YLE > Finland

Friday, 17 January, 18:06

YLE - I förrgår: 05:04

Gustavs sänkte skattesatsen för fjärde året i rad - leder ändå skattetoppen i Egentliga FinlandMed flest fritidsbostäder i förhållande till sin storlek, står Gustavs i toppen för fastighetsskatteinkomsterna i hela landet. De sammanlagda skatteinkomsterna placerar kommunen också i topp i Egentliga Finland..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Egentliga Finland, Gustavs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustavs, sänkte, skattesatsenför , fjärde, åreti , rad, leder, ändå skattetoppen i Egentliga Finland
YLE - 22 okt 16 kl. 12:29

Hit men inte längre - försvarets åländska dilemma

Det demilitariserade Åland är inte helt förbjudet område för Försvarsmakten. Hur öriket ska försvaras är ändå en lika känslig fråga som resten av försvarets operativa verksamhet. Thomas von Boguslawski minns en tankeväckande händelse i skärgården för några år sedan.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Steven Frostdahl om pälsfarmarnas protest: "Vi följde polisens instruktioner till punkt och pricka"

Steven Frostdahl vid Svenska Österbottens pälsdjursodlarförening bestrider att pälsfarmare skulle ha tagit sig in på det kinesiskägda farmområdet i Karleby, därifrån avelsrävar ska exporteras till Kina. Han säger att man stod på en liten väg i anslutning till området, men att man genast följde polisens instruktioner om att flytta på sig..

YLE - 2 timmar sedan

Risken för att asiatiskt lungvirus ska sprida sig till Finland är mycket liten - THL: "Man behöver inte vara orolig"

Coronaviruset som påträffats i Kina, Japan och Thailand väcker oro eftersom viruset har likheter med sars. Men Jussi Sane, ledande expert på Institutet för hälsa och välfärd THL, säger att sannolikheten för att viruset ska orsaka en stor epidemi är liten..

YLE - 2 timmar sedan

Alla finländare i al-Hol borde vara vid liv - men UM lämnar många frågor öppna om barnen i fånglägret

Det är inte mycket information som Utrikesministeriet är berett att ge ut om finländarnas situation i al-Hol. Men enligt de uppgifter som ministeriet har ska alla finländare i al-Hol vara vid liv..

YLE - 2 timmar sedan

Företagarflykten från Virkby fortsätter – banken och restaurangen stängde, kiosken stänger och sportaffären flyttar närmare Lojo

Under hösten och början av vintern stängde bankkontoret och restaurangen i Virkby. Snart stänger R-kiosken och i mitten av februari flyttar sportaffären till Tynnismalmen. Många är oroliga över utvecklingen..

YLE - 4 timmar sedan

Körde 236 kilometer i timmen vid Pockar i Lappträsk - polischef: ”Aldrig sett en plåtpolis mäta en sådan hastighet”

Fortkörningen registrerades, av de nya fartkamerorna vid avtaget till Pukaron Paroni, natten till tisdag. Fartsyndaren blir svår att identifiera..

YLE - 4 timmar sedan

Så här har världen blivit varmare på 150 år - den finländska forskarens animation visar den tydliga förändringen

Meteorologiska institutets forskare Antti Lipponens video om jordens uppvärmning från år 2018 har fått över en miljon visningar och väckt intresse världen över. Hans nya video illustrerar hur jordklotets temperatur växlat fram till år 2019..

YLE - 7 timmar sedan

Polarnatten slut i Utsjoki - solen gick upp 11.56 i Utsjoki kyrkoby

Solens övre kant har visat sig ovanför horisonten i Utsjoki för första gången i år - och det betyder att den två månader långa polarnatten är slut..

YLE - 4 timmar sedan

Regeringen vill utveckla lönesubventionerna och få flyt på arbetskraftsinvandringen - se arbetsministerns info live

Arbetsministern Tuula Haatainen (SDP) vill bland annat satsa på en förnyelse av lönesubventionssystemet, stöda de arbetslösa i jobbsökandet och att få flyt på arbetskraftsinvandringen..

YLE - 4 timmar sedan

Regeringen vill utveckla lönegarantin och få flyt på arbetskraftsinvandringen - se arbetsministerns info live

Arbetsministern Tuula Haatainen (SDP) vill bland annat satsa på en förnyelse av lönegarantisystemet, stöda de arbetslösa i jobbsökandet och att få flyt på arbetskraftsinvandringen..

YLE - 7 timmar sedan

Protesterna mot transporten av blårävar till Kina fortsätter – ett tiotal demonstranter kvar

Artikeln uppdaterad: Enligt de protesterande pälsfarmarna har blårävarna börjat lastas vid den kinesiskt ägda gården för transport till Kina. Tillsynsmyndigheten har inga sådana uppgifter. Demonstranterna kördes tidigare bort från gården av polisen, men ett tiotal är kvar i närheten och fortsätter protesten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.