BT > Nyheter

Saturday, 25 January, 00:59

BT - 15 jan 20 kl. 04:00

Guteland: Nystart med EU:s ”gröna deal”Det nya decenniet inleddes med de förskräckliga nyheterna om det eldhärjade Australien. Bränder lika stora som hela Stockholms län fick Australien att lika en sol snarare än vår planet, Tellus, där människor och djur normalt sätt kan leva..
Läs mer på BT
Läs mer om:
EU, Australien, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guteland, Nystartmed , EU:s, gröna, deal
Politikerbloggen - 08 feb 11 kl. 13:50

GUTELAND AVGÅR Ställer inte upp till omval för SSU

JYTTE GUTELAND AVGÅR. Jytte Guteland, förbundsordförande för SSU, ställer inte upp till omval vid de unga socialdemokraternas kongress i augusti. Hon anser att det är tid för en generationsväxling.

Nyheter 24 - 24 feb 11 kl. 18:04

SSU:s Jytte Guteland vill ha Damberg som ny s-ledare


Socialdemokraternas ungdomsförbundsordförande, Jytte Guteland, vill se Mikael Damberg som ny ledare för partiet. SSU:s ordförande Jytte Guteland vill personligen se Mikael Damberg som ny partiledare för socialdemokraterna. Däremot kommer ungdomsförbundet inte att föra fram några gemensamma kandidater.?

Politikerbloggen - 24 feb 11 kl. 16:59

GUTELAND ? Min kandidat heter Mikael Damberg

GUTELAND FÖR DAMBERG. SSU förordar inte någon enskild kandidat som Mona Sahlins efterträdare. Men SSU:s ordförande Jytte Guteland har en personlig favorit.

Nyheter 24 - 11 mar 11 kl. 12:05

Jytte Guteland och Caroline Szyber nya bloggare på Nyheter24


Videobloggar fram till och med, under och efter sossekongressen där nye partiledaren ska utses. På torsdagen kom beskedet. En enig valberedning föreslår Håkan Juholt som ny partiledare för socialdemokraterna.

Dagen - 27 jul 11 kl. 03:00

SSU-basen Jytte Guteland: "Vi ska hedra offren"

Attacken mot lägret för de unga socialdemokraterna i Norge kastar en våt filt över systerorganisationen SSU:s kongress i nästa vecka. - Det kommer att rama in kongressen, säger Jytte Guteland, ordförande för SSU till Dagen.

Flera dagar har gått sedan tragedierna mot det AUF:s (norska socialdemokratiska ungdomsförbundet) läger på Utöya i Norge, utanför Oslo.

Politikerbloggen - 14 feb 11 kl. 09:31

JYTTE GUTELAND Förslagen från kommissionen räcker inte

OTILLRÄCKLIGA FÖRSLAG. SSU:s förbundsordförande Jytte Guteland anser att de förslag som Socialdemokraternas kriskommission listar är otillräckliga. - Vi behöver ha tidsbegränsning på de politiska uppdragen, säger hon.

Västerbottens Folkblad - 09 maj 19 kl. 16:00

”Jytte Guteland ger hopp om klimatet”

Jytte Guteland har ägnade för några dagar sedan förmiddagen åt att plocka skräp på en strand utanför Luleå, i samband med Nordiska Kusträddardagen och Håll Sverige Rent. När vi träffas på ett fik i centrala Luleå har hon även hunnit med att dela ut flygblad och samtalat med folk på gågatan utanför. Guteland är socialdemokraten […].

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Newsmill - 20 jan 11 kl. 01:58

SSU:s Guteland satte kniven i ryggen på Sahlin

Mona Sahlin var ett problem för Socialdemokraterna. Hon tar sitt ansvar och avgår, inte minst efter kraftfulla knivhugg i ryggen av SSU:s ordförande Jytte Guteland. Men partiet och dess VU verkar inte ha insett vidden av problemet, det blir slutsatsen när man ser att det i slutändan i stort sett bara blir Sahlin som byts ut.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Letar efter saknade i rasmassor efter skalvet

En kraftig jordbävning har skakat östra Turkiet. Minst 14 människor har bekräftats döda och siffran befaras stiga. Räddningsarbetare letar efter 30 saknade i spillror efter rasade hus..

BT - 2 timmar sedan

Rebic hjälte igen när Ibrahimovic missade

Zlatan Ibrahimovic stod för en ordentlig miss borta mot Brescia. Tur för Milan att lagkamraten Ante Rebic fortsätter att leverera framåt. Kroaten avgjorde med Serie A-mötets enda mål och sköt tre poäng till Milan för andra ligamatchen i rad i 1–0-segern..

BT - 2 timmar sedan

Spetsmark lämnar USA för Portugal

Julia Spetsmark lämnar USA och mästarlaget North Carolina Courage för spel i Portugal och Benfica. Fotbollsklubben hälsar den offensiva spelaren välkommen på sitt Twitterkonto..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.