GT > Nyheter

Tuesday, 28 January, 18:34

GT - 15 jan 20 kl. 10:45

Två spårvagnar i krock – stopp i trafikenTvå spårvagnar har krockat vid Stigbergstorget.Ena vagnen har spårat ur och det är stopp i trafiken..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Stigbergstorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, spårvagnari , krock, stoppi , trafiken
GöteborgsPosten - 14 dec 18 kl. 17:56

Spårvagnar i krock – stopp i trafiken

Det är stopp i spårvagnstrafiken i Guldheden efter att två spårvagnar krockat i närheten av Doktor Sydows Gata. Västtrafik har satt in ersättningsbussar på delar av sträckan..

Expressen - 04 mar 19 kl. 10:55

Två spårvagnar i krock – stopp i trafiken

Två spårvagnar har krockat vid Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg, uppger Västtrafik. – Linje 5, 6, 10 och 13 påverkas. Det är helt stopp, säger Matilda Hauser, på Västtrafiks störningsjour..

GT - 31 jul 15 kl. 20:43

Spårvagnar i krock – stopp i trafiken

Två spårvagnar har kolliderat vid Drottningtorget i Göteborg. Därför är spårvagnstrafiken stoppad vid centralstationen. – Vi håller på att få i gång omläggningen för spårvagnarna, säger Erik Sundfelt, Västtrafiks trafikjour..

GT - 25 dec 18 kl. 20:19

Spårvagn spårade ur efter krock – stopp i trafiken

Två spårvagnar har krockat mellan hållplatserna Ullevi Norra och Centralstationen.En av spårvagnarna har då spårat ut.– Linje 1, 2 och 3 har ändrade körvägar just nu, säger Johan Hulterström, vid Västtrafiks störningsinformation.

Expressen - 21 okt 17 kl. 14:43

Spårvagnar krockade – stopp i trafiken

Det är stora störningar i kollektivtrafiken efter att två spårvagnar krockat vid hållplatsen Ullevi Norra i Göteborg.Det är stopp på linje 1, 3, 4, 6, 7, 8, 9 och 11 till följd av olyckan.Det finns ingen prognos kring när stoppet kommer upphävas..

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 19:11

Bil och spårvagn i krock – stopp i trafiken

Det är stopp i kollektivtrafiken efter en krock mellan en bil och en spårvagn vid Masthuggstorget..

Västerbottens Folkblad - 09 nov 16 kl. 12:36

Lastbilar i krock – stopp på E4

Två lastbilar är inblandade i en olycka och det är just nu helt stopp på E4 i norrgående riktning. Olyckan larmades in vid 12.20 på onsdagen.

Västerbottens Folkblad - 29 jun 18 kl. 15:53

MC och bil i krock – stopp i trafiken

Just nu är det stopp i trafiken efter att en motorcykel och personbil har krockat på E4 vid Byske i Skellefteå kommun. Larmet om olyckan kom 15:35 på fredagen. Krocken har skett i södergående riktning där det nu är stopp i trafiken.

Expressen - 24 jun 18 kl. 17:32

Flera bilar i krock – stopp på E4

Flera bilar är inblandade i en krock på E4/E20 vid Salem, utanför Stockholm, skriver Aftonbladet.  Vägen är avstängt i norrgående riktning. .

GT - 25 jun 15 kl. 11:51

Personbil och lastbil i krock – stopp i trafiken

Vid halvtolvtiden på torsdagsförmiddagen kolliderade en personbil och en mindre lastbil i Tingstadstunneln i norrgående riktning mot Hisingen. – Det är inga personskador men det är stopp och mycket störningar i trafiken, säger Ulla Brehm presstalesman hos polisen i Västra Götaland..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Magnus är i virusdrabbade staden: ”Ett stort pådrag”

Tidigare Hammerfall-basisten Magnus Rosén är sedan fem veckor i Kina för att spela på konserter och i tv.Nu håller han sig inomhus och har ställt in möten på grund av det nya Coronaviruset – i väntan på att kunna åka hem till Sverige.– Gatorna brukar vara fulla av människor och bilar här.

GT - 1 timme sedan

Läkaren: Så förbereder sig västsvenska vården

Ännu har inget fall av Coronavirus bekräftats i Västsverige.Men vården är förberedd för om det skulle ske.– Det är viktigt att isolera smittan om någon visar symptom, säger Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare på Västra Götalandsregionen..

GT - 4 timmar sedan

JUST NU: Busschaufför knivskuren i ansiktet

En busschaufför har på tisdagen knivskurits i nordöstra Göteborg.Chauffören har knivskurits i ansiktet, enligt uppgifter till GT.En gärningsman jagas nu av polis och en stor polisinsats pågår..

GT - 4 timmar sedan

JUST NU: Lämnar tv- rutan för nytt jobb

GÖTEBORG. Hon har varit expert i tv-sändningarna från de senaste handbollsmästerskapen.Nu blir Hanna Fogelström, 29, ny landslagsansvarig.

GT - 8 timmar sedan

Storvärvning i superettan: ”Äntligen fick vi vår Mr X"

Mervan Celik, 29, är tillbaka i Gais.Det bekräftar nu klubben.– Äntligen fick vi vår Mr X, säger Jonas Östergaard, sportsligt ansvarig i Gais..

GT - 8 timmar sedan

Höjd bevakning efter hot om skolskjutning

Ett hot om skolskjutning har hittats på en toalett på Nobelgymnasiet i Karlstad.Nu är bevakningen höjd på skolan.– Det var en elev som märkte detta och sa till personal, säger gymnasiechefen Jan Johansson..

GT - 10 timmar sedan

Kommunpolitiker och företagare får jaga gratis

Sedan 80-talet har Åmåls kommun låtit kommunpolitiker och företagsledare jaga helt gratis på kommunens mark.Något som kan ha gjort att kommunen inte fått in hundratusentals kronor – detta har skett samtidigt som andra behöver betala för sin jakt, skriver SVT Nyheter Väst. – En del får göra vad de vill, andra får betala för det, säger oppositionspolitikern Thomas Lindström (TL), till SVT..

GT - 10 timmar sedan

Inställd flyttfest med rödgrön bostadspolitik

Den rödgröna bostadspolitiken i Göteborg kommer missa jubileumsåret med nästan 2 000 bostäder. .

GT - 12 timmar sedan

Elsa-Maria, 56, rånades i  sitt eget bostadsområde

När Elsa-Maria Gustafsson, 56, klivit av bussen och börjat promenera mot hemmet i Askim slog rånarna till.Exakt ett dygn senare blev en annan kvinna i samma ålder brutalt misshandlad när hon rånades alldeles i närheten.– Man blir beklämd över att man nu också ger sig på och rånar oss ”tanter”.

GT - 14 timmar sedan

Så mycket tjänar spelarna och ledarna i IFK Göteborg

Hur mycket tjänar IFK Göteborgs spelare och ledare? GT har tagit fram offentliga uppgifter på ett stort antal personer med koppling till klubben. Summorna avser inkomst av tjänst under 2018 och kan komma från flera arbetsgivare och styrelseledamöternas uppdrag är ideellt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.