Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 28 January, 02:54

Nyan - 15 jan 20 kl. 10:00

Karlsson svingar klubban i SaltvikRunar Karlsson är Saltviks kommunfullmäktigeordförande kommande mandatperiod. Det blev klart på Saltviks kommunfullmäktigemöte i måndags. Runa-Lisa Jansson utsågs till vice ordförande. Fullmäktige röstade även om vem som ska företräda kommunstyrelsen. Mathias Johansson utsågs till ordförande och Rosa Salmén till vice ordförande för kommunstyrelsen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Saltvik, Karlsson, Saltviks, Lisa Jansson, Johansson, Rosa Salmén, Caroline Lundberg, Lindblom, Holmström, Lindgrén, Bo Timmonen, Fredrik Björklund, Åke Mattsson, Söderlund, Mörn, Flöjt-Josefsson, Ekström, Jens Söderström, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karlsson, svingar, klubbani , Saltvik
SvD - 10 mar 14 kl. 15:29

Anders Sundström svingar klubban i tre jättekoncerner

Anders Sundström är tillbaka i Folksam - som ordförande. Därmed blir den tidigare ministern och direktören från Piteå en av näringslivets mäktigaste när han svingar klubban i tre jättekoncerner, Swedbank, KF och Folksam..

SvD - 10 mar 14 kl. 15:29

Anders Sundström svingar klubban i tre jättekoncerner

Anders Sundström är tillbaka i Folksam - som ordförande. Därmed blir den tidigare ministern och direktören från Piteå en av näringslivets mäktigaste när han svingar klubban i tre jättekoncerner, Swedbank, KF och Folksam..

Nyan - 24 aug 16 kl. 17:13

Saltvik sågar samfundsskatten

Saltviks kommunstyrelse är positiv till strukturen på det nya landskapsandelssystemet men har synpunkter på summan som ska sparas om förslaget går igenom. – De pratar om effektivisering men man kan inte gömma sig bakom fina ord. Det kommer att resultera i en försämrad service, säger kommunstyrelsens ordförande Runar Karlsson.

IT24 - 26 apr 11 kl. 09:50

Han svingar klubban i Office

Styrelseproffset Joakim Zetterlund tar över som styrelseordförande i it-kedjan Office IT-Partner..

IDG - 06 sep 12 kl. 14:43

Kopelman svingar klubban i IT Ledarna

I början av året hoppade Peter Kopelman plötsligt av jobbet som vd på Fujitsu i Sverige. Nu är han tillbaka i branschen som ny styrelseordförande i konsultföretaget IT Ledarna..

YA - 28 dec 13 kl. 07:30

Pensionerad präst svingar klubban i kyrkorådet

Foto: Sprisse Nilsson
Efter Posks seger i kyrkovalet i Skivarp har den nya majoriteten formerat sig. Ny ordförande för kyrkorådet i församlingen blir den numera pensionerade prästen, Göran Rosman 71 år, som från den 1 januari nästa år formellt tar över ordförandeklubban.
- Man fick ju tänka efter.

Dalarnas tidningar - 24 apr 14 kl. 16:29

Torsten svingar klubban på Sollerön

På lördag håller Sollerö Golfklubb sitt årsmöte och då kommer en ny ordförande efter Bengt Evestedt att väljas. Och det blir Torsten Kjellgren som kommer att svinga ordförandeklubban..

Sydöstran - 02 aug 14 kl. 06:00

Oliver Ekman?Larsson svingar klubban

Blekinge Läns tidning - 02 aug 14 kl. 06:00

Oliver Ekman?Larsson svingar klubban

Trelleborgs Allehanda - 19 feb 16 kl. 10:32

Leif Östling svingar klubban i SN

Förre Scaniachefen Leif Östling föreslås bli ordförande i arbetsgivarorganisationen Svenskt Näringsliv, enligt ett pressmeddelande. Om han väljs vid stämman den 19 maj kommer han att ta över efter Jens Spendrup. "Sveriges välstånd byggs av framgångsrika företag.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 6 timmar sedan

Stadsgata avstängd på tisdag

På tisdag, den 28 januari, är Servicegatan i Mariehamn avstängd för fordonstrafik vid korsningen till Styrmansgatan. Infart till Select servicestation och andra tomter vid gatan sker med trafik norrifrån längs Servicegatan. ”Avstängningen av gatan föranleds av grävningar för vatten och avloppsledningar till nya polishuset.

Nyan - 7 timmar sedan

Bra betyg för bibliotek

Tacksam för att biblioteket finns och fungerar så bra. Elektroniska tjänster har implementerats på ett sympatiskt och naturligt sätt i verksamheten. Bra jobbat!

Nyan - 8 timmar sedan

Inga klara svar om fiskodlingar

I dag finns inga ekonomiskt hållbara möjligheter att utvidga fiskodlingar utan att öka utsläppen. Samtidigt vill den nya landskapsregeringen ge fiskodlare möjligheten att expandera. Ska förslaget till en ny vattenlag förändras för att möjliggöra utökade fiskodlingar, frågade Nina Fellman (S) på lagtingets frågestund på fredagen.

Nyan - 9 timmar sedan

Årets fotograf ställer ut på sjukhuset

Christer Svedmark visar just nu sin utställning ”Nordisk natur” i korridoren utanför hälsocentralen på Centralsjukhuset i Mariehamn. Svedmark blev utsedd till årets fotograf 2019 av Fotoklubben Obscura. Utställningen kan beskådas fram till den 15 mars.

Nyan - 11 timmar sedan

Rådhuset säljs inte i nuläget

Det före detta rådhuset i Mariehamn, Storagatan 12, ska konditionsgranskas och värderas. Man ska också undersöka möjligheterna för en stadsplaneändring, men inte sälja huset just nu. .

Nyan - 11 timmar sedan

Driftstörningar påverkar hemsidor och e-post

”En driftstörning pågår på utrustning som hanterar hemsidor och e-post. Det gör att vissa sidor och e-postadresser ej är nåbara för tillfället.” skriver internet- och mobiloperatören Ålcom på sin hemsida på måndagseftermiddagen.

Nyan - 13 timmar sedan

Automatlarm till Köpmansgården

Räddningsverket i Mariehamn fick igår eftermiddag rycka ut till ett automatlarm i Köpmansgården, i hörnet av Köpmansgatan och Ålandsvägen. Men det var ingen brand. – Det fanns byggarbetare på plats som hade borrat och dammet hade sökt sig till larmdetektorn, säger tf räddningschef Karl Nordlund.

Nyan - 13 timmar sedan

Sjuka Kinaresenärer ska ringa till ÅHS

Har du nyss varit i Wuhan i Kina? Är du sjuk med influensasymtom? .

Nyan - 14 timmar sedan

Nytt samarbete för Åland post-kan ge nya jobb

Den 24 april blir Åland Post ny transportpartner till tyska logistikföretaget DB Schenker. Det handlar om ett långsiktigt samarbetsavtal som har betydelse ekonomiskt och kan leda till nya jobb, det berättas i ett pressmeddelande från Åland post idag, måndag. Enligt pressmeddelandet går en stor del av transporterna från
Finland till åländska företag går genom just det tyska företaget.

Nyan - 15 timmar sedan

Lär dig growla med sångaren i världsberömda Finntroll

Med sitt världskända folkmetalband Finntroll har han uppträtt på stora arenor över hela världen, med upp till 70 000 människor i publikhavet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.