Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 21 January, 16:07

Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 20:35

13 personer till sjukhus efter Huskvarnabrand▸ 13 personer har förts till sjukhus efter en brand i en industrilokal i Huskvarna..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Huskvarnabrand, Huskvarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13 personer till sjukhusefter , Huskvarnabrand
Expressen - 7 timmar sedan

Pojke påkörd av personbil – förd till sjukhus med ambulans

Under morgonen blev en pojke påkörd av en personbil i Landskrona. Pojken har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart.

YLE - 16 dec 15 kl. 12:57

”Sjukvårdsdistriktet förstår inte vilken krutdurk Åbolands sjukhus är”

Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt förstår inte vilken krutdurk de har att göra med när de forcerar fram beslut om Åbolands sjukhus. Det menar Åbopolitikern Christel von Frenckell-Ramberg från Svenska folkpartiet som är märkbart irriterad när hon möter direktören för sjukvårdsdistriktet Olli-Pekka Lehtonen i en direktsänd radiodebatt på onsdagsmorgonen. På tisdagskvällen fattade styrelsen för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt beslutet att sätta tummen ner för en renovering och utvidgning av Åbolands sjukhus på dess nuvarande plats.

YLE - 10 jun 17 kl. 08:55

Åboland för hundra år sedan: Åbolands sjukhus

Många åbolänningar har fötts på Åbolands sjukhus. Mycket har också hunnit hända i sjukhusets historia sedan huset byggdes 1950-talet. Tanken om ett sjukhus föddes redan i mitten av 1850- talet, då Carl-Gustav Eschner testamenterade sina pengar för att grunda Eschnerska Frilasarettet.

YLE - 26 aug 17 kl. 12:42

Blivande läkare: Små sjukhus ger oss mera ansvar

Raseborgs sjukhus är inte alls i periferin. På ett mindre sjukhus får en ung läkare mera ansvar än på ett stor arbetsplats. Det är några tankar hos de medicine studerande som besökte Raseborg sjukhus i går (25.

YLE - 15 apr 16 kl. 16:34

Raseborgs sjukhus listar sparåtgärder

Raseborgs stads sparkrav på det lokala sjukhuset leder nu till konkreta förslag på hur sjukhuset kunde sänka sina kostnader. Ingå och Hangö berörs också av sparåtgärderna och i kommunerna känner man nu en oro för vården. Under åren 2016-2019 ska Raseborgs sjukhus banta ner sin verksamhet så att Raseborgs årliga kostnader sjunker med tre miljoner euro.

YLE - 08 nov 16 kl. 20:25

Framtidsplan ska trygga Raseborgs sjukhus

För att HNS Raseborgs sjukhus ska ha en framtid måste det ha tillräckligt med patienter och ingrepp. Att bli en del av Helsingfors universitets centralsjukhus HUCS kunde garantera sjukhusets framtid, slås fast i en färsk framtidsvision. Hangö, Ingå och Raseborg bildar Västra Nylands sjukvårdsområde, VNS.

YLE - 02 feb 17 kl. 04:52

Bolagisering av hälsovården eller inte: Borgå sjukhus är viktigt

Oberoende om vården i Borgå bolagiseras eller inte, spelar Borgå sjukhus fortsättningsvis en viktig roll i staden och i hela regionen. Det anser Björn Sundqvist, viceordförande för social- och hälsovårdsnämnden i Borgå. Verkställande direktör Aki Lindén vid Helsingfors- och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) har uttryckt sin oro för att en bolagisering av vården i Borgå skulle äventyra Borgå sjukhus ställning.

YLE - 18 maj 17 kl. 20:21

Raseborgs sjukhus förbereder sig för vårdreformen

Det finns olika modeller för hur Raseborgs sjukhus borde organiseras för att sjukhuset ska vara anpassat till reformen av social- och hälsovården som träder i kraft den 1 januari 2019. En sammanslagning med Lojo sjukhus har diskuterats, men ser inte sannolik ut. Arbetet med att anpassa olika vårdenheter för övergången till den nya organisationsmodellen den 1 januari 2019 är i full gång.

Barometern - 22 jan 14 kl. 08:25

Ett av Sveriges bästa sjukhus - igen

För andra året i rad har Oskarshamns sjukhus utsetts till ett av Sveriges bästa. Det är tidningen Dagens Medicin som har rankat landets bästa sjukhus i tre olika kategorier.
Oskarshamns sjukhus anses vara Sveriges näst bästa i klassen mindre sjukhus (sjukhus utan förlossning men med akut öppen dygnet runt).

YLE - 06 okt 15 kl. 18:41

Finland får fem sjukhus som ägs av försäkringsbolag

En miljon finländare har en sjukförsäkring i dag och det gör att försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården. Det första sjukhuset som ägs av ett försäkringsbolag, OP-Pohjola, byggs som bäst upp och inom kort byggs fyra till. Försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården, inte minst för att sjukförsäkringarnas antal ökar.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 4 minuter sedan

Misstänkt föremål nära Götaplatsen

▸ Ett område nära Götaplatsen i Göteborg har spärrats av efter ett larm om ett misstänkt farligt föremål, uppger….

Aftonbladet - 10 minuter sedan

Torterade tidningsbud – ska psykundersökas

▸ Ett tidningsbud kidnappades i en lägenhet i Kristianstad och misshandlades grovt i flera timmar..

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Mikael Damberg lovar hårdare straff – efter nya sprängningarna

▸ Flera uppmärksammade sprängningar vid bostadshus på kort tid. Inrikesminister Mikael Damberg (S) lovar ytterligare straffskärpningar för sprängmedelsbrott och smuggling redan under 2020..

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Cancerpatienter dog i operationskön i Skåne

▸ Cancerpatienter har dött i operationskön till Skånes universitetssjukhus..

Aftonbladet - 45 minuter sedan

2019 – ett guldår för Region Skåne

▸ Region Skåne gör av allt att döma ett rekordår. Det preliminära bokslutet för 2019 visar ett resultat på 1 056 miljoner….

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Uppgifter i spansk media: Svensk misstänkt för dubbelmord i Barcelona

▸ En 29-årig svensk medborgare ska ha gripits i Barcelona. Mannen ska vara misstänkt för att ha rånmördat en man, tänt eld….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Kvinna häktad misstänkt för mord

▸ En kvinna i 65-årsåldern har häktats skäligen misstänkt, en lägre misstankegrad, för ett mord i Hofors, rapporterar….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Varning för kvicksilver i hudblekande krämer

▸ Miljöinspektörer har hittat hudblekande krämer som innehåller kvicksilver..

Aftonbladet - 1 timme sedan

SD vill ha finansierad extrabudget

▸ SD är redo att säga ja till en eventuell extrabudget från M, KD och V om kommunpengar utan att själva ha varit med och….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Tolv civila omkom i flygräder i Syrien

▸ Minst tolv civila, sex av dem barn, uppges ha mist livet i ryska flygangrepp i Syrien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.