Skånskan > Nyheter

Monday, 20 January, 08:01

Skånskan - 15 jan 20 kl. 08:50

E22 vid Lund avstängd efter olyckaStaffanstorp En trafikolycka har inträffat på onsdagsmorgonen på E22 söder om Lund.Räddningstjänst, ambulans och polis larmades 08.24 till E22 med anledning av en olycka där flera fordon är inblandade. E22 är avstängd i norrgående riktning från trafikplats Kronetorp till trafikplats Lund S. Enligt polis håller trafiken på att ledas om.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lund, En, E22, Kronetorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E22vid , Lund, avstängdefter , olycka
Sydsvenskan - 18 jan 13 kl. 18:46

E22 mot Lund avstängd

En regionbuss som stod still på E22 mellan Malmö och Lund blev påkörd av en lastbil. På vägfältet i norrgående riktning spriddes mängder av paket ut. Vägen var avstängd till klockan 01.

Expressen - 27 okt 16 kl. 08:23

E22 helt avstängd efter seriekrock

E22 vid Lund är avstängd efter en seriekrock. Fyra bilar med ett okänt antal personer är iblandad i olyckan. Trafiken leds om via Lund Södra..

Expressen - 17 sep 17 kl. 16:14

E22 helt avstängd efter trafikolycka vid Lund

En trafikolycka inträffade strax före klockan 16 på söndagen på E22 i närheten av södra infarten till Lund.Två bilar ska ha kolliderat med varandra och vägen är tills vidare avstängd..

Expressen - 20 feb 18 kl. 18:06

E22 helt avstängd – tre bilar i kökrock

E22 är på tisdagskvällen helt avstängd – i båda riktningarna. En olycka i höjd med Gamleby har orsakat mycket långa köer, skriver SVT Nyheter..

Expressen - 16 sep 19 kl. 08:14

Flera bilar inblandade i olycka – E22 helt avstängd

Flera fordon har krockat på E22 utanför Nättraby i Blekinge. Enligt Trafikverket är vägen avstängd under röjningsarbetet.Det finns inga rapporter om personskador.

Expressen - 29 dec 14 kl. 15:04

Två bilar i trafikolycka – E22:an avstängd

En trafikolycka har inträffat på E 22:an i södergående riktning mellan Gårdsstånga och Lund. Vägen är helt avstängd..

Sydsvenskan - 09 aug 18 kl. 13:26

En till sjukhus efter olycka på E22 – trafiken avstängd

Trafiken är avstängd i södergående riktning i höjd med avfarten mot Dalbyvägen..

Expressen - 02 feb 15 kl. 18:03

E22 är avstängd – krock i blixthalkan

Det är väldigt halt i stora delar av södra Sverige just nu. Vid 17.20-tiden frontalkolliderade en personbil med en lastbil utanför Linderöd.

Expressen - 16 mar 18 kl. 10:11

Halt väglag på skånska vägarna – E22 helt avstängd

På fredagsförmiddagen har minst fem olyckor inträffat på motorvägarna runt om i Skåne, skriver Sydsvenskan. E22 är för närvarande helt avstängd och och på E6 råder det också trafikstörningar.– Det är en lastbil som har kört in i mitträcket och hindrar hela vägbanan, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.

Kristianstadsbladet - 19 dec 18 kl. 11:38

Trafik: E22:an avstängd natten till torsdag

Mellan klockan 20 på onsdagskvällen och 4 på torsdagsmorgonen kommer E22:an att vara avstängd i höjd med trafikplats Vä..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Störningar i tågtrafiken

trafik Efter ett växelfel i Höör har det under morgonen varit störningar i tågtrafiken mellan Malmö och Hässleholm.En del inställda avgångar och förseningar har förekommit under måndagsmorgonen.
– Det har varit ett växelfel i Höör som först bedömdes vara lite allvarligare men som vi nu får signaler om kanske inte är så allvarligt, säger Magnus Andersson vid Skånetrafikens presstjänst vid 07-tiden på måndagsmorgonen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bro över Kattegatt kan hota HH-länken

En bro över Kattegatt har länge diskuterats i vårt västra grannland och nu går den S-ledda danska regeringen vidare med planerna och avsätter 60 miljoner danska kronor till utredningsarbete. Den danske transportministern Benny Engelbrecht vill låta utreda bland annat sträckningen, påverkan på miljö och klimat och finansiering. Det är nu tal om en kombinerad väg- och järnvägsbro som skulle bli dubbelt så lång som Öresundsförbindelsen även om den tar vägen via Samsö.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hon prisas som årets eldsjäl

HARLÖSA/ESLÖV Ända sedan tonårstiden har Emma Nilssons engagemang i Harlösa IF inneburit mycket mer än att bara själv sparka boll.
Nu har hennes stora engagemang lett till att hon får kommunens pris som Årets eldsjäl.Så här års är fotbollsplanens gräsmatta lite tufsig på Harlösa idrottsplats.

Skånskan - 2 timmar sedan

En enda öl kan påverka ett helt idrottslag

Att ta en öl eller två kan väl inte vara så farligt, ens om man är elitidrottare mitt i en viktig turnering?! Detta har diskuterats ingående de senaste dagarna med anledning av att fyra spelare i handbollslandslaget unnat sig en kväll på lokal.
Det kan vara lätt att bagatellisera detta, men tänker man efter lite kan denna till synes oskyldiga händelse skapa problem i ett lag.

Skånskan - 2 timmar sedan

C vill satsa ännu mer på miljövänligt byggande

Svalöv Svalövs kommun måste tänka ännu mer på miljön.Det framhåller Centerns Marie Irbladh och Fredrik Jönsson.
– Man vill helt enkelt att klimatvänliga byggnadsmaterial ska ingå som miljökrav i de förfrågningsunderlag vid upphandlingar inom bygg och anläggningssektorn.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stoppa brotten mot äldre!

Lundakvintetten har ett starkt fokus på att öka tryggheten i vår kommun. Sedan vi tog över styret så har trygghetsvakter vid Lund C, värmekameror på skadedrabbade skolor och utdrag ur brottsregistret vid anställning av hemtjänstpersonal införts. De senaste dagarna har vi kunnat läsa i tidningarna om hur äldre i Lund utsätts för bedrägerier och bedrägeriförsök.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lägre vårdkostnader

De offentliga utgifterna, inte minst för vård, skola och omsorg behöver stabiliseras och minska, annars kan skatterna behöva höjas i all evinnerlighet vilket knappast är hållbart. Centerpartiet har tagit ett större grepp om sjukvården för att minska kostnader och ändå få en bättre vård utan köer. En uppgift som kanske verkar omöjlig men som borde gå att klara med kloka åtgärder.

Skånskan - 18 timmar sedan

Landskronavägen avstängd efter krock

Strax innan klockan 13 larmades SOS om en olycka söder om Hofterup. Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på Landskronavägen strax söder om Hofterup. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.

Skånskan - 22 timmar sedan

Så återvinner du julblommorna

Hyacinterna har spridit doft och prakt under de gångna helgerna men vissnat i takt med att julen dansat ut. Precis som många av oss brukar inredaren Frida Ramstedt slänga just de växterna på komposten eller i soporna. Men i år, berättar hon på sin blogg Trendenser, ska hon spara lökarna, för att plantera om dem till våren.

Skånskan - Igår: 23:11

Mordförsök i anslutning till skola

Lomma Vid tiotiden på lördagskvällen knivskars en ung man på Vegagatan i Lomma.Polis och ambulans larmades till platsen 22:13 på lördagen. – Det är en person som knivskurits utomhus på Vegagatan, i anslutning till en skola, säger Katarina Rusin, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.