GT > Nyheter

Monday, 27 January, 23:35

GT - 15 jan 20 kl. 09:56

8 000 kunder utan Bredband i GöteborgRunt 8 000 Com hem-kunder i Göteborg står just nu utan bredband.Anledningen beror på ett strömrelaterat fel.– Vi har tekniker som undersöker det nu, säger Louise Ekman, presschef på Com hem..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Bredband, Göteborg, Com, Louise Ekman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 8 000, kunderutan , Bredbandi , Göteborg
GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 13:17

Över 40 000 kunder utan ström i Göteborg

Ett stort strömavbrott har inträffat i Göteborg. Enligt Göteborg Energi berörs just nu över 43 000 kunder i centrum.
– Vi har ett pågående strömavbrott i centrala Göteborg, men just nu vet jag inte vad det beror på, säger Cecilia Erdalen vid Göteborgs Energis pressjour..

GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 13:17

Över 40 000 kunder utan ström i Göteborg

Ett stort strömavbrott har inträffat i Göteborg. Enligt Göteborg berörs just nu över 43 000 kunder i centrum..

Expressen - 22 dec 12 kl. 10:39

Strömlöst i Göteborg - 22 000 kunder berörs

Stora delar av Hisingen är utan ström. Ungefär 22 000 kunder berörs av elavbrottet och flera butiker fick stänga mitt i julhandeln, enligt GP.se..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 17:40

Över 10 000 kunder strömlösa i Västsverige

1290 kunder saknar just nu ström i Haga i Göteborg. Samtidigt saknar över 9 500 kunder ström på Tjörn och Orust och i Stenungsund och Tanum..

GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 09:30

8 000 kunder saknade internet

Tusentals Com hem-kunder i stora delar av Göteborg drabbades av ett avbrott på bredbandstjänsten under onsdagen. Avbrottet berodde på ett strömrelaterat fel..

Cornucopia - 04 jun 15 kl. 14:44

Arenavansinnet: Ny arena för 4 000 MSEK i Göteborg?

Arenavansinnet och kommunhybrisen fortsätter. Tydligen har hockeyklubben Frölunda fått komplex av alla olönsamma vansinnesprojekt i resten av landet och föreslår att man river Nya Ullevi och nybyggd Gamla Ullevi, för att bygga Sveriges Dyraste Arena någonsin för 4 000 MSEK.
"So ya
Thought ya
Might like to go to the show.

GöteborgsPosten - 27 aug 14 kl. 07:35

Solceller på 25 000 tak i Göteborg

Montera solceller på Stadshusets tak. Det vore enligt Miljöpartiet en bra början på en storskalig utbyggnad av solenergi i Göteborg och Sverige..

SVT - 18 okt 14 kl. 19:22

Halksensorer testas på 1.000 bilar i Göteborg

Försöken med halksensorer i bilar i Luleå för ett år sedan kommer nu att skalas upp. I Göteborg ska sensorer byggas in i bilar som ska vara ute på vägarna i vinter. De tidigare försöken visade att det gick att förutse halkfläckar på bara 10 meter redan 8 timmar innan halkan slog till..

Världen Idag - 07 jan 18 kl. 14:43

Smyrna delade ut 38 000 matkassar i Göteborg

Efter en blygsam start för fem år sedan har Smyrnas arbete med matkassar till behövande vuxit. Förra året delades sammanlagt 38 000 kassar med kött, bröd, grönsaker och frukt ut. Sedan hösten delar göteborgsförsamlingen även ut kassar på Hisingen..

Cornucopia - 11 maj 17 kl. 19:10

Hälften av parkeringsplatserna försvinner i Göteborg

Hälften av de centrala parkeringsplatserna försvinner i Göteborg de kommande åren. Detta då vansinnet som kallas bygget "Västlänken" kommer riva parkeringsplatserna. Det handlar om miljontals besök till stadens centrumhandel som kommer försvinna under en tidshorisont på 7-10 år, som ingen verksamhet kan överleva.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Regnigaste platsen är inte längre Borås

Borås förlorar utmärkelsen som Sveriges regnigaste plats – under 2019 regnade det mest i halländska Torup.Solrekordet vinner Sveriges största ö. Men varmast var det långt mer norrut..

GT - 3 timmar sedan

Man fastklämd under bil

En man är fastklämd under sin egen personbil.Mannen mekade med bilen när domkraften gick sönder.Ambulans är på plats..

GT - 3 timmar sedan

Stadsrevisionen kräver in underlag till miljondealen

I förra veckan kunde GT avslöja trafikkontoret i Göteborgs hemliga mångmiljondeal med en av förvaltningens leverantörer.Nu har Stadsrevisionen krävt att få in de handlingar som låg till grund för uppgörelsen – som kostat skattebetalarna tre miljoner kronor. .

GT - 3 timmar sedan

Medarbetare från Volvo sätts i karantän

Utbrottet av Coronaviruset i Wuhan i Kina har lett till konsekvenser för Göteborgs industrijättar.Göteborgsbolagen Volvo Cars, AB Volvo, SKF och Geelyägda Cevt sätter de medarbetare som varit i Kina i karantän, skriver GP.– De som har återvänt efter resor i Kina ombeds nu att jobba hemifrån i två veckor, säger Malin Willbro, presstalesperson hos Cevt, till tidningen..

GT - 3 timmar sedan

Celik är på väg tillbaka till Gais

GÖTEBORG. För knappt ett halvår sedan lämnade Mervan Celik Häcken för turkiska Karagümrük.Nu är 29-åringen på väg tillbaka till svensk fotboll.

GT - 4 timmar sedan

Malin, 33, bytte liv – ska skicka människor till Mars

Inom tio år ska människan ha landat på Mars, om allt går som planerat.En av dem som ska se till att det blir verklighet är Malin Fogelberg, 33, från Hultafors i Västsverige.– Vi alla vill att mänskligheten ska komma till rymden tillsammans, säger hon från Nasas bas i Florida..

GT - 5 timmar sedan

Äldre man död – efter trädkrasch

En man i 85-årsåldern har dött efter att ha kört in i ett träd.Bilen har beslagtagits för en teknisk undersökning.– Det är fortfarande tidigt att säga vad som har skett exakt, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson..

GT - 5 timmar sedan

Stefan dog mystiskt – utreds som giftmord

Polis och rättsläkare bedömde att Stefan, 64, dog av naturliga orsaker och lade ner brottsutredningen.Men hans barn har hela tiden misstänkt att pappan blev förgiftad, vilket SvD rapporterat om i en stor granskning av fallet.Nu har åklagare beslutat att återuppta förundersökningen om mord.

GT - 8 timmar sedan

M griper efter halmstrån så att Sverige ska öka utsläpp

Trots att Moderaterna ställt sig bakom Sveriges klimatmål, vill Elisabeth Svantesson och Louise Meijer att Preem ska producera rekordmycket utsläpp i Lysekil, skriver Johanna Sandahl och Oscar Alarik vid Naturskyddsföreningen i en replik..

GT - 8 timmar sedan

Serneke-chefen ska ta plats i Blåvitts styrelse

GÖTEBORG. Den 9 mars håller IFK Göteborg årsmöte.Då föreslås Serneke-chefen Fredrik Karlsson, 40, och den tidigare F16-förbundskaptenen Marie Svensson, 50, ta plats i Blåvitts styrelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.