SVT > Inrikes

Wednesday, 22 January, 04:26

SVT - 15 jan 20 kl. 06:33

Barnidrottsföretagen växer: ”Köper bort att behöva hoppa in som tränare”Har du hört talas om Knatteskutt, Flipkidz eller Parkour Academy? Det är bara några av de sportkurser för barn och unga som växer kraftigt, visar en kartläggning som SVT har gjort. Men de är inte gratis. – Man köper ju bort att behöva hoppa in som tränare, så det är det värt, säger fotbollspappan Rickard Persson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Knatteskutt, Parkour Academy, SVT, Rickard Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnidrottsföretagen, växer, Köper, bortatt , behöva, hoppain som , tränare

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Lena Hallengren (S): ”Det handlar om kompetensförsörjning”

Antalet vårdplatser i Sverige har minskat stadigt de senaste tretton åren. Socialminister Lena Hallengren (S) säger i kvällens Aktuellt det handlar om att jobba med kompetensförsörjning..

SVT - 6 timmar sedan

FOI-expert: ”Avgörande är hur den här utvecklingen tolkas av Ryssland”

USA:s neddragning av 3 000 marinkårssoldater till militärövningen Cold Response i Norge i mars kan påverka Ryssland syn på Skandinavien. – Det avgörande är hur den här utvecklingen tolkas av Ryssland, säger Niklas Granholm, säkerhetspolitisk analytiker vid FOI..

SVT - 6 timmar sedan

USA drar tillbaka 3 000 marinkårssoldater från övning i Norge – skickas till Mellanöstern

USA skickar 3 000 färre soldater till militärövningen Cold Response i Nordnorge i mars, säger Per-Thomas Bøe, talesperson för Norges Försvarsmakt, till SVT Nyheter. Enligt NRK skickas marinkårssoldaterna till Mellanöstern..

SVT - 10 timmar sedan

SVT avslöjar: AF trotsade juristernas råd – lanserade tjänst som kan bryta mot lagen

Arbetsförmedlingens nya webbtjänst Snabbintervjuer marknadsförs sedan i höstas med reklamfilmer och annonser för miljoner. Men lanseringen sker i strid med slutsatserna från myndighetens eget informationssäkerhetsråd, som kommit fram till att tjänsten kan bryta mot lagen. Efter SVT:s granskning svänger nu myndigheten..

SVT - 10 timmar sedan

Användare drabbade av bluffmejl från Netflix

Just nu skickas bluffmejl som ser ut att komma från Netflix ut till olika användare i Sverige. Mejlet uppmanar användare att uppdatera sin betalningsinformation för att kunna fortsätta använda streamingtjänsten – och de ska vara väldigt trovärdiga. – Det är väldigt lätt att gå på det, jag som arbetat inom IT-säkerhet i många år fick själv titta på det flera gånger innan jag förstod att det var en bluff, säger cybersäkerhetsexperten David Jacoby till SVT Nyheter..

SVT - 14 timmar sedan

Nytt parti med muslimer i fokus

Ett nytt parti som vänder sig till Sveriges muslimer håller på att ta form. Partiet Nyans vill bland annat att muslimer ska betraktas som en särskild minoritet, på samma sätt som exempelvis judar och samer..

SVT - 19 timmar sedan

Postnords vd: Vi står inför utmaningar

Rubriker om miljardförluster och kunkurshot har omgett Postnord efter att Dagens Nyheter tog del av en hemlig rapport förra veckan. Nu menar företagets vd Annemarie Gardshol att Postnord trots utmaningar har en bra utveckling. – Vi står inför stora utmaningar framåt och vi kan absolut göra mer i vår underliggande intjäning.

SVT - 20 timmar sedan

”Det tar på psyket rejält” – Louie som bor i området berättar om explosionen

Två explosioner skedde under natten i Husby och Kista i Stockholm. Louie som är boende i området berättar om vad som hände och menar att en sådan här händelse följer med en livet ut..

SVT - 21 timmar sedan

Laura slog larm om krisen i sjukvården – nu strömmar vittnesmålen in

Efter att Stockholms tre största sjukhus varslat 800 om uppsägning har många anställda nu fått nog. ST-läkaren Laura Björnström startade initiativet ”Stockholms sjukvårdsupprop” som på kort tid fått över 19 000 vårdanställda att engagera sig – och vittnesmålen från deras vardag har berört många. – Vi känner ett ansvar för detta, säger hon till SVT Nyheter..

SVT - 21 timmar sedan

Hör vårdpersonalens starka vittnesmål – inifrån sjukhuset

Stockholms sjukvårdsupprop har lyckats samla 19 000 vårdanställda på Facebook och på deras hemsida kan man ta del av hundratals vittnesskildringar. Berättelserna handlar om en överbelastad vård, patienter som hamnat i kläm och en vårdapparat helt utan marginaler. Hör de anställda läsa in sina vittnesmål från den vård som nu ska drabbats av tuffa sparkkrav..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.