GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 18 January, 05:21

GöteborgsPosten - 14 jan 20 kl. 16:34

Stängs av åtta matcher efter slag mot halsenEn innebandyspelare i Falun, Patrik Rokka, stängs av i åtta matcher för att "medvetet och med direkt avsikt att skada slår sin motspelare på halsen med klubban som tillhygge" i matchen mot Jönköping tidigare i januari. Det skriver Juridiska nämnden (JN) på Svenska innebandyförbundets webbplats..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Falun, Rokka, Jönköping, Juridiska, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stängsav , åttamatcher efter slag mot , halsen
HBL - 29 dec 13 kl. 10:41

HS: Packalén vill poängsätta hyresgäster

Riksdagsmannen och kommunalpolitikern Tom Packalén (Sannf) vill poängsätta dem som bor i stadens hyreslägenheter och låta dem som får de lägsta poängen bo på de sämsta områdena, skriver Helsingin Sanomat.Han föreslår att bostadsområdena skulle poängsättas på en skala från 0 till 5. De hyresgäster som sköter sig sämst skulle flyttas till 0-områdena.

Expressen - 28 feb 13 kl. 07:06

Här trängs åtta personer i ett rum

BODEN. Med lakan som enda vägg, måste flyktingar dela rum i månader. Ju fler som trängs in bredvid varandra, desto mer tjänar fastighetsägaren, visar Expressens granskning.

YLE - 15 dec 14 kl. 15:09

Puckhörnan! Se Kunnas, Saxén och Karhu poängsätta hockeyhösten

Sporthörnan gav tre hockeytyckare varsin bunt med siffror. Uppdraget till Kaj Kunnas, Filip Saxén och Anki Karhu var klart: Betygsätt den finländska ishockeyhösten. Sporthörnan poängsätter hockeyhösten31 minuterSpela upp klipp på Arenan: Sporthörnan poängsätter hockeyhösten Först av allt fick trion rangordna och ge poäng åt de tre ligor som i höst kämpat om uppmärksamheten.

IDG - 20 nov 15 kl. 13:50

Humanyze analyserar personalen - med chip runt halsen


Med en pryl som hängs runt halsen på varje medarbetare kan Humanyze mäta hur de interagerar, och räkna ut vad som behöver göras för att få dem mer kreativa..

YLE - 30 dec 13 kl. 12:53

Soini: Poängsättning löser inte bostadsproblemen

Sannfinländarnas orförande Timo Soini stöder inte riksdagsledamot Tom Packaléns (Sannf.) uppmärksammade förslag om att införa ett poängsystem för Helsingfors hyresgäster. Enligt Soini är det bra att man lyfter fram missförhållanden inom bostadspolitiken, han tar ändå avstånd från Packaléns modell.

YLE - 11 apr 18 kl. 14:51

Omsorgsministern om poängsättningen av patienter: Vårdcentralen får inte veta vilken ersättning som betalas för enskilda patienter

Omsorgs- och familjeminister Annika Saarikko ( C ) tonar ned uppståndelsen kring planerna på att poängsätta vårdbehovet bland patienterna. Enligt Sarikko kommer den omtalade poängsättningen inte att kunna kopplas till ihop med enskilda patienter..

YLE - 11 apr 18 kl. 14:51

Omsorgsministern om poängsättningen av patienter:Hälsocentralen får inte veta vilken ersättning som betalas för enskilda patienter

Omsorgs- och familjeminister Annika Saarikko ( C ) tonar ned uppståndelsen kring planerna på att poängsätta vårdbehovet bland patienterna. Enligt Saarikko kommer den omtalade poängsättningen inte att kunna kopplas till ihop med enskilda patienter..

SR - 19 okt 17 kl. 11:00

Video: Så poängsätts Kinas medborgare via en app

Har du hört talas om WeChat? Det är Kinas enormt använda allt i allo-app. I den kan du handla, dejta, betala räkningar och mycket mer.

SR - 11 apr 18 kl. 15:27

Finländarnas hälsa ska poängsättas

I Finland finns planer på att poängsätta alla medborgare för att räkna ut hur mycket var och en uppskattas belasta vården i framtiden. Det uppger tidningen Helsingin Sanomat. Förslaget är en del av en omfattande och omtvistad förändring inom social- och hälsovården..

SR - 29 apr 18 kl. 03:00

Hus där människor mår bra ska poängsättas

I Lund håller man just nu på att utveckla ett system för att poängsätta välmående i boendemiljöer. Tesen är att personer som vistas i "gröna" miljöer trivs bättre, har bättre korttidsminne och visar mer empati gentemot varandra..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 20 kl. 16:32

Stängs av åtta matcher efter slag mot halsen

En innebandyspelare i Falun, Patrik Rokka, stängs av i åtta matcher för att "medvetet och med direkt avsikt att skada slår sin motspelare på halsen med klubban som tillhygge" i matchen mot Jönköping tidigare i januari. Det skriver Juridiska nämnden (JN).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Ny seger för Vranjes gäng – gynnar inte Sverige

Slovenien fortsätter att vinna i handbolls-EM..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Tyngre andra runda i Stensons årspremiär

Två bogeys och bara en birdie. Henrik Stenson följde upp inledande 68 slag med att gå ett slag över banans par i Singapore. Inte den uppföljning han hade hoppats på i årspremiären, den här gången förlagd till Asientouren och Sentosa Golf Club..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Stockholmsbörsen fortsatte uppåt

Stockholmsbörsen avslutade handelsveckan med en tydlig uppgång. Vid stängning hade OMXS-index stigit 0,8 procent. För hela veckan var uppgången 1,9 procent..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Charmiga kvarterskrogen i Linné briljerar

”Den som är ute efter klassisk fransk husmanskost kan inte hitta ett bättre ställe i Göteborg.”.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Äldre kvinna rånad i Kortedala

En äldre kvinna rånades under fredagseftermiddagen på sin handväska i Kortedala. Två misstänkta sprang från platsen och har ännu inte påträffats..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Återfunnen Klimtmålning är äkta

Den målning som hittades gömd inuti en vägg vid det italienska konstmuseet Ricci Oddis är "Bildnis einer Frau" ("Porträtt av en kvinna") av den österrikiske konstnären Gustav Klimt, uppger lokala myndigheter..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Boende evakuerade efter rån

Flera bostäder utrymdes sedan ett misstänkt föremål lämnats kvar vid ett rån mot apotek i Malmö. Polisens bombtekniker kunde senare konstatera att föremålet var ofarligt..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Kvinnligt domarpar skriver innebandyhistoria

För första gången genom tiderna döms en match i herrarnas superliga i innebandy av kvinnliga domare..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Svenonius om vårdläget: "Mycket bekymmersamt"

Personal har slagit larm om vårdkaos på Stockholms sjukhus – en läkare liknade situationen med en krigszon..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

McGregor: "Jag är fortfarande densamma"

Stora, svarta rubriker har radats upp och till viss del format Conor McGregor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.