BBC ska göra sig av med med 450 tjänster bland nyhetspersonalen. Det beror på att det brittiska public service-bolaget måste spara 80 miljoner pund, motsvarande drygt en miljard kronor..

SVT - 4 timmar sedan

Brexitmynt upprör: ”Bör bojkottas av alla läskunniga”

I slutet av januari släpps ett nytt 50 pence-mynt som ska markera Storbritanniens utträde ur EU. Nu har det så kallade Brexitmyntet skapat debatt i landet, och i centrum för debatten står avsaknaden av ett kommatecken..

SVT - 7 timmar sedan

Allt som tryckts i Sverige ska digitaliseras

Hela den svenska tryckproduktionen från 1400-talet fram till i dag ska bli digitalt tillgänglig. Det har Kungliga biblioteket samt universitetsbiblioteken i Göteborg, Lund, Stockholm, Umeå och Uppsala beslutat..

SVT - 10 timmar sedan

Delar av Kinesiska muren stängs på grund av Coronaviruset

Myndigheterna i Kina stänger populära delar av den Kinesiska muren för att förhindra spridningen av Coronaviruset. Sedan tidigare hålls även den Förbjudna staden i Peking stängd..

SVT - 12 timmar sedan

Arazo Arif: ”Många är vilsna när det gäller hur vi ska älska varandra”

Mörkret inuti och fukten är Arazo Arifs debut som poet och ges ut på Albert Bonniers förlag. Med sidor som måste sprättas upp av läsaren ger boken en kroppsnära skildring av sex, familjerelationer och – framför allt – våld. – Det låter sjukt att säga att jag alltid har varit intresserad av våld, men så är det, säger Arazo Arif till Kulturnyheterna..

SVT - 13 timmar sedan

Mynt för miljoner saknas – tidigare anställd på Myntkabinettet i rättegång

Idag inleds rättegången mot en tidigare anställd på Kungliga Myntkabinettet som anklagas för att ha sålt vidare mynt och sedlar som försvunnit från museets samlingar..

SVT - 23 timmar sedan

Misstänkt fusk på flera strömningstjänster

Fejkade lyssnarsiffror på Spotify har skapat stor debatt. Nu reagerar upphovsrättsorganisationerna Stim och Skap. De menar att problemet gäller flera strömningstjänster och att kontrollsystemen för att upptäcka fusk är otillräckliga..

SVT - 23 timmar sedan

Margaret Atwood ger ut ny poesi

Författaren Margaret Atwood ger ut sin första diktsamling på över ett decennium. Diktsamlingen Dearly utforskar ämnen som ”frånvaro och avslut, åldrande och retrospektion”, enligt förlaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.