SVT > Inrikes

Wednesday, 22 January, 04:04

SVT - 15 jan 20 kl. 08:53

Se årets första partiledardebattI dag onsdag är det dags för partiledarna att mötas i årets första debatt i riksdagen..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Se årets första partiledardebatt
BT - 07 okt 11 kl. 12:47

S och V hoppar av partiledardebatt - vägrar stå tillsammans med SD

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av söndagens partiledardebatt i SVT. Orsaken: De vill inte stå i tv-studion tillsammans med Sverigedemokraterna. SVT:s vd Eva Hamilton kallar beslutet "oacceptabelt".

BT - 18 jan 12 kl. 08:35

Årets första partiledardebatt - Hermansson på plats

Klockan nio inleds årets första partiledardebatt i riksdagen. Vad handlar debatten om? ?

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 13 kl. 13:22

Miljonpublik för partiledardebatt

Söndagens partiledardebatt i "Agenda" lockade fler tittare än vanligt. 948 000 följde den stundtals aggressiva bataljen, vilket är 200 000 fler än som följde senaste tv-debatten i maj eller förra höstens drabbning i "Agenda".Debatten lockade folk från "Moraeus med mera" samtidigt i SVT 1 som tappade 500 000 tittare jämfört med förra veckans avsnitt.

SR - 29 maj 16 kl. 18:54

Isabella Lövins första partiledardebatt

Klockan 20.00 ikväll bjuder SVT på partiledardebatt. Debatten sker i ett läge då ett av regeringspartierna, Miljöpartiet, haft en väldigt turbulent tid och ligger på rekordlåga opinionssiffror.

Nyhetskanalen - 19 jan 11 kl. 08:15

Sahlins sista partiledardebatt

Årets första partiledardebatt i riksdagen, med start i dag klockan nio, blir också Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlins sista..

Nyheter 24 - 19 jan 11 kl. 09:13

Nu gör de sin sista partiledardebatt


S-ledaren Mona Sahlin och miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand drabbar samman med de andra partiledarna för sista gången. När riksdagens partiledare samlas för partiledardebatt klockan nio på onsdagsmorgonen bjuder sammandrabbningen på en alldeles särskild dramatik. För oppositionsledaren Mona Sahlin (s) och språkröret Maria Wetterstrand (mp) samt kollegan Peter Eriksson (mp) blir partiledardebatten en avskedsföreställning.

SR - 20 jan 11 kl. 11:00

Tidningskrönikan: Maria och Monas sista partiledardebatt

Gråtmilt i kammaren är rubriken på oberoende liberala Sydsvenskans ledare idag. Det är förstås gårdagens partiledardebatt i riksdagen som åsyftas, den sista för såväl Miljöpartiets Maria Wetterstrand som Socialdemokraternas Mona Sahlin. Krönikör Katarina Helmerson..

SVT - 15 jun 11 kl. 20:03

Juholt - Reinfeldt i partiledardebatt

I dag möttes sveriges nya oppositionsledare Håkan Juholt och statsminster Fredrik Reinfeld i sin första partiledardebatt i riksdagen. Det var skatter och ansvarstagendet för landet som stod i fokus och Reinfeldt varnade för regeringskris om budgetreglerna inte följs..

NSD - 07 okt 11 kl. 12:11

S och V hoppar av partiledardebatt

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av söndagens partiledardebatt i SVT. Orsaken: De vill inte stå i tv-studion tillsammans med Sverigedemokraterna..

DI - 07 okt 11 kl. 13:04

V och S hoppar av partiledardebatt

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av söndagens partiledardebatt i SVT. Orsak: De vill inte stå i tv-studion tillsammans med Sverigedemokraterna..

GöteborgsPosten - 18 jan 12 kl. 09:00

Partiledardebatt i riksdagen

I dag hålls årets första partiledardebatt i riksdagen. Den är särskilt viktig för den hårt trängde S-ledaren Håkan Juholt som tampas med dåliga opinionssiffror, intern kritik och nya klavertramp..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Lena Hallengren (S): ”Det handlar om kompetensförsörjning”

Antalet vårdplatser i Sverige har minskat stadigt de senaste tretton åren. Socialminister Lena Hallengren (S) säger i kvällens Aktuellt det handlar om att jobba med kompetensförsörjning..

SVT - 6 timmar sedan

FOI-expert: ”Avgörande är hur den här utvecklingen tolkas av Ryssland”

USA:s neddragning av 3 000 marinkårssoldater till militärövningen Cold Response i Norge i mars kan påverka Ryssland syn på Skandinavien. – Det avgörande är hur den här utvecklingen tolkas av Ryssland, säger Niklas Granholm, säkerhetspolitisk analytiker vid FOI..

SVT - 6 timmar sedan

USA drar tillbaka 3 000 marinkårssoldater från övning i Norge – skickas till Mellanöstern

USA skickar 3 000 färre soldater till militärövningen Cold Response i Nordnorge i mars, säger Per-Thomas Bøe, talesperson för Norges Försvarsmakt, till SVT Nyheter. Enligt NRK skickas marinkårssoldaterna till Mellanöstern..

SVT - 9 timmar sedan

SVT avslöjar: AF trotsade juristernas råd – lanserade tjänst som kan bryta mot lagen

Arbetsförmedlingens nya webbtjänst Snabbintervjuer marknadsförs sedan i höstas med reklamfilmer och annonser för miljoner. Men lanseringen sker i strid med slutsatserna från myndighetens eget informationssäkerhetsråd, som kommit fram till att tjänsten kan bryta mot lagen. Efter SVT:s granskning svänger nu myndigheten..

SVT - 9 timmar sedan

Användare drabbade av bluffmejl från Netflix

Just nu skickas bluffmejl som ser ut att komma från Netflix ut till olika användare i Sverige. Mejlet uppmanar användare att uppdatera sin betalningsinformation för att kunna fortsätta använda streamingtjänsten – och de ska vara väldigt trovärdiga. – Det är väldigt lätt att gå på det, jag som arbetat inom IT-säkerhet i många år fick själv titta på det flera gånger innan jag förstod att det var en bluff, säger cybersäkerhetsexperten David Jacoby till SVT Nyheter..

SVT - 13 timmar sedan

Nytt parti med muslimer i fokus

Ett nytt parti som vänder sig till Sveriges muslimer håller på att ta form. Partiet Nyans vill bland annat att muslimer ska betraktas som en särskild minoritet, på samma sätt som exempelvis judar och samer..

SVT - 18 timmar sedan

Postnords vd: Vi står inför utmaningar

Rubriker om miljardförluster och kunkurshot har omgett Postnord efter att Dagens Nyheter tog del av en hemlig rapport förra veckan. Nu menar företagets vd Annemarie Gardshol att Postnord trots utmaningar har en bra utveckling. – Vi står inför stora utmaningar framåt och vi kan absolut göra mer i vår underliggande intjäning.

SVT - 19 timmar sedan

”Det tar på psyket rejält” – Louie som bor i området berättar om explosionen

Två explosioner skedde under natten i Husby och Kista i Stockholm. Louie som är boende i området berättar om vad som hände och menar att en sådan här händelse följer med en livet ut..

SVT - 21 timmar sedan

Laura slog larm om krisen i sjukvården – nu strömmar vittnesmålen in

Efter att Stockholms tre största sjukhus varslat 800 om uppsägning har många anställda nu fått nog. ST-läkaren Laura Björnström startade initiativet ”Stockholms sjukvårdsupprop” som på kort tid fått över 19 000 vårdanställda att engagera sig – och vittnesmålen från deras vardag har berört många. – Vi känner ett ansvar för detta, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 21 timmar sedan

Hör vårdpersonalens starka vittnesmål – inifrån sjukhuset

Stockholms sjukvårdsupprop har lyckats samla 19 000 vårdanställda på Facebook och på deras hemsida kan man ta del av hundratals vittnesskildringar. Berättelserna handlar om en överbelastad vård, patienter som hamnat i kläm och en vårdapparat helt utan marginaler. Hör de anställda läsa in sina vittnesmål från den vård som nu ska drabbats av tuffa sparkkrav..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.