Aftonbladet > Opinion

Wednesday, 29 January, 22:35

Aftonbladet - 15 jan 20 kl. 00:00

Stockholms vårdkris är Kristerssons ansvar
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kristerssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholms, vårdkrisär , Kristerssons, ansvar
Alliansfritt Sverige - 13 mar 13 kl. 15:45

Hela listan - Moderatstyrda Stockholms landsting många motgångar

LISTAN. Tycker du att det är många dåliga nyheter om hur det går i de moderatstyrda Stockholms läns landsting? Det tycker vi med för vi hinner inte med att skriva om allt som händer.

DN - 01 sep 17 kl. 17:58

Kristerssons besked om SD välkomnas i Skåne och Stockholm

Ulf Kristerssons besked om hur han ser på regeringsfrågan och Sverigedemokraterna väcker positiva reaktioner bland moderater både i Skåne och Stockholms stad.    .

Cornucopia - 21 maj 19 kl. 11:43

Stockholms stad i skuldfest - vill höja skuldtaket

Stockholms stad befinner sig i en skuldfest. Kommunen uppges av SvD vara nära att slå i sitt skuldtak på 60 GSEK och vill nu höja det till 75 GSEK, samt sälja av fastigheter. Detta trots att vi haft högkonjunktur och bostadsfest, där kommunen kunnat dryga ut kassan genom att sälja mark och byggrätter till bostadsexploatering.

Expressen - 12 aug 18 kl. 12:20

Kristerssons (M) ansikte kapat i högerextrema plakat

Smutskastningen under valrörelsens slutspurt tilltar i styrka.Högerextrema Nordisk ungdom har nu tryckt upp fejkade valaffischer som ser ut att komma från Moderaterna, något som Aftonbladet var först med att rapportera om.– Vi kommer polisanmäla det här, säger Mattias Thorsson, kommunikationschef på Moderaterna i Stockholms stad och län.

DN - 28 sep 18 kl. 12:16

Påståenden om Kristerssons utförsäljningar stämmer – nästan

I en spridd Facebookstatus lyfts flera påståenden om de avknoppningar som ägde rum i Stockholms stad under 2006–2008. Det mesta som sägs i inlägget, som kritiserar Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, är faktiskt helt sant, även om Ulf Kristersson inte formellt var ansvarig för de avknoppningar som gjordes..

City - 20 jan 11 kl. 10:01

Nu hyllar vi Stockholms bästa

För sjätte året delar City ut stockholmarnas eget pris, Citypriset. Vi kommer att hylla stans bästa krögare, bartenders, konstskapare och butikseldsjälar. Nytt för i år är att vi också prisar årets viktigaste kulturgärningar och bästa Stockholmsskildrare.

City - 20 jan 11 kl. 10:28

Nu hyllar vi Stockholms bästa

För sjätte året delar City ut stockholmarnas eget pris, Citypriset. Vi kommer att hylla stans bästa krögare, bartenders, konstskapare och butikseldsjälar. Nytt för i år är att vi också prisar årets viktigaste kulturgärningar och bästa Stockholmsskildrare.

Alliansfritt Sverige - 27 nov 11 kl. 06:00

Privatiseringen av Stockholms gallerior - en studie i fuck-ups


ÄGANDE. När Libyens diktator Muhammar Khadaffi den 20:e oktober i år tillfångatogs i ett avloppsrör och avrättades var det nog ingen, allra minst han själv, som reflekterade över att han var en av ägarna till många av Stockholms gallerior. Fyra år tidigare hade de borgerliga i stadshuset gett sig ut i jakt på en privat ägare som kunde ta över många av stadens gallerior.

Sydsvenskan - 17 feb 11 kl. 21:34

Damberg vill "ta ansvar" för S

Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix
Mikael Damberg, som pekats ut som möjlig partiledarkandidat i Socialdemokraterna, skriver på Facebook att han "verkligen vill vara med och ta ansvar för den nystart som partiet behöver".
Mikael Damberg, som pekats ut som möjlig partiledarkandidat i Socialdemokraterna, skriver på "Hur jag bäst kan göra nytta och vilken roll jag kan spela är det andra som får avgöra", skriver han vidare enligt sajten Makthavare.se.

SVT - 27 feb 11 kl. 18:07

Ingen tar ansvar för barn som skolkar

Stockholms stad tar inte sitt ansvar för kommunens barn, därför har skolorna stora problem med skolkning. Det visar en granskning gjord av Skolinspektionen..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Vi vinner på att hålla ihop med britterna

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Politiskt spel hotar klimatomställning

Aftonbladet - Igår: 15:45

Trump har planer men inte för fred

Aftonbladet - Igår: 00:00

Det går inte att strunta i verkligheten

Aftonbladet - I förrgår: 21:45

Nazisters hat måste få konsekvenser

Aftonbladet - I förrgår: 16:00

Oppositionen räddade Magdalena Andersson

Aftonbladet - 25 jan 20 kl. 21:45

Vilgot: räkningen kommer

Aftonbladet - I förrgår: 00:00

Vissa blir rika av försämrad vård

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.