SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 27 January, 08:02

SmålandsPosten - 15 jan 20 kl. 07:00

Jonas Engman: Vi måste tåla att bli granskade självaVi granskar företag, politiker och missförhållanden. Det är på ett sätt självklart för oss. Det ingår så att säga i den journalistiska grunden. Att belysa och lyfta upp sådant som kanske inte alltid står rätt till. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Engman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonas, EngmanVi måste , tålaatt bli , granskade, själva
YLE - 06 jun 16 kl. 15:07

Toppdomaren Jonas Eriksson: ”Jag försöker alltid njuta någon sekund”

Han har en klar målsättning: att få döma EM-finalen på Stade de France i Paris den 10 juli. Det skulle vara höjdpunkten i hans karriär. Men svensken Jonas Eriksson är väl medveten om att vägen till finalen är lång.

YLE - 06 jun 16 kl. 15:07

Jonas Eriksson hoppas få döma EM-finalen

Han har en klar målsättning: att få döma EM-finalen på Stade de France i Paris den 10 juli. Det skulle vara höjdpunkten i hans karriär. Men svensken Jonas Eriksson är väl medveten om att vägen till finalen är lång.

GöteborgsPosten - 08 apr 15 kl. 18:00

Västlänkens nya fakta aldrig granskade

Jonas Ransgård (M), Helene Odenjung (FP) och David Lega (KD) gör gällande att Västlänken redan utsatts för en granskning. Vad de inte vet eller blundar för är hur granskningen egentligen har gått till, skriver Martin Wannholt..

Kristianstadsbladet - 06 apr 13 kl. 12:00

Inga röda siffror i elitserielagen

IFK Kristianstad går mot ett ekonomsikt succéår. Samtidigt ser läget för hela elitserien ljusare ut än på mycket länge. Och nu får liganämnden sällsynt beröm ?

YLE - 13 jul 17 kl. 06:42

Polisen bötfäller sällan berusade cyklister

Det är vanligt bland finländare att cykla i berusat tillstånd, visar en ny enkät från Trafikskyddet. Trots det bötfäller polisen säller cyklister för styrstångsfylla. Trafikskyddet har i maj frågat finländare hur ofta de kör cykel i onyktert tillstånd.

Kristianstadsbladet - 05 maj 14 kl. 10:36

Hård mediekritik mot tidningen

Reportrar på Norra Skåne som har till uppdrag att få andra att prata ut uppmanades själva att vara försiktiga med uttalanden.
Det var ett av avslöjandena som radioprogrammet Medierna i P1 avslöjade i lördags, när de tog upp händelserna på Norra Skåne.I en inspelning från ett samtal framgår att Mimmi Bernfalk-Karlsson sätter press på Anders Kauranen och uppmanar honom att tänka på lojalitetsplikten mot företaget.

Expressen - 24 mar 11 kl. 21:40

Färjestads avgörande kunde ha ogillats

Färjestad avgjorde med fyra minuter kvar. Men Jonas Junlands avgörande kunde ha dömts bort då videodomaren granskade ett tidigare AIK-skott. Daniel Rudslätts skott tog dock i ramen och Färjestad har nu 2-0 i matcher.

Alliansfritt Sverige - 22 jan 12 kl. 11:36

"Bu eller blä?" vecka 3PREMIÄR. Alliansfritt Sverige arbetar ständigt med utveckling av bloggen och idag introducerar vi ett nytt koncept (oroa er inte, det går fortfarande ut på grisbrottning med Alliansen). Vi kommer att sammanfatta den gångna veckan i "Bu eller blä?

Trelleborgs Allehanda - 30 apr 13 kl. 04:00

Lobbyismens goda sidor

Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Att före detta politiker blir PR-konsulter är inget hot mot demokratin.
Aftonbladet granskade på måndagen vad före detta politiker försörjer sig på. Att före detta ministrar och riksdagsledamöter har kunnat leva gott på generösa ersättningar långt efter att den politiska karriären avslutats är något som upprört och upprör många.

Sydsvenskan - 13 aug 13 kl. 06:30

Vinstfrågan ett lockbete i röstfisket

Stefan Löfven hoppas att skolan ska bli en vinnarfråga för Socialdemokraterna i nästa års val.Men hur långt vågar han gå för att förhindra att riskkapitalister plockar ut vinst ur friskolorna?Om en vecka börjar höstterminen för åttatusen elever som tillsammans med sina föräldrar valt John Bauer-skolor runt om i landet.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Grammygalan hyllade Bryant

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

NBA hyllade Kobe Bryant

Den nordamerikanska basketligan NBA var i chock efter legendaren Kobe Bryants död i en helikopterolycka, men beslutade att söndagens åtta matcher trots allt skulle spelas..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Svensk fentanylepidemi har stannat av

Nätdrogen fentanyl tog över hundra människors liv 2017. Förra året dog två personer av drogen. En ökad medvetenhet om substansens farlighet och unika rättsfall mot säljare är delar av förklaringen till minskningen.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Allt vanligare med specialkost i skolan

Mer än vart tionde skolbarn äter specialkost. Det visar preliminära siffror från Växjö kommun. – Det är fler än jag trodde, säger verksamhetschef Anneli Ekstedt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kocken: ”Viktigt att man inte ska känna sig udda”

Omkring 40 portioner specialkost tillagas dagligen i Pilbäckskolans kök. – Det är viktigt att man inte ska känna sig udda, säger kocken Anna-Karin Glad Ericsson..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hans parti vill förbjuda snabblånen

Vänsterpartiet motionerar i riksdagen om att förbjuda snabblån. – Det är en klassfråga. De som är skuldsatta är framför allt låginkomsttagare, lågutbildade och arbetslösa, säger Jon Thorbjörnson, en av sju riksdagsledamöter som skrivit under motionen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Brevbärare behöll 24 000 brev

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Finländska pappersarbetare går ut i strejk

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Auschwitz – mänsklighetens moraliska nollpunkt

Att många av världens politiska ledare samlas i södra Polen för att hedra minnet av befrielsen av förintelselägret Auschwitz-Birkenau är ingen tillfällighet. Förintelsen har blivit en fråga som angår oss alla..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Damberg: "Inte bra" med för få polisstudenter

Det är inte bra att ha hundratals tomma platser på landets polisutbildningar, säger inrikesminister Mikael Damberg (S) till TT. Han hoppas att nya åtgärder ska råda bot på situationen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.