Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 23 January, 09:55

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 08:00

Min mening: F d kommunalrådet: ”Detta är inte att ta ansvar”Nya tillsättningar borde skett snabbare, enligt Bjuvs avgående kommunalråd Anders Månsson (S).
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Bjuvs, Anders Månsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min meningF d , kommunalrådetDetta är inte att , ta ansvar
Skånskan - 22 nov 16 kl. 11:51

Kommunalrådet efterlyser dialog

SVEDALA Kommunalrådet Linda Allansson Wester (M) ifrågasätter i ett brev till etableringsminister Ylva Johansson (S) den nya anvisningslagen.Kommunalrådet saknar verktyg, handledning och möjligheter att klara uppgiften för att ordna bostäder och tycker att en kommun ska ha rätt att be om respit och paus om detta efterfrågas. ERWP.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 16:14

Kommunalrådet: ”Jag gjorde fel”

SVALÖV Kommunalrådet Fredrik Jönsson (C) medger att han gjort fel när han utan mandat förhandlat om kommunchefens löneförhöjning.
Men han är besviken på att hans egen sambo använts som ammunition av den forna allianskamraten Torbjörn Ekelund (L).
– Det stör mig när man går in på personliga kopplingar på det här sättet, säger Fredrik Jönsson (C).

BT - 04 apr 19 kl. 06:54

Kommunalrådet om kritiken: ”Ligger mycket i den”

Kommunalrådet Lisa Dahlberg (S) förstår kritiken som riktas mot kommunen för att man inte tar ansvar för stamfiberutbyggnaden. – Det står i vår bredbandsstrategi att det är vår del, så det ligger mycket i kritiken, säger kommunalrådet Lisa Dahlberg (S)..

Kristianstadsbladet - 20 dec 13 kl. 09:00

Nya regler oroar kommunalrådet

Foto: Bosse Nilsson
Kommunalrådet Pierre Månsson (FP) är något oroad över att Kristianstads kommun från årsskiftet kan få ta emot mångdubbelt fler ensamkommande flyktingbarn än som avtalats.
– Det handlar ju inte bara om att ta emot barnen, utan att man ska ha en hög målsättning. De ska lära sig svenska, de ska komma in i den svenska skolan, och så vidare, säger han.

Barometern - 11 jan 14 kl. 10:37

Kommunalrådet: säljer för att satsa

En försäljning av bostäder har till syfte att utveckla bostadsbolaget och möjliggöra nya satsningar, menar kommunalrådet Peter Lilja (M). – Vi vill ha ett antal objekt att välja bland och därför tar vi höjd och nämner 300 lägenheter i detta direktiv; det är för att öppna för kommande diskussioner. Så många som 300 kommer det med största sannolikhet inte att bli när det kommer till försäljning, säger han.

ÖstersundsPosten - 13 jan 16 kl. 15:12

Kommunalrådet lovar satsning på unga

Det var i november som den fristående ungdomsgården i Kullsta inte längre hade råd att fortsätta. Fram tills december 2013 drevs verksamheten som ett Leaderprojekt, men efter det har det varit mycket svårt att hitta finansiering till personal och lokalhyra. Sponsorerna har lyst med sin frånvaro, och många har väntat på att kommunen ska ta ansvar för situationen.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunalrådet ogillar agerande av vägansvarig

? Anmärkningsvärt, anser kommunalrådet Annette Riesbeck om utspelet från Rättviks kommuns vägingenjör Janko Koen att från-säga sig ansvar för kommunens vägar..

Expressen - 11 apr 14 kl. 19:12

Kommunalrådet: Stor sorg i hela kommunen

Invånarna i Högsby kommun är chockade efter nyheten om den misstänkte dagispedofilen. Även politikerna är tagna av skandalen. - Vi har ett ansvar för verksamheten och ska när allt lugnat ner sig se om vi kunnat göra något för att förhindra det inträffade, säger centerpartistiska kommunalrådet Ingemar Svanström, 61..

DalaDemokraten - 16 aug 16 kl. 18:09

Kommunalrådet: "Tänker inte åta mig något ansvar för Dalkurds flyttplaner"

Dalkurdordföranden Ramazan Kizil menar att klubben tvingas bort från Borlänge av kommunen. Något som kommunalrådet, Leif Lindström (V), starkt tillbakavisar. – Om Dalkurd vill flytta så är det inte en kommunpolitisk fråga utan en fråga för styrelsen i Dalkurd, säger Lindström..

Dalarnas tidningar - 16 aug 16 kl. 18:09

Kommunalrådet: "Tänker inte åta mig något ansvar för Dalkurds flyttplaner"

Dalkurdordföranden Ramazan Kizil menar att klubben tvingas bort från Borlänge av kommunen. Något som kommunalrådet, Leif Lindström (V), starkt tillbakavisar. – Om Dalkurd vill flytta så är det inte en kommunpolitisk fråga utan en fråga för styrelsen i Dalkurd, säger Lindström..

GöteborgsPosten - 17 jan 18 kl. 22:27

Kommunalrådet: "En viktig rapport"

Kommunen, myndigheterna, skolan och föräldrarna – alla har de ett gemensamt ansvar för att förhindra att ungdomar ansluter sig till våldsbejakande rörelser, säger kommunalrådet Marina Johansson (S), som tycker att Barnombudsmannens rapport är ett viktigt dokument..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SCB: 6,0 procent arbetslösa

I december var 329 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 6,0 procent. Det är en ökning med 1 000 personer eller 0,1 procentenheter jämfört med motsvarande månad 2018, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Sysselsättningen har öka.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sissela Kyle förlänger Sverigeturné

Sissela Kyles turné med föreställningen "Etta på listan", som spelades i Stockholm och Göteborg under hösten och som ges på flera håll i Sverige under våren, förlängs. "Publiktrycket är stort och vi har inte möjlighet att göra fler föreställningar i vår.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder nedåt, i linje med ledande Europabörser och efter kraftiga kursfall på bland annat Shanghaibörsen. OMXS-index har efter tio minuters handel backat 0,5 procent. Nedgången är bred, med 27 av 30 storbolagsaktier i OMXS30-index på m.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Henke Larsson korsar Atlanten med kändisbåt

Tv-programmet "Över Atlanten" kommer tillbaka och tar ett nytt gäng kändisar på långseglats, enligt ett pressmeddelande. Besättningen består den här gången av alpinskidåkaren Frida Hansdotter, tv-kocken och krögaren Tareq Taylor, fotbollslegendaren Henr.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Svensk EM-kritik: ”Skittråkigt för publiken”

Fler lag i turneringen – och fler betydelselösa matcher..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Vinterstorm skakar Spanien – sju döda

Sju personer har omkommit och fyra saknas efter en storm som svept över Spanien sedan i söndags. Restauranger och affärer längs östra kusten har förstörts av höga vågor och hårda vindar och gator har översvämmats av kraftiga regn. Bland dödsfallen finns.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nytt forskargrepp om insekter och klimat

Hur tacklar insekterna klimatförändringarna? Den frågan är central för ett nytt svensktyskt forskningscenter som invigs i Alnarp i Skåne på måndag. Bakom står tyska Max Planck-sällskapet, Lunds universitet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Nye LeBron James” glänste i NBA-debuten

Basketvärlden har fått vänta på Zion Williamsons proffsdebut. Men nu har NBA:s framtida superstjärna gjort entré och han övertygade direkt. 19-åringen satte 22 poäng i sin första match.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kullerstenarna på busstorget flyttar fortfarande på sig

Nu görs en sista läggningstest innan markytan får bytas ut..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polis missade låsa dörren – misstänkt gick ut

En frihetsberövad i arresten i Enköping kunde under nyårsnatten själv öppna sin celldörr och ta sig ut, enligt Upsala Nya Tidning. Detta efter att en polisassistent, som inte fått lära sig hur man stänger dörren ordentligt, lämnat dörren olåst. Polisass.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.