Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 21 January, 01:44

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 10:00

År 2020 – en titt i en träffsäker kristallkula”Det blir i år förbjudet att sy påslakan med öppningen på långsidan. Bravo!”.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: År, 2020en , titti en , träffsäker, kristallkula
Länstidningen i Jämtland - 30 dec 19 kl. 01:50

Pidder: Träffsäker prognos för 2020

I dessa dagar önskar jag ett gott nytt år till alla jag möter men hur stor är egentligen chansen....

Sydsvenskan - 04 sep 15 kl. 21:35

Babben trumfade över Gardell i tempo och flyt

Till Lunds humorfestival kommer artisterna med nytt material. Och om festivalen gärna satsar på nytillkomna, yngre krafter, så blir även rutinerade rävar som ystra yngel under dessa dagar.Jonas Gardells "Utvecklingssamtal" bestod av enbart nytt.

IDG - 13 jun 14 kl. 11:32

En skrattspegel för klickonomin

En ny nyhetssajt med hittepå-innehåll har sett dagens ljus. Internetworlds Ada Fredelius tog en titt på en otäckt träffsäker satir..

Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:00

Så använder Facebook personlig data för riktade annonser

Alla känner vi igen dem, annonserna i Facebookflödet som känns väldigt träffsäkra. Som om fejjan visste precis vad du tänkte på just nu. Många undrar kanske skräckslaget – hur mycket vet de om oss?

YA - 25 okt 14 kl. 04:00

S luras om arbetslösheten

Statistik väljs för att man själv ska framstå som framgångsrik.
Vad är sanningen om arbetslösheten? Den frågan fick vitt skilda svar i årets valrörelse.

YLE - 02 feb 16 kl. 04:13

"Tänkande" superdator hjälper läkaren att vårda prematurer

Artificiell intelligens har börjat användas i vården i Finland. På intensivvårdsavdelningen vid Barnkliniken i Helsingfors hjälper ett kognitivt datasystem läkarna att förebygga blodförgiftning hos för tidigt födda spädbarn. Barnkliniken tar hand om ungefär 140 för tidigt födda varje år och cirka var tionde får blodförgiftning.

YLE - 02 feb 16 kl. 04:13

Artificiell intelligens hjälper läkaren att vårda prematurer

En "tänkande" superdator har börjat användas i vården i Finland. Ett sådant här kognitivt datasystem hjälper läkarna att förebygga blodförgiftning hos för tidigt födda spädbarn. Det ska också testas i cancervården och i att analysera patientjournaler.

Skånskan - 30 dec 19 kl. 07:30

”Det är så opera – jag bara älskar det”

Operasångerskan Alexandra Büchel kommer tillbaka till Malmö när 2019 ska bli 2020. Då sjunger hon på Malmö Lives nyårsgala.
– Det ska bli väldigt kul att träffa Malmöpubliken igen, säger hon.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Portugal inleder utredning kring dos Santos

Portugisiska myndigheter ska utreda rapporter kring den angolanska miljardären Isabel dos Santos, vars affärer granskats av det internationella journalistnätverket ICIJ. Landets centralbank har begärt ut uppgifter om överföringar från banken Eurobic, om.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kvinna döms till sju år för knivhugg

En 30-årig kvinna i Skellefteå kommun har dömts till sju års fängelse för att ha huggit en kniv i bröstet på en sovande man, rapporterar Norran. Dådet inträffade tidigt på morgonen den 29 oktober i en bostad då mannen satt och sov i en soffa. Kvinnan, s.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tesla förnekar att bilar ofrivilligt gasar

Elbilstillverkaren Tesla förnekar uppgifter om att Teslabilar plötsligt och ofrivilligt skulle accelerera, efter att USA:s trafiksäkerhetsmyndighet (NHTSA) tagit emot en begäran om att inleda en formell utredning av Teslas fordon efter rapporter om det..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sekretesshandlingar skickades till fel person

Älvsbyns kommun har anmält sig självt till Inspektionen för vård och omsorg, IVO, efter att kommunen skickat sekretessbelagda handlingar till fel person, rapporterar Piteå-Tidningen. . När en person begärde att få sina handlingar utlämnade och skickade.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

63-åring ny ägare till fastigheten på Guvarp 1041 i Klippan Landsbygd – 1 090 000 kronor blev priset

Husen på Guvarp 1041 i Klippan Landsbygd har bytt ägare. Priset….

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Källor: IS-ledarens identitet fastställd

Den nye ledaren för terrorsekten IS var drivande bakom massmorden på och sexslavhandeln med yazidier. Han var också en av grundarna av extremiströrelsen. Hans identitet är nu fastställd, uppger underrättelsekällor.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man avliden efter brand i Tranemo

Den äldre man som på söndagen skadades allvarligt i en brand i Tranemo har nu avlidit, rapporterar Borås Tidning. Det var vid 7.35 på söndagsmorgonen som räddningstjänsten larmades till ett flerfamiljshus i Tranemo i södra Västergötland.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kosovo och Serbien överens om direktflyg

Kosovo och Serbien har kommit överens om att återigen börja med direktflyg mellan länderna. Direktförbindelsen upphörde när kriget bröt ut i Kosovo 1998. "Den här händelsen är ännu ett steg i våra ansträngningar att normalisera relationerna mellan Kosov.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Guldbaggegala med stukat självförtroende

”And then we danced” och ”Aniara” de stora vinnarna..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Lasse Åberg: De senaste åren har varit tuffa

Lasse Åberg vinner Hedersguldbaggen på årets gala och kallar det "slutet på en epok". Många av hans vänner och kollegor har gått bort, bland andra Jon "Ole" Skolmen. – Det är "suck", det känns som att någon flåsar en i nacken, säger regissören och skåde.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.