Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 21 January, 16:01

Affärsvärlden - 15 jan 20 kl. 09:02

Kepler ser fortsatt köpläge i StorytelLjudboksspecialisten Storytel har presenterat nya tillväxtmål och företaget siktar på en tillväxt om 35 procent per år under 2020-2023. Tillväxtmålen uppskattas av analyshuset Kepler Cheuvreux som höjer riktkursen samt sina prognoser..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Storytel, Kepler Cheuvreux

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kepler, serfortsatt , köplägei , Storytel
Dagens PS - 12 aug 19 kl. 16:17

Storytel passerar en miljon kunder – är aktien köpvärd?

Storytel har på måndagen passerat 1 miljon betalande abonnenter. Sedan årsskiftet har ljudboksspecialistens kundbas ökat med drygt 200.000 kunder, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 23 jul 19 kl. 09:39

Kepler sätter köp på Storytel

Kepler Cheuvreux tar upp bevakning av Storytel med rekommendationen köp och riktkurs 144 kronor..

Cornucopia - 23 jun 15 kl. 09:33

Storytel köper Massolit Media

Enligt pressmeddelande nu på morgonen förvärvar Massolit Media det mycket lönsamma strömmande ljudboksbolaget Storytel via en apportemission från Massolit Media. Storytel kommer i praktiken stå för 96% av värderingen i bolaget.
Formuleringen i pressmeddelandet är att Massolit Media förbereder förvärv av Storytel, men i verkligheten är det i praktiken tvärt om.

Cornucopia - 04 apr 19 kl. 18:00

Är på Storytel Awards

För stunden befinner jag mig (förhoppningsvis - beroende på om all transport fungerat - inlägget är likt många andra inlägg skrivet i förväg) på Storytelprisets gala. Således blir det väl inte roligare än så här på bloggen ikväll, om jag nu inte vinner för andra året på raken.
Med priset på förra årets gala.

DI - 23 jul 19 kl. 09:31

Kepler: Global expansion motor för Storytels tillväxt

Ljudboksbolaget Storytel är ledande på den nordiska marknaden, och expanderar globalt i allt högre takt. Med detta som bakgrund i kombination med hög tillväxt är Storytel på en tydlig väg mot lönsamhet..

Cornucopia - 28 jun 18 kl. 11:10

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel. I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Höstsol, har du alltså utmärkta möjligheter till en dryg timmes ljudbokslyssning i bilen eller på stranden nu i sommar.
E-novellerna Valet, Berget och Oscar av Lars Wilderäng.

DI - 20 maj 16 kl. 15:18

Kommentar: ”Därför vinner Storytel ljudboksmatchen”

Mediejätten Bonnier har precis gett sig in i racet om ljudboksmarknaden. Men Storytel ser ut att springa förbi Bonnier redan innan de hunnit snöra löpskorna, skriver Di Digitals Viktor Ström..

Vagabond - 10 okt 17 kl. 09:36

Nu kan du lyssna på Vagabonds reportage på Storytel

För dig som hellre lyssnar än läser. Nu finns Vagabonds resereportage i form av som ljudböcker på Storytel..

VA - 15 maj 18 kl. 13:57

Storytel lanserar läsplatta – vill att du skippar Netflix

Storytel vill att man lämnar tv-tittandet bakom sig och läser en bok innan man går till sömns, precis som förr. .

BT - 11 sep 18 kl. 14:56

Storytel "blåser" Bonniers konkurrenter

Bonniers får dubbelt så mycket betalt av ljudbokstjänsten Storytel jämfört med andra förlag när användare lyssnar på deras böcker, skriver Svensk Bokhandel. Förlaget slipper också så kallad revenue share, en ersättningsmodell som bygger på att intäkterna delas med det totala antalet lyssningar.(TT).

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Chefsekonom: Grön giv har begränsad effekt

EU:s gröna giv är ett nödvändigt initiativ. Samtidigt står det bara för omkring 1 procent av unionens BNP per år samt förefaller mer handla om en omfördelning av EU-budgeten. BNP-effekten förefaller således bli begränsad liksom effekten på obligationsutbudet.

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sura miner väntas på Wall Street

Efter att ha haft helgstängt på måndagen såg de amerikanska börserna på tisdagseftermiddagen ut att inleda handeln med relativt små indexrörelser, men med en negativ tendens..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Africa Oils vd: Vill trefaldiga produktionen med hjälp av nya förvärv

Oljeprospekteringsbolaget Africa Oil, som precis tagit steget mot att bli ett producerande oljebolag genom förvärvet av andelar i tre fält utanför Nigerias kust, slår sig inte till ro efter köpet. Fler förvärv står på önskelistan med målet att trefaldiga produktionen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Riksbanken ingår i grupp som ska utreda digital valuta

Riksbanken, ECB och centralbankerna i Kanada, England, Japan och Schweiz har tillsammans med BIS bildat en grupp där de kommer att dela sina erfarenheter av arbetet med att utreda en möjlig digital valuta, utgiven av respektive centralbank..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kepler Cheuvreux varnar för högt ställda förväntningar på Ericsson

Konsensusförväntningarna på Ericsson inför det fjärde kvartalet och 2020 ser något för höga ut, skriver Kepler Cheuvreux i en analys varför man väljer att upprepa rekommendationen behåll. Riktkursen är 92 kronor..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Trump: Nya handelssamtal med Kina på gång

Förhandlingarna om ett så kallat Fas 2-avtal med Kina inleds inom kort, enligt USA:s president Donald Trump. "Vår relation med Kina just nu har troligen aldrig varit bättre", sade Trump från en talarstol på Världsekonomiskt forum i Davos, Schweiz..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

SAS-ersättning kan tar upp i EU

Resenärer som krävt ersättning från SAS när de drabbades av pilotstrejken kan bli ett fall för EU:s domstol. Utgången i målet kommer att få prejudicerande betydelse för ett stort antal passagerare..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Konsumentverket dömer ut reklamen från Resurs Bank

Konsumentverket anser att marknadsföringen från Resurs Bank, dotterbolag till börsnoterade Resurs Holding, varken är måttfull eller återhållsam, och därmed otillbörlig. Det skriver nyhetsbyrån Siren, enligt Dagens industri..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Collectors sämsta dag på börsen sedan börsintroduktionen

Nischbanken Collector, som gjorde entré på börsen den 29 maj 2015, gör i dag sin sämsta dag någonsin på börsen med ett fall på knappt 20 procent..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Aktierna som går mot strömmen

Stockholmsbörsen hämtade i kapp delar av den initiala nedgången på över 1 procent under tisdagsförmiddagen efter att Sandvik, första storbolag ut i rapportsäsongen, klättrat upp mot nollstrecket efter en initial nedgång på över 3 procent. MTG och Collector rasade efter negativa nyheter och Edgeware rusade på en höjd rekommendation..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.