Skånskan > Opinion

Wednesday, 29 January, 22:45

Skånskan - 15 jan 20 kl. 05:00

Stort markområde i Lockarp till saluLOCKARP Ett stort område åkermark på hela 89 hektar är till salu strax utanför Malmö.
– Jag inte påminna mig om att en så här stor areal med ett läge så nära Malmö varit till salu tidigare, konstaterar Karl-Johan Hansson, mäklare och agronom på mäklarfirman Areal som har hand om försäljningen.Markområdet gränsar till väg E 6 och Lockarps kyrkoväg.
Endast ett enklare förråd finns på fastigheten. Åkermarken ligger inom jordklass 10 vilket är den absolut bästa.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lockarp, LOCKARP Ett, Malmö, Karl-Johan Hansson, Areal, Lockarps, Elly Olssons, Universitetssjukhuset MAS, Botaniska, Lunds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, markområdei , Lockarptill , salu
Magazin24 - 07 jun 11 kl. 07:20

Många villor till salu

I år är fler villor än någonsin ute på säljmarknaden. Utbudet på bostadsmarknaden är större än på många år.
En av orsakerna är att efter två hårda vintrar har många äldre valt att sälja sina hus och flytta till lägenheter i stället.

Skånskan - 16 maj 19 kl. 19:46

Lockarp får ny bussdepå

lockarp Planerna på en bussdepå vid Lockarp går vidare.Stadsbyggnadsnämnden tog beslut om en ny detaljplan för området på sitt möte på torsdagen. Planområdet har en yta på 110 000 kvadratmeter och ligger nära trafikplats Lockarp.

YLE - 21 apr 17 kl. 14:47

Förslag: Bromarvhemmet till salu

Det tidigare äldreboendet Bromarvhemmet i Raseborg och en del av den fastighet hemmet finns på föreslås nu säljas genom anbudsförfarande. Stadsstyrelsen i Raseborg tar på måndag (24.4) ställning till frågan.

Cornucopia - 01 mar 18 kl. 11:05

Hemnet: Nya rekord i antalet lägenheter till salu

Hemnet rapporterar idag utbudsstatistiken för februari och nya rekord på antalet lägenheter till salu slås säsongsmässigt i såväl landet som i Stockholm. För villor ser det mer normalt ut i landet som helhet även om antalet osålda villor ökar snabbt i Stor-Stockholm.
Bostadsrätter till salu per månad i Sverige 2014 - 2018.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 08:07

Rekordmånga bostäder till salu

Utbudet av villor och bostadsrätter till salu har varit stort under året och sedan juni legat mycket över det normala, enligt siffror från Bovision. Inför nästa år finns fortfarande många bostäder till salu.
STOCKHOLM.

Barometern - 28 aug 14 kl. 09:43

Förfallen pärla väcker stort intresse på nätetHossmo gård

Kalmars mest kända ödehus, 200 år gamla Hossmo gård, är till salu. Det stora vita huset precis vid E?22 i Hossmo har stått tomt i tio år.

Barometern - 28 aug 14 kl. 09:43

Förfallen pärla väcker stort intresse

Kalmars mest kända ödehus, 200 år gamla Hossmo gård, är till salu. Det stora vita huset precis vid E?22 i Hossmo har stått tomt i tio år.

Cornucopia - 15 dec 17 kl. 14:23

Booli: Mer nyproduktion än gamla lägenheter till salu i 18 kommuner

Booli rapporterar att i arton av landets kommuner finns det mer nyproducerade lägenheter till salu än på den sk andrahandsmarknaden, dvs befintliga gamla lägenheter. Dit hör bland annat kända överbyggnadskommuner som Uppsala och Örebro. Och nyproduktionen är inte ens nära att toppa ut där ännu.

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 13 kl. 09:00

Gammal skola åter till salu

Arkiv: Claes Nyberg
Skolan i Grönby skulle förvandlas till bostadsrätter. Men de sex år gamla planerna har gått i stöpet och nu är skolan åter till salu.
2007 fanns storslagna planer med nyrenoverade lägenheter, friliggande villor, gym och swimmingpool.

BT - 09 aug 12 kl. 14:03

Många villor till salu inför hösten

Huspriserna har stigit jämfört med förra kvartalet, men ska man sälja sin bostad får man ha tålamod. Bolånetak och krav från bankerna gör att fler objekt ligger ute samtidigt och det tar längre tid att sälja. Slutet på sommaren innebär högsäsong på bostadsmarknaden med späckade visningshelger hos mäklarfirmorna.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Klot på marken var symbolisk konst

BJÄRSJÖLAGÅRD Ett stort klot omgivet av flera små – vad är det? Och vem har gjort det?
Det undrade man på Sjöbohem.

Skånskan - 6 timmar sedan

Arbetsro åt parterna

I december presenterade PTK, LO och Svenskt Näringsliv ramarna för fortsatta förhandlingar om flexibilitet och trygghet på arbetsmarknaden. Nu behöver de arbetsro. För ett år sedan kom januariavtalet och en utredning om att förändra arbetsrätten tillsattes.

Skånskan - 6 timmar sedan

Riktiga indexfonder

Svenskarnas intresse för att spara i indexfonder ökar. En indexfond kan till exempel återspegla avkastningen från de 30 mest handlade aktierna på Stockholmsbörsen. Indexfonden består då av just dessa 30 bolag.

Skånskan - 7 timmar sedan

Rimfrost scannade Nydala och Hermodsdal

Malmö Den stora polisinsatsen inom Rimfrost som inleddes i måndags har inte bara gjort intryck, under tisdagens nagelfarande av de allmänna ytor i Rosengård gjordes flera beslag.
Bland annat hittades en pistol som kunde knytas till en man i 20-årsåldern.I övrigt har det gjorts beslag av narkotika.

Skånskan - 8 timmar sedan

Glömde låsa – mobilen försvann

Eslöv Det har anmälts en stöld på Karlsrobadet. Under fredagseftermiddagen glömde en pojke att låsa sitt skåp i omklädningsrummet. När han kom tillbaka var hans mobil borta.

Skånskan - 9 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Simmaregatan 3 i Sjöbo

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på Simmaregatan 3 i Sjöbo av Magnus Rask och Ida Nathalie Åkesson. Nya ägare är Andreas Nils Christopher Jönsson, 30, och Stéphanie Ramona Malou Jönsson, 27, tidigare boende på Västergatan i Sjöbo. Priset blev 3 000 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2020.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ertappade tjuvar på uppfarten

Sjöbo När en kvinna kom hem till sin bostad på Ommavägen i Sjöbo fick hon se två män som höll på att föra bort ett släp som stod på uppfarten.
– När hon skrek till männen och frågade vad de höll på med sprang de mot en bil som i närheten och körde därifrån, säger Birthe Parkhagen på polisen.
Händelsen inträffade vid tvåtiden på torsdagseftermiddagen och rubriceras som försök till stöld.

Skånskan - 11 timmar sedan

Hus i Svalöv har fått nya ägare

Svalöv Pia Ann-Charlott och Stig Göran Persson, 57 och 61 år, har tagit över fastigheten på adressen Brahegatan 5 i Svalöv från Maj-Britt Persson. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i november 2019. Husets byggår är 1971 och det har en boyta på 126 kvadratmeter.

Skånskan - 11 timmar sedan

Lastbil har fastnat i bro på Rosengård

Malmö En trafikolycka där en lastbil är inblandad har inträffat på von Lingens väg strax före 11 på onsdagen.Enligt initiala uppgifter ska lastbilen ha kört in i en gångbro och kilats fast. Polisen har skickats till platsen för närmare kontroll.

Skånskan - 12 timmar sedan

SD ville ha svar om nya kameror

ESLÖV SD-ledamoten Dennis Larsen ville ha svar på hur det går med satsningen på kameraövervakning i Eslöv.
Beskedet blev att det dröjer med nya kameror.Det var under mötet i kommunfullmäktige i måndags som Dennis Larsen (SD) ville ha svar från Johan Andersson (S), som är kommunstyrelsens ordförande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.