Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 21 January, 01:41

Expressen Dina Pengar - 15 jan 20 kl. 07:52

Ikea återkallar mugg – kan ge fosterskadorIkea återkallar en mugg med namnet ”Troligtvis” med omedelbar verkan.Kunder som köpt en ”Troligtvis”, som finns i fyra färger, uppmanas att sluta använda den.Tester visar att muggen kan avge kemikalier, som i sin tur kan ge fosterskador och nedsatt fortplantningsförmåga..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Troligtvis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikea, återkallar, muggkan ge , fosterskador
Expressen - 15 jan 20 kl. 07:02

Ikea återkallar mugg – kan ge fosterskador

Ikea återkallar en mugg med namnet ”Troligtvis” med omedelbar verkan.Kunder som köpt muggen, som finns i fyra färger, uppmanas att sluta använda den.Tester visar att den kan avge kemikalier som ger nedsatt fortplantningsförmåga och fosterskador..

Expressen - 15 jan 20 kl. 07:30

MORGONENS NYHETER: Oväder drar in över Sverige • Ikea återkallar mugg – kan ge fosterskador • Man skjuten i Skogås – en person gripen för mordförsök

Ovädret med vindar över 20 meter per sekund drog i natt in över den svenska Västkusten. Ett stort antal tåg ställs in till följd av ovädret.■■■Ikea återkallar en mugg med namnet ”Troligtvis” med omedelbar verkan.

Aftonbladet - 15 jan 20 kl. 06:28

Ikea återkallar mugg – kan avge kemikalier

▸ Ikea återkallar en indisk-tillverkad resemugg som går under namnet ”Troligtvis” Den kan avge en kemikalie som kan ge….

GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 06:20

Ikea återkallar mugg – kan vara giftig

Under onsdagen meddelar möbeljätten Ikea att man återkallar en resemugg. Anledningen är att muggen kan avge mer kemikalier än tillåtet..

Sydsvenskan - 15 jan 20 kl. 06:40

Ikea återkallar mugg – kan avge giftigt ämne

Ikea uppmanar kunder som har köpt en resemugg med namnet "Troligtvis" att sluta använda muggen och lämna tillbaka produkten till ett Ikeavaruhus mot återbetalning. Anledningen är att muggen kan ge ifrån sig alltför höga halter av det giftklassade ämnet.

Aftonbladet - 15 jan 20 kl. 06:40

Ikea återkallar mugg – kan avge giftigt ämne

▸ Ikea uppmanar kunder som har köpt en resemugg med namnet "Troligtvis" att sluta använda muggen och lämna tillbaka….

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 06:40

Ikea återkallar mugg – kan avge giftigt ämne

Ikea uppmanar kunder som har köpt en resemugg med namnet "Troligtvis" att sluta använda muggen och lämna tillbaka produkten till ett Ikeavaruhus mot återbetalning. Anledningen är att muggen kan ge ifrån sig alltför höga halter av det giftklassade ämnet.

UNT - 15 jan 20 kl. 06:40

Ikea återkallar mugg – kan avge giftigt ämne

Ikea uppmanar kunder som har köpt en resemugg med namnet "Troligtvis" att sluta använda muggen och lämna tillbaka produkten till ett Ikeavaruhus mot återbetalning..

DN - 15 jan 20 kl. 07:05

Ikea återkallar mugg – kan avge giftigt ämne

Ikea uppmanar kunder som har köpt en resemugg med namnet ”Troligtvis” att sluta använda muggen och lämna tillbaka….

Corren - 15 jan 20 kl. 07:54

Ikea återkallar mugg – kan avge giftigt ämne

Ikea uppmanar kunder som har köpt en resemugg med namnet "Troligtvis" att sluta använda muggen och lämna tillbaka produkten till ett Ikeavaruhus mot återbetalning..

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 45 minuter sedan

Danska partier vill dra sig ur Postnord

Postnord, som är en sammanbildning av svenska och danska posten, riskerar konkurs om man inte får stöd av staten, har en hemlig rapport avslöjat. Nu vill flera danska partier att landet ska dra sig ur företaget, skriver danska Finans..

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Baylan öppen för statsstöd till Postnord

Näringsminister Ibrahim Baylan öppnar för statsstöd till Postnord, skriver Dagens Nyheter.Tidningen har tidigare rapporterat att bolaget riskerar konkurs utan pengar från staten..

Expressen Dina Pengar - 9 timmar sedan

Den sista anställda på Löwengrip Invest slutar

För mindre ett halvår sedan hade Löwengrip Invest tio anställda och planerade för en lansering i USA.Nu står grundaren ensam kvar i resterna av sitt företagsimperiums kronjuvel.– Marisol blir alltså sista anställda som lämnar Löwengrip Invest, skriver Isabella Löwengrip i dag.

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Varuhuskedjan i konkurs – funnits i 140 år

Den brittiska detaljhandelskedjan Beales, med 22 varuhus och cirka 1 300 heltidsanställda, har ansökt om konkurs.Det rapporterar Independent..

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Ygemans svar till Postnord: Tillsätter utredning

Energi- och digitaliseringsministern Anders Ygeman (S) kommer tillsätta en ny postlagsutredning för att se över utmaningarna som Postnord står inför. – Vi kommer tillsätta en postlagsutredning tidigt i vår. Den ska se över lagen i ett brett perspektiv, säger Ygeman..

Expressen Dina Pengar - 13 timmar sedan

Samtal inlett om tillståndskrav för Swish

I november avslöjades det att betaltjänsten Swish saknar tillstånd hos Finansinspektionen.Nu ska myndigheten ha inlett samtal med appen gällande tillståndskrav. Det rapporterar SVT Nyheter..

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

Efter kraven: Fem extra miljarder till välfärden

Efter påtryckningar från oppositionspartierna om mer pengar till välfärden håller nu regeringen, Centerpartiet och Liberalerna en presskonferens. De säger nu att fem så kallade välfärdsmiljarder utlovas i vårbudgeten. .

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Bostadspriserna tillbaka på 2017 års rekordnivåer

Bostadspriserna fortsatte upp säsongsrensat i december och närmar sig den tidigare toppnivån från 2017, noterar analytiker i kommenterar till Valueguards boprisstatistik för december.– Sammantaget har den svenska bostadsmarknaden nu nästan helt återhämtat sig från nedgången 2017 och vi räknar med att bostadspriserna fortsätter stiga, skriver Handelsbankens seniorekonom Anders Bergvall i ett marknadsbrev..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Så mycket höjs pensionen utan efterlevandeskyddet

Under hela 2 000-talet har pensionerna sjunkit i jämförelse med slutlönen – från drygt 70 procent till en bra bit under 60 procent.Ett enkelt sätt att trycka upp framtida pensionen är att välja bort återbetalningsskyddet på tjänstepensionen.Enligt beräkningar från Collectum handlar det om en tusenlapp mer i månaden som pensionär..

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Kravet: Tre dagar – för att dela ut brev

Postnords vd Annemarie Gardshol bekräftar för DN att Postnord kommer att gå med miljardförluster inom något år om inte något görs.För att få ekonomin att gå ihop kräver hon att servicekraven minskar – och vill att de ska få tre dagar på sig att dela ut post. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.