Aftonbladet > Nyheter

Friday, 24 January, 15:54

Aftonbladet - 15 jan 20 kl. 05:26

En vecka efter nedskjutningen – så är situationen i Iran▸ I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om situationen i Iran. Vad händer efter nedskjutningen av planet och hur är. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Iran, Aftonbladet Daily

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En veckaefter , nedskjutningen, är , situationeni , Iran
YLE - 27 jun 12 kl. 14:48

Tro på framtiden ännu för en vecka sedan

På FNsteel i Koverhar har arbetet med att förnya stålugnens masugn pågått frenetiskt under sommaren. De stora satsningarna gjorde att fabrikens anställda trodde på en framtid för industrin i Koverhar ännu för en vecka sedan.


Stora satsningar
Projektchef Kim Michelsson har ansvarat för renoveringen av stålugnens masugn i Koverhar och säger att det är mycket omfattande arbeten som har utförts vid fabriken.

BT - 11 mar 14 kl. 15:04

Sanktioner mot Ryssland nästa vecka

EU kommer att införa sanktioner mot Ryssland med start på måndag, meddelar Polens premiärminister Donald Tusk. Samtidigt förklarar sig Krim självständigt från Ukraina inför söndagens folkomröstning. Det lokala styret på Krim är nu Moskvatroget och det är uteslutet att halvön återgår till att tillhöra Ukraina, säger Volodymyr Konstantynov, talman i Krims proryska parlamentet, enligt Interfax.

HBL - 06 nov 14 kl. 18:35

Ministrar ska besöka Kajanaland nästa vecka

Talvivaara dominerade riksdagens agenda på torsdagen, men ämnet bjöd inte på någon speciellt livlig debatt. De flesta vara överens om att läget är dystert. De ansvariga ministrarna tänker besöka Kajanaland för att bekanta sig med situationen, sannolikt nästa vecka.

YLE - 15 apr 17 kl. 10:44

Seta samlar pengar för att evakuera homosexuella tjetjener - situationen är fruktansvärd säger generalsekreterare Kerttu Tarjamo

Också i Finland samlas det in pengar för att hjälpa homosexuella i Tjetjenien att fly till tryggare länder. De pengar som människorättsorganisationen Seta samlar in kanaliseras via Rysslands LGBT-nätverk. Människorättsorganisationen för sexuella minoriteter och könsminoriteter Seta har startat en insamling för att hjälpa de tjetjener som förföljs på grund av sin sexuella inriktning.

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 16:18

Förhandlingar börjar nästa vecka

Efter att Culinar under onsdagen varslade om uppsägning av 21 tjänster har fackförbunden informerats. Förhandlingar påbörjas nästa vecka.
Under torsdagen träffade Culinars ledning fackförbunden för att delge information om det lagda varslet.

BT - 29 okt 12 kl. 08:27

Laddade för stekhet vecka

Våren var en lång succé ? medan hösten satt ett stort frågetecken för formen. Men under den stekheta serieavslutningen är det helt andra värden som avgör.

Politikerbloggen - 15 jan 13 kl. 06:00

Kan Sverige försvara sig i mer än en vecka?


DEBATT. Den största säkerhetspolitiska frågan kan inte vara hur många dagar vi ska klara av att stå emot en invasion. I grunden handlar säkerhetspolitik också om att bekämpa ungdomsarbetslösheten och upprätthålla en god ekonomi.

Kristianstadsbladet - 08 jan 14 kl. 18:58

FN: Situationen kritisk i al-Falluja


Den humanitära situationen är nu kritisk i den irakiska staden al-Falluja med anledning av de fortsatta striderna mellan upprorsmän och regeringstrupper, uppger FN. Enligt världsorganisationen är lagren av mat, vatten och livräddande mediciner på väg att ta slut.Frivilligorganisationer räknar med att fler än 13 000 familjer har flytt staden sedan striderna i Anbarprovinsen började för över en vecka sedan.

BT - 08 jan 14 kl. 19:00

FN: Situationen kritisk i al-Falluja

Den humanitära situationen är nu kritisk i den irakiska staden al-Falluja med anledning av de fortsatta striderna mellan upprorsmän och regeringstrupper, uppger FN. Enligt världsorganisationen är lagren av mat, vatten och livräddande mediciner på väg att ta slut. Frivilligorganisationer räknar med att fler än 13 000 familjer har flytt staden sedan striderna i Anbarprovinsen började för över en vecka sedan.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 14 kl. 19:01

FN: Situationen kritisk i al-Falluja

Den humanitära situationen är nu kritisk i den irakiska staden al-Falluja med anledning av de fortsatta striderna mellan upprorsmän och regeringstrupper, uppger FN. Enligt världsorganisationen är lagren av mat, vatten och livräddande mediciner på väg att ta slut. Frivilligorganisationer räknar med att fler än 13 000 familjer har flytt staden sedan striderna i Anbarprovinsen började för över en vecka sedan..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Man häktad för dråp i Mellerud

▸ En man i 20-årsåldern har häktats misstänkt för dråp efter ett dödsfall i Mellerud natten till i måndags..

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Kom till studentfest i uniformer – polisanmäls

▸ Några studenter som klätt ut sig i något som liknade tyska nazistuniformer stoppades när de ville komma in….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Flera ihjälskjutna i sydtysk by

▸ Flera personer har skjutits till döds i den mindre orten Rot am See i södra Tyskland, rapporterar tyska medier..

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Man åtalas för sexbrott via Snapchat

▸ Mannen kontaktade flickorna via bland annat appen Snapchat och övertalade dem att skicka nakenbilder och filmer till….

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Statsepidemiologen svarade på frågor om coronaviruset

▸ Statsepidemiolog om viruset från Kina.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Vill se ordningsvakter på kyrkogårdarna

▸ Prostitutionen och droghandeln är vardag på S:t Pauli kyrkogårdar. Nu har Liberalerna kommit med ett förslag för att….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Ryska diplomater anklagas för spioneri

▸ Ytterligare två ryska diplomater anklagas av Bulgarien för spioneri. Anklagelserna kommer mindre än tre månader efter….

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Polis med automatvapen övar i galleria

▸ Polisen genomför en övning på ett köpcentrum i Malmö. Enligt uppgifter till Aftonbladet är polisen beväpnade med….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Misstänkt för Östermalmsdåd häktad

▸ En 35-årig man, tidigare dömd för grova brott, har häktats misstänkt för sprängdådet på Östermalm i Stockholm i förra….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Damberg kallar till sig byggindustrin

▸ Inrikesminister Mikael Damberg (S) kallar till sig byggindustrin för att ta upp de många sprängningarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.