SVT > Utrikes

Wednesday, 29 January, 13:11

SVT - 15 jan 20 kl. 01:15

Minst en död i explosion i SpanienEn person avled, åtta skadades och en person saknas efter en kraftig explosion i en kemiskteknisk anläggning utanför Tarragona i nordöstra Spanien. Två av de skadade har allvarliga brännskador..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Spanien, Tarragona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minst en död i explosioni , Spanien
Expressen - 01 okt 16 kl. 21:45

Många skadade efter explosion i Spanien

En explosion har inträffat i Velez-Malaga öster om Malaga i Spanien under lördagen, skriver La opinion de Malaga. Minst 70 personer ska vara skadade..

Expressen - 14 jan 20 kl. 19:42

Explosion på fabrik i Spanien – fyra skadade

En explosion har inträffat på en fabrik i Tarragona i norra Spanien på tisdagskvällen.Fyra personer uppges ha skadats, rapporterar El Pais..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 20 kl. 01:10

Minst en död i explosion i Spanien

En person avled, åtta skadades och en person saknas efter en kraftig explosion i en kemiskteknisk anläggning utanför Tarragona i nordöstra Spanien. Två av de skadade har allvarliga brännskador. Explosionen skedde i en tank med etylenoxid, men orsaken ti.

UNT - 15 jan 20 kl. 01:10

Minst en död i explosion i Spanien

En person avled, åtta skadades och en person saknas efter en kraftig explosion i en kemiskteknisk anläggning utanför Tarragona i nordöstra Spanien..

GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 01:10

Minst en död i explosion i Spanien

En person avled, åtta skadades och en person saknas efter en kraftig explosion i en kemiskteknisk anläggning utanför Tarragona i nordöstra Spanien. Två av de skadade har allvarliga brännskador..

UNT - 15 jan 20 kl. 12:46

Två döda i explosion i Spanien

Två personer har avlidit och minst åtta har skadats i en kraftig explosion i en kemiskteknisk anläggning utanför Tarragona i nordöstra Spanien..

GöteborgsPosten - 15 jan 20 kl. 12:49

Två döda i explosion i Spanien

Två personer har avlidit och minst åtta har skadats i en kraftig explosion i en kemiskteknisk anläggning utanför Tarragona i nordöstra Spanien. Två av de skadade har allvarliga brännskador..

GT - 13 timmar sedan

Larm om explosion i Borås

Polisen och SOS Alarm har fått in larm om en explosion inomhus i Borås.Varken polis eller räddningstjänsten har ännu lokaliserat platsen..

BT - 12 timmar sedan

Larm om explosion i bostadsområde

Räddningstjänst och ambulans har larmats om en explosion på en adress på Göta..

Aftonbladet - 11 timmar sedan

Explosion vid bostadshus i Borås

▸ En explosion har skett vid ett flerfamiljshus i Borås strax innan midnatt, natten till onsdag, enligt polisen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Halva Norges luftrum stängt

Det norska luftrummet är stängt från Røros, ungefär i höjd med Sundsvall, och norrut, meddelar flygmyndigheten Avinor. Orsaken är tekniska problem med flygledningen..

SVT - 2 timmar sedan

”De flesta bär mask och handskar”

SVT:s Asien korrespondent Ulrika Bergsten rapporterar från Hongkong. Där det har vidtagits åtgärder för att hindra Corona-viruset att sprida sig från Fastlandskina..

SVT - 3 timmar sedan

Carl Bildt om den amerikansk-israeliska fredsplanen

På tisdagen presenterade Trump den plan för fred mellan palestinier och israeler som han och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tagit fram. Palestinierna var inte med vid förhandlingsbordet. Den tidigare utrikesministern Carl Bildt menar att det inte kan kallas för en fredsplan.

SVT - 5 timmar sedan

Ytterligare press på Trump när tidigare säkerhetsrådgivaren släpper bok

Försvaret avslutade igår sin inledande del i riksrättsprocessen mot Donald Trump. Republikanernas majoritetsledaren Mitch McConnell hävdar att han inte har de röster som krävs för att stoppa att nya vittnesmål får höras i processen mot presidenten. Nya vittnesmål bedöms kunna ställa till politiska problem för Trump..

SVT - 15 timmar sedan

Tsunamivarning efter jordskalv på Jamaica

Ett kraftigt jordskalv med magnituden 7,7 har inträffat med epicentrum i havet mellan Caymanöarna, Jamaica och Kuba. En tsnumaivarning har utfärdats för de tre länderna av USA:s tsunamivarningscenter..

SVT - 15 timmar sedan

President Abbas: ”En konspiration”

Reaktionerna på Trumps och Netanyahus fredsplan lät inte vänta på sig. Den palestinska presidenten Mahmud Abbas kallade i ett direktsänt tv-tal det hela för ”en konspiration” och sa att hans folks rättigheter ”inte är till salu”. Utrikesminister Ann Linde (S) tyckte det var positivt att tvåstatslösningen nämndes men såg många stora brister..

SVT - 16 timmar sedan

Huawei tillåts delta i byggandet av Storbritanniens 5G-nät

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har med ett antal ministrar beslutat att fortsätta tillåta utrustning från den kinesiska teknikjätten Huawei i landets 5G-nät..

SVT - 17 timmar sedan

”Det är ingen fredsplan – det är propaganda”

På tisdagen presenterade Trump den plan för fred mellan palestinier och israeler som han och Netanyahu förhandlat fram. Men eftersom palestinierna lämnades utanför är det inte mycket till fredsplan, menar Said Mahmoudi, professor i internationell rätt som gästade SVT..

SVT - 18 timmar sedan

Trump presenterar fredsplan för Mellanöstern

En tvåstatslösning, där palestinierna så småningom får en egen stat och 50 miljarder dollar i satsningar på jobb och infrastruktur, men där Jerusalem blir odelad huvudstad i Israel – på tisdagen presenterade Trump planen för fred i Mellanöstern..

SVT - 18 timmar sedan

Coronaviruset – EU-medborgare i Wuhan flygs hem

EU-medborgare ska flygas ut ur den värst virusdrabbade staden Wuhan, meddelar EU-kommissionen i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.