Barometern > Nyheter

Friday, 24 January, 13:07

Barometern - 15 jan 20 kl. 09:53

Ulf Kristersson vill ha extraval– Det enda som nu egentligen skulle kunna lösa den politiska paralyseringen i vårt land är ett extraval, säger Moderatledaren Ulf Kristersson. Moderaterna är redo för ett nytt val försäkrar han..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kristersson, Moderatledaren Ulf Kristersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ulf, Kristerssonvill ha , extraval
UNT - 15 jan 20 kl. 09:35

Ulf Kristersson vill ha extraval

Det enda som nu egentligen skulle kunna lösa den politiska paralyseringen i vårt land är ett extraval, säger Moderatledaren Ulf Kristersson..

SmålandsPosten - 15 jan 20 kl. 09:59

Politik: Ulf Kristersson vill ha extraval

– Det enda som nu egentligen skulle kunna lösa den politiska paralyseringen i vårt land är ett extraval, säger Moderatledaren Ulf Kristersson. Moderaterna är redo för ett nytt val försäkrar han..

BT - 15 jan 20 kl. 10:53

Ulf Kristersson vill ha extraval

– Det enda som nu egentligen skulle kunna lösa den politiska paralyseringen i vårt land är ett extraval, säger Moderatledaren Ulf Kristersson. Moderaterna är redo för ett nytt val försäkrar han..

DI - 29 okt 18 kl. 13:41

Ulf Kristersson: Då kan Sverige gå mot extraval

M-ledaren Ulf Kristersson står redo att göra ett nytt försök och anser att det nu är dags att pröva stödet för en ny regering skarpt i riksdagen..

Skånskan - 12 nov 18 kl. 10:42

Ulf Kristersson vill bilda regering med KD

Vid en presskonferens på måndagen berättade moderatledaren Ulf Kristersson att han vill bilda regering med Kristdemokraterna.Det var strax före klockan 10 som Ulf Kristersson gick till talmannen för att meddela vilka partier som ska ingå i hans regeringsunderlag. Ulf Kristersson uppgav att Moderaterna vill bilda regering tillsammans med Kristdemokraterna.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 11:11

Ulf Kristersson hyllar Reinfeldt: ”Rätt signal”

M-ledaren står fortfarande bakom företrädaren Fredrik Reinfeldts utskällda pensionsutspel. Moderaternas nye ledare Ulf Kristersson har haft en flygande start vid rodret för Sveriges näst största parti. De senaste siffrorna från Aftonbladet/Inizio visade att partiet skulle få 23,7 procent av rösterna om det var val i dag och samtidigt drar Alliansblocket ifrån med ett försprång om 5,1 procentenheter över de rödgröna.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 17:33

Beskedet: SD röstar på Ulf Kristersson

Sverige Sverigedemokraterna kommer att rösta på moderaternas Ulf Kristersson som statsminister under onsdagens omröstning i riksdagen.
Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.I förra veckan nominerade riksdagens talman Ulf Kristersson (M) till statsministerkandidat.

Dagens PS - 01 sep 17 kl. 10:50

Ulf Kristersson vill bli ny M-ledare

Det basunerar han ut på sin Facebook. Ulf Kristersson står till förfogande för uppgiften som Moderaternas partiordförande, om valberedningen kommer fram till att det finns ett brett stöd för det. Det skriver han i ett Facebook-inlägg på fredagsförmiddagen.

Cornucopia - 03 sep 17 kl. 15:07

Ekots Olle Zachrison medger - man var ute efter att smutskasta Ulf Kristersson

Den socialistiska Sveriges Radios nyhetsprogram Ekots ansvarige utgivare Olle Zachrison medger på SR:s hemsida att man var ute efter att smutskasta den moderate partiledarkandidaten Ulf Kristersson. En reporter fick specifikt i uppdrag att lista blåsvärder partiledarkandidaten varit i.

Olle Zachrison säger på SR:s hemsida:"En reporter fick i uppdrag att göra en faktagenomgång av blåsväder den moderate partiledarkandidaten Ulf Kristersson varit i genom åren.

Dagens PS - 14 dec 17 kl. 09:30

Ulf Kristersson jublar: ”Vi är tillbaka på banan”

Moderatledaren om nya supersiffrorna och jätterycket ifrån de rödgröna. I Aftonbladet/Inizios mätning rycker allianspartierna ifrån de rödgröna – gapet är nu det största under mandatperioden med hela 5,1 procentenheter, skriver tidningen. ”Jag tycker att vi visar att Alliansen är tillbaka på banan igen”, säger M-ledaren Ulf Kristersson till AB, som konstaterar att Alliansen nu får totalt 42,5 procents väljarstöd.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

SVT efterlyser filmmanus – satsar miljoner

Barometern - 15 minuter sedan

Ingen isbana i Hanåsa

Det blir ingen konstfrusen isbana i Hanåsaområdet. Kommunstyrelsen har sagt nej..

Barometern - 15 minuter sedan

Emmaboda glas ska rekonstrueras

Emmaboda glas ansökte om företagsrekonstruktion vid Kalmar tingsrätt på fredagsmorgonen. All personal informerades och det har inte lagts några varsel om uppsägningar..

Barometern - 30 minuter sedan

Högsby: Individanpassat brandskydd kan bli verklighet

Enligt statistiken dör en person var tredje år i en brand i Högsby. Nu vill man stärka brandskyddet för utsatta grupper..

Barometern - 15 minuter sedan

Misstänkt för lastbilstragedi utlämnas

Barometern - 30 minuter sedan

Samir och Viktor tar paus

Barometern - 30 minuter sedan

Ytterligare en död i Mariestadsolycka

Barometern - 45 minuter sedan

Få såg skrämmande framtidspjäs

Barn som anger sina föräldrar, medvetet eller av misstag. Föräldrar som mördas, så att barnen kan ”tas om hand” i så kallade internatskolor där de tvingas bli lydiga robotmänniskor i Ljusets rike..

Barometern - 45 minuter sedan

Rättegången mot Larkin skjuts upp

Rättegången mot ishockeyspelaren Thomas Larkin i Gävle tingsrätt skjuts upp på obestämd tid. Enligt hockeypuls.se skulle rättegången ha börjat i slutet av januari, men nu skjuts den upp då alla handlingar inte är redo att presenteras..

Barometern - 1 timme sedan

Lyft för Fagerhult:

I flera år har många fagerhultsbor tyckt att vägen till Välenbadet varit trafikfarlig. Men nu ska en helt ny väg byggas efter att samhällsföreningen sökt - och fått bidrag. Den nuvarande vägen till det populära Välenbadet är smal och krokig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.