Expressen > Nöje

Tuesday, 21 January, 07:15

Expressen - 15 jan 20 kl. 10:32

Jesper Börjesson lämnar kanalen efter 25 år – byter bana heltTV4-ikonen Jesper Börjesson lämnar TV4 och ”Nyhetsmorgon”, efter 25 år på kanalen.I stället kommer han nu börja jobba på ett teknikkonsultföretag, berättar han nu i ett inlägg på sin Instagram.”På darriga ben lämnar jag snart TV4 och Nyhetsmorgon”, skriver Jesper Börjesson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Börjesson, TV4, Jesper Börjesson, Nyhetsmorgon, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jesper, Börjesson, lämnar, kanalenefter 25 , år, byter, bana, helt
Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 15:59

Jesper Börjesson lämnar TV4 efter 25 år

Programledaren och journalisten Jesper Börjesson slutar på TV4, skriver kanalen i ett pressmeddelande. Han har arbetat på kanalen sedan 1995 och var länge allmänreporter och nyhetsankare på TV4 Nyheterna. På senare år har han varit programledare för "Ny.

GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 16:01

Jesper Börjesson lämnar TV4 efter 25 år

Programledaren och journalisten Jesper Börjesson slutar på TV4, skriver kanalen i ett pressmeddelande..

DN - 15 jan 20 kl. 10:50

Programledaren Jesper Börjesson lämnar TV4

Jesper Börjesson, som varit programledare för ”Nyhetsmorgon”, lämnar TV4 för att i stället arbeta på ett….

DI - 15 jan 20 kl. 11:03

Jesper Börjesson lämnar TV4 – ska sprida kunskap på Rejlers

Teknikkonsulten Rejlers anställer tv-journalisten Jesper Börjesson som Head of Learning med start i februari..

Sydsvenskan - 15 jan 20 kl. 15:59

Jesper Börjesson lämnar TV4 efter 25 år

Har arbetat på kanalen sedan 1995 och var länge allmänreporter och nyhetsankare..

Dagens Media - 15 jan 20 kl. 15:22

Efter 25 år – Jesper Börjesson slutar på TV4

Den mångårige TV4-programledaren Jesper Börjesson lämnar mediebranschen för teknikbranschen..

Expressen - 15 sep 18 kl. 13:58

Jesper Börjessons lämnar Nyhetsmorgon på lördagar

Nyhetsmorgons omtyckta programledare Jesper Börjesson lämnar Nyhetsmorgon i TV4 på lördagar.Nu går han över till att synas i rutan på vardagar, berättar han själv i en videohälsning på Instagram..

Barometern - 15 sep 18 kl. 14:59

Börjesson lämnar "Nyhetsmorgon" på helgerna

Från helg till vardag - Jesper Börjesson slutar leda "Nyhetsmorgon" i TV4 på lördagar. Det betyder att helgens sändning blev hans sista lördagssändning, men han fortsätter att leda programmet i veckorna, skriver Expressen. Börjesson har lett "Nyhetsmorgon lördag" sedan 2010.

YA - 15 sep 18 kl. 14:59

Börjesson lämnar "Nyhetsmorgon" på helgerna

Från helg till vardag - Jesper Börjesson slutar leda "Nyhetsmorgon" i TV4 på lördagar. Det betyder att helgens sändning blev hans sista lördagssändning, men han fortsätter att leda programmet i veckorna, skriver Expressen. Börjesson har lett "Nyhetsmorgon lördag" sedan 2010.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 18 kl. 14:59

Börjesson lämnar "Nyhetsmorgon" på helgerna

Från helg till vardag – Jesper Börjesson slutar leda "Nyhetsmorgon" i TV4 på lördagar. Det betyder att helgens sändning blev hans sista lördagssändning, men han fortsätter att leda programmet i veckorna, skriver Expressen. Börjesson har lett "Nyhetsmorg.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lasse Åbergs dödsångest – saknaden efter Jon Skolmen

Den folkkäre regissören, skådespelaren och allkonstnären Lasse Åberg tilldelades årets hedersbagge på Guldbaggegalan 2020.I ett rörande tacktal valde ”Sällskapsresan”-skaparen att hylla sina bortgångna kolleger och vänner – däribland Jon Skolmen.Efteråt erkände Åberg också att förlusterna fått honom att själv tänka mer på döden.

Expressen - 1 timme sedan

Sigrids intima bild från kärleksresan

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson höll länge sin kärlek hemlig för offentligheten. Nu är de på kärleksresa och dansaren delar med sig av en intim bild. ”Pussbild från Thailand”, skriver hon på Instagram.

Expressen - 2 timmar sedan

Anne Lundbergs erkännande – så smög hon med kärleken

Anne Lundberg, 53, har länge varit en av Sveriges mest folkkära programledare.I en intervju med Aftonbladet berättar hon bland annat om kärleken till maken Stefan Lindfors – och hur de båda var tvungna att vänta på varandra. – Vi hade spanat på varandra lite innan.

Expressen - 8 timmar sedan

Värdig vinnare – men juryn måste ändras

Euforiinjektionen ”And then we danced” är en synnerligen värdig vinnare.Annars bestod Guldbaggegalan främst av förlorare, och sorgliga påminnelser om filmkrisen: Inte ens kulturministern hade orkat se filmerna. En rörande fin Lasse Åberg förde tankarna till folkkära fornstora dar, medan Metoo efter två år redan var ett minne blott..

Expressen - 9 timmar sedan

Här är alla vinnare på Guldbaggen

Här är vinnarna på Guldbaggegalan 2020..

Expressen - 9 timmar sedan

Peg slår tillbaka – efter nakenhånen

Peg Parnevik glittrade i en transparent klänning på Elle-galan. Då fick trollen på internet nytt liv. Nu slår artisten tillbaka.

Expressen - 10 timmar sedan

Lasse Åbergs rörande hyllning till Jon Skolmen

Lasse Åberg tog emot priset Hedersguldbaggen på årets Guldbaggegala.Skådespelaren och regissören tog tillfället i akt till att hylla bortgångne vännen och kollegan Jon Skolmen.– En epok är slut, konstaterade han på scenne..

Expressen - 10 timmar sedan

Linds erkännande: Inte sett filmerna

På måndagskvällen går Sveriges största filmgala av stapeln och landets filmelit är på plats för att följa kalaset. Kulturminister Amanda Lind är en av dem som är på plats – men hon har inte hunnit se några av de nominerade filmerna, medger hon. .

Expressen - 11 timmar sedan

Lena Endre om vad som händer när kamerorna slockna

Expressens Ellinor Svensson är på plats vid Guldbaggen på Cirkus i Stockholm.Hon träffar kändisarna på röda mattan inför den tv-sända galan..

Expressen - 13 timmar sedan

De klär sig bäst på Guldbaggegalan 2020

Det är dags. Galornas gala när det gäller svenska filminsatser. Svart, skalbaggigt och rutigt gällde när de svenska stjärnorna intog Cirkus i Stockholm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.