Nyteknik > Teknik

Friday, 24 January, 06:53

Nyteknik - 15 jan 20 kl. 09:44

Volvo Cars bygger monteringsfabrik för batterier – i USAVolvo Cars ska bygga en monteringsfabrik för batterier vid produktionsanläggningen i Charleston, USA, skriver Autonews. Fabriken ska stå klar i slutet av 2021, uppger en talesperson för bolaget..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Cars, USA, Charleston, Autonews

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, Cars, bygger, monteringsfabrikför , batterieri , USA
DI - 15 jan 20 kl. 09:21

Volvo Cars bygger monteringsfabrik i USA

Volvo Cars ska bygga en monteringsfabrik för batterier vid produktionsanläggningen i Charleston, USA, skriver Autonews..

SvD - 30 mar 15 kl. 08:05

Volvo Cars bygger miljardfabrik i USA

Biltillverkaren Volvo Cars bygger stort på andra sidan Atlanten. Volvo satsar 4,3 miljarder kronor på att bygga en fabrik i USA, som tidigare var biltillverkarens sorgebarn..

SR - 30 mar 15 kl. 11:45

Volvo Cars bygger ny fabrik - i USA

Volvo Cars har beslutat satsa över 4 miljarder kronor i en helt ny bilfabrik och detta i USA. Under flera år har Volvo tappat bilförsäljning i USA, och nu hoppas företaget att nysatsningen ska bidra till att trenden bryts. Lars Wrebo är produktions- och inköpsdirektör på Volvo Cars..

SR - 28 mar 19 kl. 19:21

Volvo Cars investerar miljarder i Torslanda

Biltillverkaren Volvo Cars bygger en ny målerifabrik i Göteborg och ersätter därmed den gamla..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 09:15

Volvo Cars monterar egna batterier i USA

Volvo Cars ska bygga en monteringsfabrik för batterier vid produktionsanläggningen i Charleston, USA, skriver Autonews. Fabriken ska stå klar i slutet av 2021, uppger en talesperson för bolaget. Året efter inleds produktionen av den elektriska versionen.

GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 09:17

Volvo Cars monterar egna batterier i USA

Volvo Cars ska bygga en monteringsfabrik för batterier vid produktionsanläggningen i Charleston, USA, skriver.

Dagens PS - 25 apr 18 kl. 07:12

Volvo Cars tar ut svängarna med elbilar

Volvo Cars har satt ett nytt mål om att 50 procent av försäljningen ska komma från elbilar år 2025. I ett pressmeddelande uppger fordonstillverkaren att planerna bygger på tillkännagivandet från förra året. Då meddelades det att alla nya modeller från och med 2019 inte längre ska vara utrustade med enbart förbränningsmotorer.

Sydsvenskan - 10 okt 18 kl. 14:09

Volvo Cars och Nvidia utvecklar dator

Volvo Cars och den amerikanska teknikjätten Nvidia ska tillsammans utveckla en ny huvuddator för biltillverkarens kommande generationer modeller. Datorn kommer först att finnas i en modell som bygger på Volvo Cars stora plattform SPA och som beräknas la.

Blekinge Läns tidning - 10 okt 18 kl. 14:09

Volvo Cars och Nvidia utvecklar dator

Volvo Cars och den amerikanska teknikjätten Nvidia ska tillsammans utveckla en ny huvuddator för biltillverkarens kommande generationer modeller. Datorn kommer först att finnas i en modell som bygger på Volvo Cars stora plattform SPA och som beräknas lanseras i början av nästa decennium.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 18 kl. 14:09

Volvo Cars och Nvidia utvecklar dator

Volvo Cars och den amerikanska teknikjätten Nvidia ska tillsammans utveckla en ny huvuddator för biltillverkarens kommande generationer modeller. Datorn kommer först att finnas i en modell som bygger på Volvo Cars stora plattform SPA och som beräknas la.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 16 timmar sedan

Svenska teknikbolagen i Kina: Så hanterar vi coronaviruset

ABB har 100 anställda i Wuhan, men känner inte till att någon av dem ska ha smittats av det nya coronaviruset. Volvo Cars har stoppat alla resor till staden..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Volvo Cars anklagas för avgasfusk

Volvos suv-bilar släpper ut uppemot tolv gånger mer kväveoxider i normal körning än vad som anges i tester, hävdar en tysk miljöorganisation som anklagar bilföretaget för medvetet fusk, likt ”dieselgate”..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Elektrifieringen av flyget ska skyndas på

Regeringen vill påskynda elektrifieringen av flygbranschen. Vad som krävs för att få till omställningen ska nu utredas..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Grönt ljus för norsk oljeutvinning i Arktis

Den norska statens planer för utvidgad oljeexploatering i Arktis har fått grönt ljus i en andra domstolsprövning. Greenpeace planerar att överklaga domen till Norges högsta domstol..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Här är teknik som kan bromsa coronavirusets spridning

Flygplatser världen över har infört hälsokontroller av passagerare från Kina. Men det finns fler tekniska lösningar som kan begränsa coronavirusets spridning..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Det här vet vi om det nya coronaviruset

I dag ska en expertkommitté vid Världshälsoorganisationen WHO besluta om utbrottet av det nya coronaviruset n2019-CoV ska klassas som ett internationellt hälsohot. Det här vet vi om viruset så här långt..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Britterna står på sig om digitalskatt

Storbritanniens regering vill ha ett handelsavtal med USA. Men planerna på att i april införa en omsättningsskatt på digitala tjänster på amerikanska bolag som Google, Facebook och Amazon kvarstår, bekräftar landets näringsminister Andrea Leadsom..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Apple kan släppa ny, billigare Iphone i mars

En ny budgetlur blir Apples nästa drag i fajten mot Huawei och Samsung. Masstillverkingen av Iphone SE 2 uppges dra igång i februari, skriver Bloomberg..

Nyteknik - 20 timmar sedan

”Osäkert om datalagring för appar ger effekt”

Säpo trycker på regeringen att godkänna datalagring från meddelande-appar. Men det är inte ens säkert om den typen av mer omfattande datalagring är förenlig med EU-rätten, säger Daniel Westman, expert på it-rätt..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Nytt forskargrepp om insekter och klimat

Hur tacklar insekterna klimatförändringarna? Den frågan är central för ett nytt svensktyskt forskningscenter som invigs i Alnarp i Skåne på måndag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.