BT > Nyheter

Thursday, 23 January, 06:42

BT - 15 jan 20 kl. 10:10

Populärast är naturvetenskapsprogrammen.Intresset för de gymnasieprogrammen som ger bred behörighet till efter- gymnasiala studier är de populäraste i landet. Samtidigt dalar ansökningar till yrkesinriktade program..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populärastär , naturvetenskapsprogrammen
YLE - 20 mar 14 kl. 19:12

Ishockey populärast bland finländarna

Ishockey är fortfarande den idrottsgren som intresserar finländarna mest, visar en färsk undersökning. Sverigekampen och Kalevaspelen är de inhemska idrottsevenemang som uppskattas mest. Företaget Sponsor Insight har sedan år 2006 årligen undersökt finländarnas sportintresse.

HBL - 13 mar 14 kl. 14:07

Ellen och Emil populärast 2013

Ellen och Emil var 2013 liksom i förfjol de populäraste första förnamnen på svenskspråkiga babyar i Finland. 32 nyfödda flickebarn fick Ellen och 57 pojkbarn fick Emil som första förnamn, uppger Befolkningsregistercentralen.
Ellen följdes av Emma, Ida, Elin och Minea och bland pojkarna kom Elias, Benjamin, Anton och Liam efter Emil.

Sydsvenskan - 23 dec 15 kl. 08:13

Kalla populärast i år igen

Charlotte Kalla är Sveriges mest populära idrottare. I en undersökning som Aftonbladet låtit göra, där de röstande fick välja max tre personer, fanns skiddrottningen med på 46 procent av de röstandes listor. Zlatan Ibrahimovic fick 39 procent av rösterna och Sarah Sjöström 26 procent.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 15 kl. 08:13

Kalla populärast i år igen

Charlotte Kalla är Sveriges mest populära idrottare. I en undersökning som Aftonbladet låtit göra, där de röstande fick välja max tre personer, fanns skiddrottningen med på 46 procent av de röstandes listor. Zlatan Ibrahimovic fick 39 procent av rösterna och Sarah Sjöström 26 procent.

Dagensanalys.se - 19 jul 16 kl. 15:00

Facebook och YouTube populärast i Norden – men Instagram ökar dramatiskt

En ny rapport från AudienceProject kring våra nordiska nätvanor visar att tre av fyra är aktiva på Faceboook, och att 72 procent kollar videos på YouTube. Men ”uppstickare” som Instagram, LinkedIn, WhatsApp och Snapchat växer också i Sverige och våra grannländer. Sämst är dock… Twitter.

YLE - 17 maj 17 kl. 04:50

Taloustutkimus i HS: Jussi Halla-aho populärast som ny partiordförande

Europaparlamentarikern Jussi Halla-aho är klart populärast som ny partiledare bland Sannfinländarnas egna väljare. Det visar en hittills opublicerad undersökning från Taloustutkimus. Uppgifterna kommer fram i en kolumn av Taloustutkimus forskningschef Juho Rahkonen i Helsingin Sanomat.

Expressen - 07 aug 17 kl. 09:29

Här är staden som är populärast på Airbnb

Airbnb har blivit allt populärare i mängder av städer de senaste åren.Vilket resmål som är allra populärast?Den franska huvudstaden Paris, skriver TT..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jun 12 kl. 07:30

Samhäll och teknik populärast bland niorna

De högskoleförberedande programmen är överlägset populärast bland niorna i Karlstad-Hammarö. Handelsprogrammet och vård- och omsorg är årets stora förlorare..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Jämthunden - populärast i länet

Jämthunden håller greppet om sitt landskap. Med undantag för blandraserna är jämthunden allra populärast. I tre av länets kommuner tronar den dessutom överst på listan..

Expressen - 10 sep 12 kl. 16:45

Johan Davidsson är populärast i elitserien

Populärast i elitserien - Johan Davidsson. I alla fall om motståndarna själva får välja. - Är det mig de helst vill ha i sitt lag?

Trelleborgs Allehanda - 31 dec 13 kl. 19:18

Järnman och hobbit populärast 2013

Det var främst uppföljare som lockade besökare till biograferna under 2013. Under juldagarna gick över 200 000 svenskar på bio - nytt rekord.
Peter Jacksons tolkning av Tolkiens Midgård fortsätter att locka svenskarna till biograferna.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Extremt få fälls för bombdåden

Extremt få gärningsmän fälls för sprängdåd. Inte ens en av tio sprängningar förra året ledde till åtal. Till skillnad från skjutningar sker sprängningar oftare mot personer högre upp i den kriminella hierarkin, enligt en kriminolog..

BT - 15 minuter sedan

Nytt bombdatacenter ska stötta vid sprängdåd

Polisen ska arbeta närmare bland annat militären för att öka kompetensen gällande sprängningar. Nu inrättas ett nationellt så kallat bombdatacenter..

BT - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Två anhållna efter stöld i Borås sent på onsdagskvällen. Misstänkt mordförsök i Olofström..

BT - 15 minuter sedan

Avgörande om skydd från övergrepp i Myanmar

Över 730 000 rohingyer tvingades fly när Myanmars regering inledde en militäroffensiv i delstaten Rakhine 2017. I dag avgör Internationella domstolen ICJ om särskilda åtgärder ska vidtas för att skydda minoritetsbefolkningen från fortsatta övergrepp och förföljelser..

BT - 15 minuter sedan

Trump deltar vid antiabortmarsch

BT - 30 minuter sedan

Svenska bolag i topp på korruptionslista

Sverige är ett av världens minst korrupta länder – men svenska företag ligger samtidigt i täten på en annan föga smickrande lista..

BT - 30 minuter sedan

HD avgör uppmärksammat samemål

I dag meddelar Högsta domstolen dom i det uppmärksammade målet mellan staten och Girjas sameby. Tvisten har pågått sedan 2009 då Girjas stämde staten – och handlar om vem som ska ha upplåtelserätt till småviltsjakt och fiske på samebyns områden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.