SVT > Utrikes

Tuesday, 21 January, 13:15

SVT - 15 jan 20 kl. 03:19

Nytt rättegångsdatum för Ola BiniDen svenske programmeraren Ola Bini står sedan april ifjol anklagad för dataintrång i Ecuador. Efter att rättegången plötsligt ställdes in i oktober har han nu fått ett nytt rättegångsdatum efter månader av tystnad. – Ola Bini har varit i juridiskt limbo sedan de ställde in i oktober, säger Mats Lövgren, familjen presskontakt till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ola Bini, Ecuador, Bini, Mats Lövgren, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, rättegångsdatumför , Ola, Bini
Trelleborgs Allehanda - 10 mar 14 kl. 19:00

Nytt rättegångsdatum för Bieber


På måndagen inleddes domstolsförhandlingarna i Toronto i Kanada mot Justin Bieber - popstjärnan är misstänkt för att ha slagit en limousinchaufför i huvudet i slutet av förra året.Bieber själv var inte på plats, han representerades av sin advokat. Under förhandlingarna presenterades bland annat bevis - vittnesmål och övervakningsfilmer - och en domare beslutade sedan att en muntlig förberedelse ska äga rum den 14 april.

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 19:00

Nytt rättegångsdatum för Bieber


På måndagen inleddes domstolsförhandlingarna i Toronto i Kanada mot Justin Bieber - popstjärnan är misstänkt för att ha slagit en limousinchaufför i huvudet i slutet av förra året.Bieber själv var inte på plats, han representerades av sin advokat. Under förhandlingarna presenterades bland annat bevis - vittnesmål och övervakningsfilmer - och en domare beslutade sedan att en muntlig förberedelse ska äga rum den 14 april.

Kristianstadsbladet - 03 mar 13 kl. 10:12

Nytt rättegångsdatum för Mubarak


Hovrätten i Egypten har satt den 13 april som datum för ny rättegång mot landets tidigare president Hosni Mubarak, dåvarande inrikesminister Habib al-Adli och deras medhjälpare, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Mena.I januari beviljades Mubarak resning. I fjol dömdes han tillsammans med Habib al-Adli till livstids fängelse för att inte ha förhindrat våldet mot demonstranter under massprotesterna som 2011 ledde till Mubaraks fall.

Västerbottens Folkblad - 10 mar 14 kl. 19:05

Nytt rättegångsdatum för Bieber

På måndagen inleddes domstolsförhandlingarna i Toronto i Kanada mot Justin Bieber – popstjärnan är misstänkt för att ha slagit en limousinchaufför i huvudet i slutet av förra året. Bieber själv var inte på plats, han representerades av sin advokat. Under förhandlingarna presenterades bland annat bevis – vittnesmål och övervakningsfilmer – och en domare beslutade sedan […].

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 14 kl. 19:03

Nytt rättegångsdatum för Bieber

På måndagen inleddes domstolsförhandlingarna i Toronto i Kanada mot Justin Bieber - popstjärnan är misstänkt för att ha slagit en limousinchaufför i huvudet i slutet av förra året. Bieber själv var inte på plats, han representerades av sin advokat..

NT - 10 mar 14 kl. 19:00

Nytt rättegångsdatum för Bieber

På måndagen inleddes domstolsförhandlingarna i Toronto mot Justin Bieber - han är misstänkt för att ha slagit en chaufför i huvudet. Bieber själv var inte på plats. Nästa steg i förhandlingarna tas den 14 april.

SvD - 10 mar 14 kl. 19:00

Nytt rättegångsdatum för Bieber

På måndagen inleddes domstolsförhandlingarna i Toronto i Kanada mot Justin Bieber - popstjärnan är misstänkt för att ha slagit en limousinchaufför i huvudet i slutet av förra året..

GöteborgsPosten - 10 mar 14 kl. 19:02

Nytt rättegångsdatum för Bieber

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 18 kl. 12:30

Nytt rättegångsdatum satt för Madsen

Nu är det klart att huvudförhandlingarna i danska hovrätten om Peder Madsens överklagan av domen mot honom ska hållas i september i år, rapporterar Sydsvenskan. Peder Madsen, som dömdes till livstids fängelse för mordet på den svenska journalisten Kim W.

GöteborgsPosten - 15 maj 18 kl. 12:35

Nytt rättegångsdatum satt för Madsen

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 minuter sedan

Greta Thunberg – Världen brinner och ingen gör någonting

Greta Thunbergs budskap under Världsekonomiskt forum i Davos var klart och tydligt – vi måste agera nu. – Min generation kommer inte ge upp utan att slåss för vår sak, sade hon..

SVT - 1 timme sedan

Världens rikaste och mäktigaste samlas i Davos – Trump ska hålla tal

Världens rikaste och mäktigaste samlas för femtionde gången i bergsbyn Davos i Schweiz. I år står klimat- och miljöproblemen på agendan under Världsekonomiskt forum och både Donald Trump och Greta Thunberg ska tala..

SVT - 2 timmar sedan

Greta Thunberg: “Det är vetenskapen som borde vara central” 

Klimataktivisten Greta Thunberg befinner sig i Schweiz för att delta i det årliga ekonomiska forumet Davos, som samlar några av världens mäktigaste beslutsfattare inom politik och näringsliv. Under forumet deltog hon i ett panelsamtal under parollen “Att forma en hållbar väg mot en gemensam framtid”..

SVT - 4 timmar sedan

Iran: Ukrainska planet sköts ned med två robotar

Det var två och inte en luftvärnsrobot som avfyrades när iranska militären tidigare i januari sköt ned ett ukrainskt passagerarflygplan. Det uppger iranska medier, och uppgiften ska ha bekräftats av iranska luftfartsmyndigheten..

SVT - 14 timmar sedan

Nya explosioner i Bagdad

Nya explosioner har hörts i Iraks huvudstad Bagdad. Enligt AFP har två raketer landat i närheten av USA:s ambassad i den gröna zonen..

SVT - 16 timmar sedan

Journalisten om prins Harry och Meghan: ”De valde att kämpa emot”

I helgen blev det klart att Prins Harry och Meghan inte längre kommer använda kungliga titlar. I dokumentären “Harry & Meghan: ett kungahus i kris?” får vi inblick i händelser som kan ha lett upp till beslutet.

SVT - 18 timmar sedan

SVT Nyheters ansvarige utgivare: ”Att flera redaktioner nu valt att bryta tystnaden om Kinas angrepp är viktigt”

Utrikesminister Ann Linde har kritiserat den kinesiska ambassadören i skarpa ordalag. Hon har kallat upp honom till UD för att ytterligare markera mot de frekventa attackerna mot svenska medier och journalister..

SVT - 19 timmar sedan

Här är den norska regeringskrisen på 60 sekunder

Fremskrittspartiet (FRP) lämnar den norska regeringen. Det meddelade partiledaren Siv Jensen vid en presskonferens. Varför hände då detta?

SVT - 20 timmar sedan

Kinas ambassad publicerade SVT-intervju

Kinas ambassad har publicerade SVT:s intervju med Kinas ambassadör innan SVT han visa materialet själva. – Ett försök att ta udden av vår publicering, säger Charlotta Friborg, ansvarig utgivare för SVT Nyheter..

SVT - 20 timmar sedan

Kinas folkhälsomyndighet: Viruset smittar mellan människor

Det kinesiska coronaviruset smittar mellan människor, uppger en forskare vid Kinas folkhälsomyndighet. Det rapporterar nyhetsbyrån AFP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.