Nyteknik > Teknik

Friday, 24 January, 07:06

Nyteknik - 15 jan 20 kl. 08:07

Regeringens solcellsstöd för 2020 redan på väg att ta slutTvå veckor har gått av året men redan är regeringens solcellsstöd för 2020 på väg att ta slut..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, solcellsstödför , 2020redan på , vägatt ta , slut
UNT - 14 jan 20 kl. 21:49

Regeringens solcellspengar snart slut

Två veckor har gått av året men redan är regeringens solcellsstöd för 2020 på väg att ta slut, rapporterar Dagens industri..

Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 21:49

Regeringens solcellspengar snart slut

▸ Två veckor har gått av året men redan är regeringens solcellsstöd för 2020 på väg att ta slut, rapporterar Dagens….

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 20 kl. 21:49

Regeringens solcellspengar snart slut

Två veckor har gått av året men redan är regeringens solcellsstöd för 2020 på väg att ta slut, rapporterar Dagens industri. Totalt rör det sig om 1,2 miljarder kronor i statliga bidrag som företag, organisationer och privatpersoner kan ansöka om för ins.

Sydsvenskan - 14 jan 20 kl. 21:49

Regeringens solcellspengar snart slut

Efter bara två veckor är regeringens solcellsstöd för 2020 på väg att ta slut..

GöteborgsPosten - 14 jan 20 kl. 21:52

Regeringens solcellspengar snart slut

Två veckor har gått av året men redan är regeringens solcellsstöd för 2020 på väg att ta slut, rapporterar.

Supermiljöbloggen - 02 sep 17 kl. 14:53

Solcellsstödet fördubblas – till nästan en miljard om året

Att investera i egna solceller blir alltmer populärt. Kostnaden har sjunkit rejält de senaste åren, och nu blir det ännu billigare. Investeringsstödet för solceller höjs och det totala stödet är mer än en fördubbling från tidigare.

Cornucopia - 12 dec 18 kl. 18:36

Moderaternas och KD:s budget gick igenom - solcellsstödet fasas ut

Moderaternas och Kristdemokraternas budget gick som väntat igenom. Det innebär omfattande skattesänkningar för de som har jobb eller är pensionärer, men också neddragningar. Aktuellt för bloggen är t ex att solcellsstödet fasas ut.

Vimmerby Tidning - 17 jan 20 kl. 15:50

Solcellsstödet kan ta slut redan i februari

Året har knappt börjat men ändå verkar det som att regeringens stöd till solceller för år 2020 är på väg att ta slut..

Supermiljöbloggen - 10 apr 14 kl. 13:30

Regeringens vårbudget ur miljösynpunkt

Regeringen släppte igår vårbudgeten, sina förslag inför budgetpropositionen för 2015. Att reda ut miljösatsningar eller ickesatsningar i budgeten är svårt då mycket kopplat till miljö gömmer sig i andra kategorier, exempelvis inom energi, kommunbidrag eller kommunikationer. Det finns däremot tydliga indikationer som kan ge en bild, vilka SMB försökt sammanställa.

Supermiljöbloggen - 21 mar 15 kl. 11:40

Vad har Sverige för klimatmål till år 2020? – SMB reder ut

Vill den rödgröna regeringen att en tredjedel av utsläppsminskningarna ska göras utomlands? Eller ska klimatmålet nås genom inhemska utsläppsminskningar? David Kihlberg, sakkunnig i klimatfrågor på Naturskyddsföreningen, skrev i går ett blogginlägg på föreningens hemsida där han ställer sig frågan vad regeringen egentligen har för klimatmål till år 2020.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 5 minuter sedan

”Slöseri att subventionera borätternas laddstolpar”

DEBATT. Visst kan skattebetalarna vara med och betala för övergången till fossilfri vägtrafik. Men då måste subventionerna användas till att ta bort hinder för elbilarna – inte höja värdet på bostadsrätter i Stockholmsområdet, skriver Tobias Henmark, Allego..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Svenska teknikbolagen i Kina: Så hanterar vi coronaviruset

ABB har 100 anställda i Wuhan, men känner inte till att någon av dem ska ha smittats av det nya coronaviruset. Volvo Cars har stoppat alla resor till staden..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Volvo Cars anklagas för avgasfusk

Volvos suv-bilar släpper ut uppemot tolv gånger mer kväveoxider i normal körning än vad som anges i tester, hävdar en tysk miljöorganisation som anklagar bilföretaget för medvetet fusk, likt ”dieselgate”..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Elektrifieringen av flyget ska skyndas på

Regeringen vill påskynda elektrifieringen av flygbranschen. Vad som krävs för att få till omställningen ska nu utredas..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Grönt ljus för norsk oljeutvinning i Arktis

Den norska statens planer för utvidgad oljeexploatering i Arktis har fått grönt ljus i en andra domstolsprövning. Greenpeace planerar att överklaga domen till Norges högsta domstol..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Här är teknik som kan bromsa coronavirusets spridning

Flygplatser världen över har infört hälsokontroller av passagerare från Kina. Men det finns fler tekniska lösningar som kan begränsa coronavirusets spridning..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Det här vet vi om det nya coronaviruset

I dag ska en expertkommitté vid Världshälsoorganisationen WHO besluta om utbrottet av det nya coronaviruset n2019-CoV ska klassas som ett internationellt hälsohot. Det här vet vi om viruset så här långt..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Britterna står på sig om digitalskatt

Storbritanniens regering vill ha ett handelsavtal med USA. Men planerna på att i april införa en omsättningsskatt på digitala tjänster på amerikanska bolag som Google, Facebook och Amazon kvarstår, bekräftar landets näringsminister Andrea Leadsom..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Apple kan släppa ny, billigare Iphone i mars

En ny budgetlur blir Apples nästa drag i fajten mot Huawei och Samsung. Masstillverkingen av Iphone SE 2 uppges dra igång i februari, skriver Bloomberg..

Nyteknik - 21 timmar sedan

”Osäkert om datalagring för appar ger effekt”

Säpo trycker på regeringen att godkänna datalagring från meddelande-appar. Men det är inte ens säkert om den typen av mer omfattande datalagring är förenlig med EU-rätten, säger Daniel Westman, expert på it-rätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.